Persoonlijk : shoplog (Cos, H&M, Sienna, L’Occitane)

Persoonlijk : shoplog (Cos, H&M, Sienna, L’Occitane)

Het is alweer lang geleden dat ik nog eens een shoplogje blogde. Dus bij deze. Dit is een collage van drie shopsessies. Valt het op dat ik een strak budget heb deze maand?! Haha. Daarom heb ik geïnvesteerd (ach ja, H&M spul kan je nooit echt een investering noemen maar kom) in een paar leuke basic spullen. Ik wilde een jurkje maar had geen zin in de zoveelste LBD. Bij H&M had ik al een paar weken een jurkje zien hangen dus dat heb ik dan maar gepast en gekocht. In twee kleuren, voor samen €60.
Het zijn vierkante jurkjes. Het onderste gedeelte zit strak om je billen, en het bovenste stuk valt los om je lijf. De schouders staan wijd uit en je armen komen er vanonder piepen. Grappig modelletje.

Ik wilde ook een clutch in een basic kleurtje dat overal bijpast. Enter deze grijze, minimalistische, unisex clutch van COS. Hij is superhandig en er kan echt veel in. Niet evident voor een clutch. Ik heb er best veel, maar had nog geen basic model in een basic kleur (denk: rood met bloemen, zwart met zilver en goud, een box-modelletje met bling, een mintgroen origami tasje, …) Ik ben ondertussen echt verliefd op dit tasje. Ze hebben het ook nog in rood en zwart. Hm …

Nini & ik waren helemaal niet aan het shoppen toen we voorbij de etalage van Sienna (Lombardenvest) liepen en deze ketting spotten. Maar ik moest hem gewoon hebben. Wat een chance dat hij maar €15 kostte! Echt een ontdekking deze winkel: leuke, romantische bohemienne spulletjes die helemaal budget-proof blijken te zijn. Zou je nochtans niet zeggen als je een blik werpt op de etalage.

Ennn tja … de gewoonlijke cosmetica. Ik testte de coconut-lime body spray van H&M en die rook zo lekker & tropisch dat ik de body lotion ook ineens meenam, plus een bijpassend Hello Kitty glossje in dezelfde geur. De haarspray beschermt je haar in de zomer en is van L’Occitane. Reviews volgen.

Meer Joliette

22 Comments

 • 7 jaar ago

  Thx! Toen had ik Tickle My France-y van OPI op.

 • Saar
  7 jaar ago

  Welke nagellak heb je op, op die foto met clutch?? Mooi!

 • 7 jaar ago

  super aankopen!
  .-= CommentLuv link : #295 Turquoise Barry M =-.

 • eva
  7 jaar ago

  Wat een leuke spulletjes! Ik heb nu aan het wachten tot de solden beginnen om stevig te gaan shoppen….hahaha
  Ik kijk echt al uit naar de review van de spray van L’Occitane voor het haar. Ik ben al een tijdje op zoek naar een beschermende spray die het haar niet vet maakt.

 • 7 jaar ago

  Wat een leuke spulletjes!! Die ketting vooral ook, was ik laatst een dagje in Antwerpen, zie ik nu deze tip :/ Ach jaa next time haha!

 • 7 jaar ago

  de jurkjes vind ik erg leuk!

 • 7 jaar ago

  leuke shoplog!
  .-= CommentLuv link : The Body Shop: Delipscious lipstick & lipbalm =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke dingetjes!
  Die ketting is cute, maar de strik is wel wat groot!
  .-= CommentLuv link : BTS: Where the Magic Happends =-.

 • sasha
  7 jaar ago

  love the dresses :) ma die ketting vind ik een beetje gangsta chick :grijns:

 • 7 jaar ago

  Leuuuk, die ketting is echt loveeeely!

 • 7 jaar ago

  Superleuke spulletjes! Ben wel benieuwd naar die haarspray :)

 • 7 jaar ago

  Ik ken die clutch van ergens :p Het is echt een mooi exemplaar, je gaat daar echt nog jaren geniet van hebben

 • 7 jaar ago

  Die jurkjes zijn echt gaaf !! <3 En die clutch is gewoon love! Ik houd echt van die winkel, jammer dat ie alleen in Den Haag zit :P

  x Martine
  .-= CommentLuv link : 88 Shimmer Palette =-.

 • 7 jaar ago

  Coconut lime dat klinkt lekker!

 • 7 jaar ago

  Dat hellokittie glossje is cute ;)
  x

 • 7 jaar ago

  Leuke shoplog, vind je jurkjes erg mooi! :yey:

 • *Ingrid*
  7 jaar ago

  Oh ja, Sienna is echt een superleuke winkel. Daar heb je altijd prijs. En prijzen kunnen heel erg variëren, van budget-proof tot wat meer luxe!

 • 7 jaar ago

  Leuk!

 • 7 jaar ago

  Leuke shoplog! Vind je clutch erg mooi, en natuurlijk lekkere beautyspulletjes!
  .-= CommentLuv link : Oriflame party =-.

 • 7 jaar ago

  Oooh over die H&M bodylotion heb ik zo lang getwijfeld he, en nu baal ik ervan dat ik m niet gekocht heb. :P Leuke jurkjes ook!
  .-= CommentLuv link : Winactie! =-.

 • 7 jaar ago

  Leuke jurkjes zeg! & Die ketting is ook supergaaf ;)
  .-= CommentLuv link : Shoplog #17 The secret garden =-.

 • 7 jaar ago

  Oeeeh, I like the clutch! Fijn dat er veel in gaat, met de meeste clutchen is het echt zoeken wat kan en wat niet;
  .-= CommentLuv link : REVIEW CLARINS DELICIOUS SELF TANNING CREAM =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close