Persoonlijk: needful things

Persoonlijk: needful things

Needful things: de laatste Elle, nagellak, geurkaarsen en Kipling.

Mijn Project Budget is (hoewel ik hier en daar gezondigd heb) nog steeds in volle gang. In de plaats van een afkicken van high-end shizzle, is het een les geworden in hoe belangrijk luxe eigenlijk is voor mij. Echt. Ik klink waarschijnlijk verwend en oppervlakkig, maar het maakt me oprecht blijer en gelukkiger. Niet alles moet duur en chique, want ook goedkope spullen kunnen een gevoel van luxe geven – want dat is het uiteindelijk: een gevoel.
Voor dit persoonlijke artikel heb ik een aantal dingen opgesomd die mij een luxe gevoel geven, en die me bijgevolg een heel stuk gelukkiger maken. Materialistischer kan niet, haha, maar het is eerlijk. Dus bij deze: een paar random foto’s die ik de afgelopen week maakte.

Links: Elle + Kipling constructie. Ik moest écht mijn eigen magazine mee naar de kapper, en natuurlijk ook mijn favo handtasje. Als dat niet past, dan doen we het passen.
Rechts: Bij de kapper. Ben niet zo DIY ingesteld, en laat me graag verwennen. Hoofdmassage, iemand?

Links: Iets te enthousiast: “Nieuw haar!”
Rechts: Errr … uiteraard zonder weird uitsteeksel. #oeps

Mijn geliefde parfum-lade. Momenteel een no-go terrein. (Wegens niet budget-proof.) </3

Deze mag ik wel: H&M body splashes en hele cheapo parfums. Gelukkig ook soort-van-fijn.

Feelgood trick n#2 (nummer één zijnde een superdeluxe schoonheidsbehandeling): mix & match fluo undies.
Geshopt bij Hunkemöller (BH’s) en H&M (stripsters en hipsters – niet zo raar kijken, zo heten die dingen).

Links: Happy feet met hemelsblauwe lak van Catrice, onder een maxi-dress van H&M. #lazysunday
Rechts: Ook happy feet. Deze keer in een paar Bobs van Skechers.

Vrolijke juwelen make my day. Eerlijk, ik kan depressief worden van saai, ongeïnspireerde juwelen uit de lokale juwelier. Doe dan maar een H&M’meke ofzo.

Zicht vanuit mijn bed. Leesvoer du jour nuit: Stephen King ‘Insomnia’ en een stapeltje magazines. Maar natuurlijk dé ultieme luxe : morgenvroeg uitslapen!

Talking ‘luxepoes’ … soms kijk ik naar mijn kat en ben ik oprecht jaloers, haha. De hele dag eten, slapen, mezelf verzorgen, je zou van minder gaan spinnen! ( Wel minus de vlooien, bosjestoilet en muizen voor diner, please.)

23 Comments

 • 6 jaar ago

  Heel leuke foto’s

  ik ben zo’n fan van je blog!

 • 7 jaar ago

  Leuk artikeltje!!!

 • 7 jaar ago

  Heel erg leuk om te lezen/zien allemaal, hier een gelijkgezinde luxepoes. :yes:

 • sonja
  7 jaar ago

  leuk artikel mooie foto’s vooral Costello, hoe schattig :)

 • 7 jaar ago

  Moest gniffelen bij het woordje ‘H&M’meke’.
  Leuke post!

 • 7 jaar ago

  Ik snap je helemaal haha. Hier ook een luxelover… ;)

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel! Er is niets mis met toegeven dat je wel van wat luxe houdt :)

 • 7 jaar ago

  Echt een leuk artikel!

 • 7 jaar ago

  Leuke foto’!
  Schattie poes ^^

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel echt!
  Ach nog 2 weken (?) en dan mag je jezelf weer verwennen met luxe, luxepoes haha!

  • 7 jaar ago

   Nee, nog één week! :D (Soort van. Volgende week zondag is al de 28ste.)

 • kelly
  7 jaar ago

  Dit vind ik leuke artikeltjes!
  Een kleine sneak peak in het leventje van Miss Joliette ;-)
  En ik snap je helemaal!

 • Eveline
  7 jaar ago

  Hey!
  Ach ja een meisje mag haar af en toe toch wel eens verwennen. Ik ben trouwens iemand die graag luxedingen koopt maar ik kook bvb maar 1 à 2 parfums per jaar. 1 dure foundation, 1 goede dagcrème, als die op is koop ik gewoon een nieuwe. En voor de rest koop ik liever één mooie oogschaduw bij bvb mac dan 5 verschillende kleurtjes in de hema of het kruidvat. Ook zo met nagellak ik koop liever 1 chanel dan 10x catrice. Bij parfums heb ik vaak schrik dat de geur na een jaar minder is. Is dat niet zo? bvb bij zo eentje dat je al hebt van 2006?
  BTW: In de week zit ik op kot en in het weekend ga ik dan wel eens vaker mijn mama haar parfums opzoeken kwestie van wat te wisselen ;)

  • 7 jaar ago

   Nee hoor, ik heb heel veel parfums die al oud zijn maar die ik gewoon wil bewaren of niet zo vaak draag. (Waaronder een klein flacon Fendi Theorama uit 1998 die nog heerlijk ruikt maar helaas zo goed als nergens meer te vinden is.)
   Gewoon een kwestie van goed opbergen: droog, niet te warm, buiten daglicht. In een schuif dus, niet in de badkamer en al helemaal niet op je opmaaktafel. Dan kan je ze heel lang bewaren. :)

 • 7 jaar ago

  Leuk artikel :) Ik denk hetzelfde over een katten leven; hehe :)

 • Nathalie
  7 jaar ago

  Heeee, welk escada geurtje is het dat ik daar spot? Is het island kiss?

  • 7 jaar ago

   Pacific Paradise van Escada. Was een limited edition zomergeurtje in 2006, lol! Heb toen de grootste flacon gekocht (nadat ik er een kleine had doorgejaagd) toen ‘ie uit de winkels ging verdwijnen. Ik ben er héél spaarzaam mee, maar hij is alweer halverwege.

 • 7 jaar ago

  Ook ik ken het gevoel. Ik vind het ook echt heel knap van je!

 • 7 jaar ago

  Ik snap het helemaal! Was door het dolle heen toen ik vrijdag mijn Dior Bronzer kreeg :D
  En wat voor een lade-kastje heb je daar staan? Ziet er wel leuk uit. En mooie foto’s :D

  • 7 jaar ago

   Ikea. Verkopen ze ondertussen niet meer. Het is niet de handigste kledingkast, maar voor parfums is het wél top, haha. ;)
   & Thx!

 • 7 jaar ago

  I know the feeling! Misschien klopt het feit dat stieren (van sterrenbeeld) heel materialistisch zijn dan toch, bleef het altijd ontkennen maar tsja, het is gewoon zo: expensive things make me happy! Echt een kwijlpost dit overigens <3

 • 7 jaar ago

  Know the feeling en mooie fotos!!

 • 7 jaar ago

  Ik feel you.. ik kan ook oprecht gelukkig worden als ik een nieuw MAC item of een Chanel lakje koop ^^ Catrice lakjes koop ik met handjesvol, dat is ook leuk, maar niet zo speciaal.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close