Menu & Search

Persoonlijk: Lisha loves …

Fijne Valentijn, lovelies. Of je nu ontbijt op bed hebt gekregen van jouw soulmate of het maar een groot commerciëel circus vindt, de dag van de liefde moet gevierd! Zelf ben ik een happy single met absoluut geen ambities om vandaag mijn prins op het witte paard tegen te komen (doe nog maar een tourtje om de blok, lieverd) maar toch heb ik a whole lotta lovin’ samengepropt in ’n artikel.

Ik ♥ …

dure, comfy tassen + mijn zusje + lekker uit eten gaan + koffie bij Starbucks in mijn geliefde Antwerpen + grijze joggingbroeken en -truien (en -tassen, -accessoires, …) + mijn stoere kater + Joliette en jullie + opzichtige ringen, zonnebrillen, … opzichtige alles, quoi! + messy haar + macarons + veel te veel cosmetica (check m’n favorieten) + bloggennn! + reizen naar zonnige bestemmingen + de zee + glamour + de plotse vrijheid die komt met ouder worden (en single zijn, ha) + gloss & glitter + (nacht)kleding in zijde en satijn + retro shizzle +

de mensen rond me
mam & pap, de BFF’s en de andere vrienden – love you!

23 Comments

 1. 11 jaar ago

  Leuk gedaan!

 2. 11 jaar ago

  Leuk, lekker origineel artikel!

 3. 11 jaar ago

  Valentijn vanuit een ander inzicht :D Leuk!

 4. 11 jaar ago

  Superleuk artikel!!

 5. 11 jaar ago

  Leuk artikel, ik houd ook van een hoop dingen waar jullie van houden hihi.

 6. 11 jaar ago

  super leuk artikel
  mmmm ik heb zin in macarons nu ^^

 7. 11 jaar ago

  Heel erg leuk artikel :)
  En lieve reactie van je mama!

 8. 11 jaar ago

  Wat een leuk artikel!

 9. 11 jaar ago

  Heel leuk geschreven! Trouwens, mijn prins op t paard kan anders samen met de jouwe een jogclubje oprichten? ;)

  • 11 jaar ago

   Strak plan. Kunnen wij ondertussen nog even de single uithangen. :)

 10. 11 jaar ago

  Leuk artikeltje =D

 11. 11 jaar ago

  Leuk artikeltje. :) Altijd leuk om meer te weten te komen over the person behind. :D

 12. 11 jaar ago

  Leuk artikel !!

 13. 11 jaar ago

  Leuk artikel en ik zie erg veel dingen die ik ook graag doe/heb/zie :)

 14. 11 jaar ago

  Heel leuk artikel! <3

 15. sonja
  11 jaar ago

  hey lieve Lisha, plezant artikel.
  de mama die jou ook heeeeeeeel graag ziet en je blog ook.

 16. 11 jaar ago

  Heel leuk gedaan!

 17. 11 jaar ago

  leuk artikel :D