Menu & Search

Persoonlijk: lente in de winter

Centimeters sneeuw en genoeg ijs op de Groenplaats om enkele elegante Bambi-pasjes te placeren, maar ik heb … lentekriebels. Big time. Voor een groot deel te wijten aan de lovely PR berichten die mijn inbox bereiken, maar het compleet fucked up seizoensgebeuren speelt absoluut mee. Waarvoor dank, Moeder Natuur. (Then again, wij zijn nooit écht dikke vriendinnen geweest.)

Twee zondagen geleden trok ik deze pantalon met bloemenprint aan. En ik wil er meer! Als er één trend is waar ik dit voorjaar 100% voor zwicht is het wel deze. De pastels zeg je? Darling, pastel is my middle name. Maar dit jaar plan ik ook om effectief buiten te komen met mijn babyroze jeans en mintgroene clutch. In combinatie, ahja!

Maar bon, ik wijk af. Mijn plan voor vandaag: een persoonlijk artikelll! (I know you love them. *wink wink*)

links Meer zilveren glimmer voor bij m’n pantoffels. <3 rechts Mee naar mijn werk de laatste dagen: de Baume Du Sourire van Couvent des Minimes met peertjessmaak, M.A.C. Full Stop Red en een limited Edition YSL Paris van een paar jaar terug.

Een nieuw ontdekte passie: rommelen in de keuken. Op het menu dezer dagen? Spring food! links Gemarineerde tofoe met limoen, Granny Smith, paprika en sugar snaps. Had zin in ‘groen’. rechts Ordinair kaantjeswater pimpen met limoen en gember. Maakt een heerlijke limonade!

links Maar de realiteit = sneeuw! Bij deze grijp ik even de gelegenheid mijn onvoorwaardelijke liefde te verklaren aan Uggs. They UGGLY, maar übercomfy. Punt.  rechts Het zicht op mijn middeleeuws straatje in ’t hart van het Stad. <3

En nu ik toch aan het opscheppen ben: zicht op het plein vlak bij ons – op vijftien passen ofzo – in de sneeuw. Prettyness, nee? Ben (niet zo) stiekem verliefd op mijn buurt.

links De grote koud->warm + werkweek->weekend switch = ROMMEL! Voordeel van met een BFF samenwonen: kleren overal blijkt no biggie. rechts Ik ben al mijn hele leven jaloers op krullen en nu, op mijn 26ste, krijg ik *plots* een subtiele krul in mijn lokken na een regenbui. Gaan wij dan toch nog overeenkomen, Moeder Natuur?!

Gelukkig is het binnen lekker warm. En gezellig. Damn, wat ben ik blij dat ik een zetel heb … Na bijna een maand zonder te hebben gedaan. (Zoals ik zei, het was een beetje kamperen. Maarrrr een béétje rock & roll never hurt anyone!)

Mijn favoriete cocoon-muziek du jour is het album van Lana Del Rey. Het is echt … bizarre muziek. Haar stem is zo hypnotiserend. Heb mijn hoofd er al verschillende keren over gebroken of ik het nu goed of slecht vind. Maar dat deze gorgeous lady met mismatching mysterieus geluid ‘iets’ heeft is een feit – Born To Die staat namelijk al een paar dagen op repeat.

Check trouwens even deze Instagram screensaver voor Apple! Hij heet Screenstagram en totes LOVE it. (Compleet random eigenlijk, maar wilde het toch snel delen met jullie. Je hebt deze namelijk nodig. #fyi Thx Marie voor de tip!)

Pre-Bday preppin’ in de badkamer met mijn geliefde Braun Silk épil 7 en Sephora scrub + Lush Phoenix en Hayaseï maskertje (reviews soon!)

♥ ♥ ♥

P.S. Muchos <3 aan de ouders en zus die een geheime dinner party organiseerden op mijn verjaardag, en voor Chani die tijdens haar weekend in Brugge appeltaart maakte en die met het openbaar vervoer onbeschadigd in Antwerpen kreeg. Oh, én heerlijke tiramisu maakte voor ze maandag naar het werk vertrok. Delish, chica! Merci merci merci …

Ook jullie bedankt, voor de vele lieve tweets, Facebook berichten, mailtjes en de paar verdwaalde comments, vandaag. You rock. <3

19 Comments

 1. 10 jaar ago

  Leuke post en zoveel toffe foto’s!!
  Ik ben ook al helemaal into spring!!

 2. 10 jaar ago

  Geweldig die broek van de H&M Trend!

 3. 10 jaar ago

  Wat een super mooie zetel!
  Als ik dat zo zie, dan wil ik zeker een nieuwe, en dat wit is gewoon zalig

 4. Fien
  10 jaar ago

  made my day, once again, in deze gure kou :yes: :love:

 5. Elise
  10 jaar ago

  Jij woont aan het gezelligste, mooiste pleintje van Antwerpen! Toen ik de foto zag wist ik het meteen.. Echt een leuke buurt daar!

 6. 10 jaar ago

  Luvvvvvv this! Leuk dat je weer ’s zo’n “dairy” hebt!
  Je bloemen broek is echt awesome! Net als je toffe woonkamer!

 7. JOY
  10 jaar ago

  ik heb ook lente kriebels, ik roep al vanaf oktober dat ik sneeuw wil.
  zodra het 1 januari werd, was ik klaar met kou en wilde ik zomer.
  maarja, ik en mijn grote mond.. t is februari en hopla, SNEEUW!
  dus nu blijft het bij bivakeren op de bank met mn felgekleurde zomerkleding, verwarming op 25, fruitsalade naast me en zomerfoto’s kijken op weheartit.nl
  heeft ook zo z’n charme..*kuch*

 8. 10 jaar ago

  Leuk om te lezen girl! En je appartement ziet er zoo gezellig uit!!

 9. 10 jaar ago

  Mai, wat een mooie buurt waar je woont, precies een sprookje! En een mooie zetel ook :)

 10. 10 jaar ago

  heel leuk gescreven, super leuke foto’s ook weer :)

 11. 10 jaar ago

  Altijd leuk om te lezen! :) Je hebt me nu wel benieuwd gemaakt naar de CD van Lana Del Rey! Ga hem eens spotify’en (wordt dit al gezegd trouwens?). En pssst… ’t Is Hayaseï. ;)

 12. 10 jaar ago

  Leuk artikel. Je sofa is erg mooi!

 13. 10 jaar ago

  Ik vind ook dat je nieuwe stekje er leuk en gezellig uit ziet! En je bent precies met je gat in de boter gevallen wat je huisgenote betreft… :)

 14. 10 jaar ago

  Ooh gij woont aan dat keigezellig plein, gelukzak!!

 15. 10 jaar ago

  Ah, zo leuk om te lezen en te zien. Je schrijft zo leuk ^^

 16. 10 jaar ago

  Je woont zo gezellig, echt mooi ! Gefeliciteerd met je verjaardag overigens ! Hopelijk heb je veel leuke cadeautjes gekregen !

 17. 10 jaar ago

  Leuk om te lezen! Je appartement is echt heel leuk geworden!

 18. 10 jaar ago

  Leuk artikel en wat leef je in een gezellige buurt :). Ik woon meer aan het zuid, en daar is het wat minder, maar het is gelukkig nog maar voor een klein jaartje :).

 19. 10 jaar ago

  Leuk persoonlijk artikel! :) Van harte gefeliciteerd nogmaals! Blij dat je een geweldige verjaardag had :D Lana Del Rey heeft inderdaad mooie muziek, heb trouwens daarnaast gelezen dat het ook haar laatste album zal zijn omdat ze vind dat ze alles heeft gezegd wat ze wilde zeggen met haar eerste album? Hoop dat het niet waar is :/ Anyway, enjoy the great music! :D