Menu & Search

Persoonlijk: lazy weekend randomnesss

Meer full-face foto’s, hé? Wel hier zijn twee close-ups die een geheel nieuwe betekenis geven aan ‘close’. #eng Dus voila. (Wijze raad: be careful what you wish for.) Nu hop naar het artikel van vandaag! Laat ik beginnen met een kleine bekentenis. Ik heb een zondagsuniform. Er zijn namelijk drie dingen die ik standaard draag op die dag: een pyjamabroek (Ja, de héle dag. Ik slaap overigens al-tijd in nachtjapons. Pyjamabroeken zijn daywear!), een grijze sweater en rode lipstick. Wegens de makkelijkste make-up voor luie dagen. Beetje poeder, snel lijntje en dan de lippen felrood verven. Lekker contrasterend met said ‘outfit’.

Nini met de Forever 21 sweater/poncho die ze van me moest kopen. Ik projecteer wat ik zelf wil – maar niet (meer) kan dragen – op mijn kleine zusje, namelijk. Arm ding.

Ben zelf nog helemaal verliefd op m’n F21 ringen. Ze gaan niet groen af, trouwens. Heb ik normaal gezien altijd met cheapo exemplaren. Dus woohoo!

M’n very vintage Dior nagellak. #lovesit Met al dat roze op de NY catwalks had ik nood aan een pink fix.

Heb trouwens een plotse obsessie met all things zoet & roze. En de Swatch x Kid Robot collectie. (Waarvan hoogstwaarschijnlijk snel een shoplog. Rrah!)

Mijn nieuwe horloge. Voor op dagen dat ik me wél aankleed, weetjewel …

En een nieuwe foundation. Maar ik vermoed dat hij m’n huid van slag maakt. Heb plots kleine pukkeltjes. #boe Nog iemand last van, toevallig?

Re-buy alert: deze Intensive 7 Days lotion van Garnier is zo goed! Toen mijn bus leeg was moest ik uiteraard een nieuwe. Mijn luxe lotions blijven onaangeroerd. Misschien moet ik een ‘Project Luxe’ beginnen? (Daar zou ik keihard wél in slagen!)

Meer Garnier liefde! Ben deze BB cream aan het testen en so far so good. Geeft haast geen dekking, maar wél een mooi glowy en healthy-looking resultaat.

Hoezo lazy weekend? Heb me bezig gehouden met een erg arbeidsintenstief DIY project. Namelijk het aan de muur kleven van drie haakjes voor mijn kettingen. Fier op mezelf! #not (Heb het twee keer opnieuw moeten doen ofzo. Fail!)

Een titelfoto die het artikel niet haalde. Wegens incompleet. Haat het wanneer ik tot zo’n conclusie kom, want ik bewaar alleen het eindresultaat van m’n photoshopsessies. Dus moet weer helemaal opnieuw. En daar ben ik vandaag écht te lui voor! Morgen, morgen …

P.S. Deze post schreef ik éigenlijk vorig week-end. Niets lazy aan deze week! Wanneer jullie dit lezen ben ik namelijk druk aan het shoppen in Antwerpen. Missie: ballerina’s, sneakers, een lens en jurkjes. (En een rok. Misschien nog een sweater.) Dit op een paar uur, én op heels. – De flats moet ik namelijk nog kopen. – Topsport!

22 Comments

 1. 11 jaar ago

  I agree met de dingen die hierboven

  • 11 jaar ago

   ^woeps per ongeluk op reageer gedrukt? Anyway, ik ga helemaal akkoord met de comments van hierboven. Je artikels lezen altijd supergemakkelijk en ze zijn gewoon leuk! :D Dat guesshorloge is trouwens prachtig! Ik blijf altijd een tijdje aan de etalage staan, wanneer ik er eentje voorbijloop (a)

 2. 11 jaar ago

  Leuk artikel! Die poncho is echt leuk!!

 3. 11 jaar ago

  Helemaal in luv met jouw haarkleur!

 4. 11 jaar ago

  Leuk zo’n random artikel!

 5. 11 jaar ago

  Leuk artikel!

 6. Jessica
  11 jaar ago

  Echt een heerlijk artikel om te lezen!

 7. 11 jaar ago

  Oeh wat een heerlijk artikel – zeker omdat ik zelf ook nog in mijn chillbroek rondwandel!

 8. 11 jaar ago

  Ik heb hetzelfde probleem met die foundation. Echt jammer, want hij was zo mooi op mijn huid!

 9. 11 jaar ago

  Leuke foto’s ! Jij hebt zo’n mooie haarkleur :-)

 10. lindab
  11 jaar ago

  Leuke foto’s en ben benieuwd naar je aankopen!

  • 11 jaar ago

   Ik zal een shoplog doen, dan. ;)

 11. 11 jaar ago

  Leuk! In de vakantie loop ik ook meestal in pyjama rond, maar met rode lippenstift! :) Welke heb je hier op?

  • 11 jaar ago

   ‘Dare You’ van M.A.C.

 12. 11 jaar ago

  Mooi horloge heb je gekocht zeg! Heb je nou highlights? Je haar lijkt wat lichter, erg mooi. En kan je een keer een artikel maken met jouw signature look? Want je hebt vaak die mooie rode lippen met een beetje wat donkere oogschaduw! Ben benieuwd naar wat je daarvoor gebruikt. :bloos:

  • 11 jaar ago

   Ja, ik heb sinds een maand ofzo highlights. :) Thx! En goed idee voor een artikel! (Dus nog eens thx, lol! ;D)

 13. 11 jaar ago

  Ik hou zo van deze artikelen, heerlijk.
  Je foto’s, je schrijstijl, het leest gewoon heerlijk weg <3!

  • 11 jaar ago

   I couldn’t agree more :)

   • 11 jaar ago

    Aww! <3 Merci, ladies!

 14. 11 jaar ago

  Een luxe project 10 pan, dat zou ik wel eens willen zien :D :D

 15. 11 jaar ago

  Er staan hele leuke foto’s tussen! En die ringen zijn echt super mooi! ^^