Menu & Search
Persoonlijk: lang paasweekend

Persoonlijk: lang paasweekend

“Let’s do the time warp again!”

– The Time Warp, The Rocky Horror Picture Show (1975)

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

Amai. Dat was me een weekend! Ik heb zoveel gedaan dat mijn besef van tijd helemaal warped is. Dat heeft mogelijk ook iets te maken met het feit dat ik, door ziekte van mijn lieve collega (<3), op een ander bureau heb gewerkt en bijgevolg het gevoel heb dat ik een weekje niet gewerkt heb (misschien wel een tip voor wie nood heeft aan ‘iets nieuws’: wissel van bureau met jouw collega, haha). Mijn blogpost van maandag komt dan ook op dinsdag. Then again, gisteren was paasmaandag dus soortement van een zondag. (Toch?)

Kruidvat bij St. Vincents – Nathan de piraatpeuter – een real-life tarotkaart – lak uit de zomercollectie van Close Brussels

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

Eind vorige week had ik een date met Kruidvat (ze stelden o.a. een nieuwe, veganistische lijn voor) en de leukste peuter ter wereld (die één van de dagen grote broer wordt). Vervolgens stapten we dapper het paasweekend in voor drie dagen van familiebezoekjes en home improvements. Ik heb eindelijk een echte* boekenkast gekocht. (Ik had er beter twee meegenomen, want ze staat al vol, lalala… Als we een koophuis vinden, droom ik van een bibliotheekwand.)

Uiteindelijk heb ik mijn hele kantoor opnieuw ingericht. Enkel de boekenkast was nieuw, maar met de lente in mijn bol moesten alle meubels verschuift worden. Ik heb dus wel mijn bezigheid gehad.

* De goedkoopste boekenkast die ze nu verkopen bij Ikea. Ikeabezoekjes zijn Hilo-approved. Als zij achteraf in de dozen mag spelen. Van eentje hebben we een ghetto-fab nestje gemaakt voor in de slaapkamer. (Stiekem slaapt ze nog steeds liever op een randje van het bed, naast ons.)

Kipling liefde! Deze is, wat … 7 jaar oud? – Ikea happened. – Steven & Yours Truly, serious folks as usual – Hilo’s bedje

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

de producten voor mijn paaslook – het resultaat: oogschaduw ‘I Like You‘ en lipstick ‘Ziggy‘ van Colourpop), de blouse is van het Belgische Améline, dochtermerk van Mayerline – zon in ’t Stad – lezen lezen lezen lezen

[hygge_icon icon=”hexagon-outline”]

Een paasweekend is niet compleet zonder familiebezoekjes. Dit jaar lag de focus op de kant van Steven. Ik kan er zo van genieten om de Vlaamse velden in te rijden! Wanneer ik kirrend naar schapen en koeien wijs, besef ik dat ik echt wel zo hard een stadsmens ben, maar bon: whiiii, safari!

“Aruba, Jamaica, oh I want to take you to
Bermuda, Bahama, come on pretty mama”

– Kokomo, The Beach Boys (1988)

Met mijn ouders zijn we gaan quizzen, ook diep in ‘den buiten’. Wij vieren samen zijn echt zo’n goed team! Al misten we ook wel de andere twee teamleden. Misschien moet ik eens een oldschool Trivial Pursuit avond geven bij ons thuis. Toen ik een ukkie was, heb ik zoveel avonden bij hen gespendeerd! De ouders maar kaarten en bordspelen spelen, de kinderen de woonkamer verbouwen of video kijken. (Favorieten: The Nightmare Before Christmas en troll karaoké! Bij Kokomo van The Beach Boys zie ik nog altijd naakte trollen met vrolijk gekleurde haarbossen rondhuppelen.)

[hygge_icon icon=”hexagon-fill”]

Hopelijk heb jij ook een fijn weekend achter de rug
en wordt deze week nog beter. Tot donderdag!

0 Comments