Persoonlijk: faits divers

Persoonlijk: faits divers

Voor dit persoonlijke artikel heb ik weer wat onsamenhangende iPhone (en Instagram) goodness. Check m’n nieuwe aankopen, ontdek een zaterdagse must-see @ Antwerpen, zie waar mijn Hermès-liefde vandaan komt en kruip mee in m’n kleerkast ter voorbereiding van een event.

foto boven Ik wil al heel lang een Ray-Ban Wayfarer maar wist niet goed welk model en welke versie. Toen Nini en ik een leesbril aan het shoppen waren met de mama, pasten we enkele modellen. Nini kreeg de bril cadeau. Dusja. Ik kocht de mijne dan ook maar – ha! Het is de Wayfarer Square geworden, in tortoise (schildpad). #loves

rechts Brunchen met Maureen op de vreemdelingenmarkt in Antwerpen (zaterdagochtend en -middag @ Theaterplein). Gevulde Turkse pannenkoeken (denk ik) met feta, honing en vijgen. Maureen had er één met feta, olijven, gegrilde paprika en tomaat. Waarschijnlijk een gat in mijn cultuur, maar ik heb geen idee hoe die dingen heten. Ze zijn in ieder geval heel lekker, yum!
links Mijn favoriete guilty pleasure: Starbucks. Ik ben even van de blueberry muffins af, en heb al twee keer zo’n cake-pop gesnoept. Wat zijn die verslavend … Kan ook moeilijk anders, met de hoeveelheid suiker die er in zit.

links Ik hou van Hermès parfums. Mijn moeder ook. En haar moeder heeft de hele collectie in de badkamer staan. (’t Zit dus duidelijk in de familie.)
rechts Compleet random foto van on-the-go. Had een compleet nude outfit aan, in combinatie met paarse hakken. De hakken zijn meer ‘oma’ dan mijn oma, in feite. Maar retro, dus goed. (Willen we dat afspreken?)

Het Kipling autumn/winter 2011 lookbook = arrivé! Altijd spannend om te zien wat het komende seizoen brengt. Er staan weer een paar geweldige tassen in, waaronder een zwarte gewatteerde carry-all die mijn naam roept. Dat brengt me tot het volgende dilemma: nu al publiceren, of wachten tot de eerste blaadjes van de bomen vallen?

’n Beetje beautyshopping gedaan in het M.A.C.-walhalla. De buit bestond uit mijn vaste foundation, TLC voor @ work/home, een paar lippies, twee minerale oogschaduws (wordt the shizz dit najaar) en een look-in-a-box.

Now testing: nieuwe Rimmel nagellakjes en Sanex Dermo Repair. So far so good! Binnenkort de reviews en NOTD’s.

Outfit kiezen voor een event. Ik begin altijd met de schoenen – Ik heb … vier paar ofzo? Als er één ding is dat ik niet graag doe is het schoenen shoppen. #shootme – en vervolgens de tas. Uiteindelijk heb ik een basic zwarte broek gekozen met een wit shirt en de roze blazer waar ik de laatste tijd zowat in woon. Een hele safe combinatie, omdat ik totaal geen idee had wie er zou komen en wat de sfeer zou zijn. (Hey, gouden tip nummer één: als blogger moet je het begrip ‘comfort zone’ uit je woordenboek schrappen.)

De schoenen en tassen waartussen ik twijfelde. links Steve Madden en Zara sandalen + H&M tasje (om te bouwen tot clutch). rechts Een oranje Hermès. Die werd het niet, wegens niet mooi in combinatie met de Madden schoenen. </3 Note to self: donkerbruine sandalen kopen.

Bubbels boven Brussel, @ The Cube. Yum!

21 Comments

 • 6 jaar ago

  heel leuke post!! x

 • 6 jaar ago

  Woohoo wat een geweldige aankoopjes en leuke foto’s allemaal! Die Look in a Box heb ik ook, vind hem geweldig! :love:

 • 6 jaar ago

  Ik weeeet waar jij bent geweeeeest. #lookinabox

 • 6 jaar ago

  Heb je nog een duidelijkere foto van die Zara heels :)? Ze zien er leuk uit!

  Ben ook erg benieuwd naar de look in a box van Mac :)

  DIe foto van je eten vond ik heel grappig trouwens! Want de eerste keer dat ik naar Antwerpen ging heb ik ook exact hetzelfde gegeten op de vreemdelingenmarkt! Dus ik dacht: “He!! dat ken ik!” haha
  Het heet “Msemen” trouwens ;)
  Ik vond het super lekker en ook een apart snackje tussendoor!

 • 6 jaar ago

  Leuke foto’s

 • 6 jaar ago

  super leuk dat je mama ook into beautystuff is:) ik heb die van mij net zover gekregen om een reiniging routine toe te passen:)

 • 6 jaar ago

  Leuk artikeltje met de random foto’s!! Bring it!!

 • 6 jaar ago

  Weer zo’n leuk artikel :D
  Love it! Ben benieuwd naar ‘goede’ foto’s van je MAC spulletjes.
  En mooie zonnebril!

 • 6 jaar ago

  Weer een leuk artikel :) Ik heb ook een Wayfarer! Fantastische zonnebril :)

 • 6 jaar ago

  leuk zo een artikel! ik ben echt van mening dat die wayfarers echt iedereen staan! Ik ben ook echt onwijs blij met de mijne..

  en die hermes collectie..wow!

 • 6 jaar ago

  Looks like you had a nice day!

 • 6 jaar ago

  Heerlijk! Altijd fijn om te zien zo’n sneekpeak, haal ik toch in wat ik mis op Twitter. Was gisteren nog in Twitter, altijd leuk om dan er iets over zien te verschijnen haha! Het is een kleine wereld after all.

 • 6 jaar ago

  omg, waar kan je die look in a box kopen? Bij elke Mac? :o Ik wil er al zoooootlang een! ^^

  • 6 jaar ago

   Nee, die zijn niet in de winkel te koop. Wel luchthavens enzo, geloof ik.

   • 6 jaar ago

    Ah, jammer! :(

   • 6 jaar ago

    Ik heb mijn Look in a Box (volgens mij dezelfde als die van jou, Miss Violet, right? ;) ) gewoon bij de Bijenkorf gekocht. Alleen waren ze maar tijdelijk verkrijgbaar… Verder, hele fijne aankopen! :3

   • 6 jaar ago

    Miss Violet inderdaad. :) Oh ik wil nog eens naar de Bijenkorf … (Bobbi Browwnn!)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close