Menu & Search

Persoonlijk: eerste zomerdagen

Ok, ok, ik weet het – strikt gezien is het nog niet zover. De eerste échte zomerdag is 21 juni, maar who cares. De zon schijnt, de buurman loopt rond in shorts en ik zit te krabben aan muggenbeten. Zomer, dus!
Op mijn (ingekorte) nagels mijn ultieme zomernagellakje: twee lagen Paradise van Dior. Liefde! Het dégradé-effect is zo tropisch en geeft Paradise een unieke look. Stiekem wel een beetje lastig dat het lijkt alsof er vuil onder mijn nagels zit, lol! Hij combineert leuk met een simpel wit shirt, oranje skinny en een grote zonnebril. Très Electric Tropics, indeed.

Over koeriers, een preview van de komende reviews en een camera-update:  lees verder…

Bloggers <3 koeriers

Check de flesjes die Karl Lagerfeld ontwierp voor Coca Cola. Zijn ze niet schattig?! Misschien moet ik ‘fashionable’ zeggen, of ‘fierce’, maar ik vind ze voornamelijk lief. Tja. Karl ziet duidelijk la vie en rose door die big-ass zonnebril van ‘em. De flesjes werden per koerier afgeleverd, in een grote driehoekige doos. De aluminium colaflessen krijgen een prominente plek op mijn bureau. Die doos … tja, daar zoek ik nog plek voor, haha! (P.S. Lees hier het artikel over Karl x Coca Cola.)
En er zijn meer koeriers langs geweest @ Joliette HQ. PR-bureau Oona mag zich gerust schuldig voelen voor het feit dat ik mijn summerbody* niet haal. Jelly Beans, Vitaminwater, … oh dear. Gelukkig was de mand ook gevuld met nieuwe make-upjes. Reviews soon!

*Niet dat ik dat al ooit in mijn leven wél gehaald heb. #curvylicious

Get your tan on!

L’Oréal stuurde een selectie op van hun bruinen-zonder-zon producten. Ik ben al langer fan van de Sublime Bronze spray-tan, lees hier de review van vorig jaar. De andere producten zijn nieuw voor me, en ik sta te springen om ze te proberen. De afgelopen dagen ben ik binnen gebleven (de verkoudheid is erger geworden, en mijn luchtwegen hingen de diva uit) dus een inhaalmanoeuvre op het gebied van bijkleuren lijkt me best een strak plan.

Spiegelreflex-lovin’

Het is jullie misschien al opgevallen, maar ik werk de laatste tijd vaak met een andere camera. Mijn vader heeft een spiegelreflex gekocht, en ik betrap mezelf er op dat ik het toestel meer dan eens per week ga stelen om er zelf foto’s mee te maken.
De lens is compleet niet geschikt voor mijn soort fotografie. Ik heb compleet geen verstand van die dingen, maar het is een telelens voor o.a. luchtfotografie. Ofzo. Whatever. Het werkt lekker, en ik vind het superspannend om te ontdekken hoe dit ding werkt, weetjewel. Big fun!

Dus dan maak ik foto’s als deze van mijn nieuwe bloemen en beauty-étagère. Een paar uur aan een stuk, zonder eigenlijk te weten waar ik mee bezig ben. Een spiegelreflexcamera heeft verbazend veel knopjes, écht.

Ben er nog niet helemaal uit of ik de ‘nieuwe’ camera leuker vind dan mijn oude vertrouwde Panasonic Lumix. De foto’s met m’n Lumix ogen warmer, amateuristischer, maar ‘gezelliger’. De spiegelreflex vind ik wat afstandelijker. Misschien zit het in mijn hoofd, en moet ik wennen aan het nieuwe, maarrrr … (Of misschien is het onbewust gewoon jaloezie, héhé.) Wat jullie? Merken jullie het verschil?

22 Comments

 1. 11 jaar ago

  Gave colaflesjes!

 2. 11 jaar ago

  Ook ik vind dit een héél erg fijn artikel. We want more!

 3. gloria
  11 jaar ago

  Superleuk artikel! Zo’n dingen mag je gerust vaker schrijven,komt persoonlijk en betrouwbaar over!

  • 11 jaar ago

   Leuk! :D Thx om te laten weten. <3'ing feedback!

 4. 11 jaar ago

  OMG ik ben helemaal weg van jouw camera!!

 5. 11 jaar ago

  Woohoo wat een kwijlartikel is dit zeg! Ik wil alles wat je hierin laat zien haha! Heerlijk om te lezen ook!

 6. 11 jaar ago

  Leuk artikel! Ik wil die flesjes ook hebben haha ^_^

 7. 11 jaar ago

  Ik moet(!) die cola flesjes hebben.. in m’n aderen loopt cola ipv bloed! Wat kost het?
  Zul je net zien dat ze uitverkocht zijn als ik er aan denk ze te gaan halen.

  • 11 jaar ago

   Geen idee qua prijs, eigenlijk. Maar ze zijn best hard to get. Miss Lipgloss schreef er ook iets over, voor NL…

 8. 11 jaar ago

  Wat een geweldige colaflesjes!

 9. 11 jaar ago

  Welke zelfbruiner vind je het fijnst? Ik heb ze ook gekregen en zou nog snel mijn benene moeten bruinen voor deze avond en zou liefst geen strepen willen, suggesties? ^^

  • 11 jaar ago

   Ik moet ze nog testen. Komt een uitgebreid verslag van, no worries! :)
   Die spray-tan, daarvan kan ik alvast zeggen dat hij heel fijn is. Wel even mee leren werken.

 10. 11 jaar ago

  Leuk artikel! Ik wil ook zo’n étagère!! Staat zo leuk :-)

 11. 11 jaar ago

  Leuk artikel ! Ik ben benieuwd naar de L’Oréal producten. En zo’n leuke étagère :d, dat wil ik ook !

 12. 11 jaar ago

  Colaflesjes zijn liefde…wil ik ook…waar die kan kopen? Prijzig?

 13. androgynes
  11 jaar ago

  met een spiegelreflex kan je heel mooie scherpte krijgen als je er mee kan werken (en als ik die foto zie lukt het je al aardig!)

 14. 11 jaar ago

  Leuk artikel :) Die Colaflesjes zien er zo mooi uit!

 15. 11 jaar ago

  Ik wil ook pakjes van koeriers ontvangen :p

 16. 11 jaar ago

  Dit vind ik echt een leuk artikel! Die zelfbruiners zien er erg goed uit! Ik ben nieuwsgierig naar de reviews! En die Cola flesjes, zo gaaf! Zijn die al gewoon verkrijgbaar in de supermarkt? XD En mooie camera heb je!

  • 11 jaar ago

   Ik vind dit ook echt een leuk artikel! Moet je zeker vaker doen als je dat leuk vind :D
   Die Karl Lagerfeld flesjes zijn ook gaaf, net als die camera, en je beauty-étagère!

  • 11 jaar ago

   Leuk dat je het een tof artikel vind. :)
   Voor de verkoopplekken check dit artikel! Ze zijn niet gewoon te koop in de supermarkt, helaas. Exclusieve shizzle!

 17. 11 jaar ago

  Leuk artikel, en wat een mooie camera;D