Menu & Search

Persoonlijk: drie namen, craptastic ananassen & ‘now testing’

Weer een hele tijd geleden, nee? Dus het leek me wel leuk om nog een keertje een verse reeks Instagram (en andere) snapshots on-line te gooien ter uwer entertainment. En eerlijk is eerlijk: aangezien het winnen van de Weekend Blog Award categorie beauty – oh, had ik dat al gezegd? #TROTS – mijn reeds gammele blog-planning een beetje in de war stuurde, is het een easy-ass oplossing voor me. Maar bon. Shall we?

links Et voila, mij échte naam. Zo staat hij op mijn identiteitskaart en – lekker echt – op mijn naamkaartje voor de awards. Vrienden en familie noemen me Isha, maar toen ik nog anoniem blogde koos ik voor Lisha en dat is gewoon zo gebleven. Dus hallo, ik ben de vrouw met drie namen.

rechts Mijn naam bij Starbucks. Aangezien de arme stakkerds Jelissa noch Isha/Lisha gespeld krijgen en ik écht niet het risico wil lopen dat mijn delish White Cafe Mocha in verkeerde handen valt.

All a girl needs: nagellak, Vogue en chocolade met exotische ingrediënten en nog exotischer verpakking.

En GOTTA LOVE exotische verpakkingen, ok?! Zoals deze van H&M. Can I get an “omg!”, plz. De body butter is stiekem crap en de douchegel niet echt een product om over naar huis te schrijven, maar oh zo zomers. En dat heb ik gewoon nodig nu. Dus ik kijk er naar en gebruik het niet echt. Whatev …

New innn: Keel’s Simple Diary, de Franse versie. Ik ben dan wel een 100% Antwerpse, mijn hart is minstens voor een kwart Parisienne. #fyi En dan moet je je Frans wat onderhouden enzo. Je weet wel, voor de dag dat ik op de thee ga bij Karl – na zijn défilé spring/summer ’22 – of met een winkelkarretje door het Louvre rijd en aan mijn persoonlijke gids moet vertellen welke Delacroix ik thuis aan mijn muur wil en welk Grieks sculptuur in de welkomsthal van mijn kantoor. *kuch* Ben ik het of hangen hier capsones in de lucht? Die award-winnaars, toch …

En toen volgde de foto met mogelijk bezwarend bewijsmateriaal: één van de H&M ananassen op mijn nachtkastje. Maar lieverds, dat was voor ik tot de conclusie kwam dat het brol is. Blogger’s gotta test!

En testen doe ik. Ik heb bakken vol spullen en het gaat eeuwen duren, maar oh ik <3 de test-fase in heel het beauty-blogging gebeuren! Drie producten die nu al twee thumbs up krijgen: de héérlijke Kneipp huidolie met amandelbloesem en de Mythic Oil Milk én Mythic Oil Colour Glow Oil van L’Oréal.

Ook leuk aan bloggen: de extraatjes. Kleine (en grote) treats van merken en hun PR. Zoals deze doos oliepastels die Wella cadeau gaf naar aanleiding van hun heel kleurrijke haartrends zomer ’12 (waarover asap meer – bereid je alvast voor op iets amazing) waar ik op vloog als een klein kind. KLEURTJES! YEY!
Rechts een snapshot van tijdens de VitaminWater Burlesque workshop onder leiding van Blanche la Revanche. Ik heb twee linkervoeten, maar tijdens deze dansles kon ik ze tenminste in een paar suede pumps hullen. En tijdens de les mijn lipstick bijwerken. LIKE!

links Over het algemeen ben ik echter niet zo van de work-out. Al ben ik naar de fitness gerénd na een uitzonderlijk geval van de zoete goesting dat resulteerde in een zondig ontbijt-op-bed ergens halverwege april. Een latte, dadels, Rachellekes én crème brûlée ijs. Dat ik het überhaupt overleefd heb…

rechts Oeps! Een tweede latte tijdens het bloggen. Waarom niet. Je leeft maar één keer! (Doch langer mits enige beperking qua die dingen, of zo heb ik gehoord. Zucht.) Check trouwens mijn bureau. Nog niet helemaal gewend aan het ding, maar het ziet er in ieder geval al veel persoonlijker uit dan de eerste keer dat ik hem showde, nee?

Twee snelle fotootjes van een paar oude favorieten. Ik heb mijn geliefde D&G parfum terug helemaal herontdekt en hetzelfde geldt voor Benefit’s Hoola bronzer. Wegens EFFIN SLECHT WEER, gah! Mijn koninkrijk voor één dag zomer.

En shit, naast een pseudoniem nog een ontboezeming (al weet u, liefste lezer, al langer hoe de vork aan de steel zit wat betreft mijn recentelijk wavy looking kapsel) IK HEB STEIL HAAR! Als in steil steil. Kaboutertjes-strijken-’s nachts-mijn-haardos soort van steil, met uitzondering van die paar kleine koppige babyhaartjes net boven mijn voorhoofd die hardnekkig de lucht in steken. Ohnee wacht, die zijn dus ook steil, gewoon in een andere verticale richting.
Maar dezer dagen durf ik al eens met nonchalant golvende lokken ten tonele verschijnen, waardoor men de indruk krijgt dat ik goed haar heb. Helaas. Ik ben een cheater. En wel met deze producten: Kérastase Chroma Thermique lotion, Wella Flexible Finish hairspray, Redken Velvet Gelatine, Bumble & Bumble Thickening hairspray + de Remington Pro Soft Curl (review)

♥ ♥ ♥

Fin!

39 Comments

 1. Yasmine
  10 jaar ago

  Leuk artikel!!
  Maar waar koop je die chocolaatjes??

  • 10 jaar ago

   Ik heb de mijne gekocht bij Essenza.

 2. 10 jaar ago

  Hehe, so funny!!!
  Leuke foto’s!!

 3. 10 jaar ago

  Hele leuke foto’s! Leuk artikel :D

 4. Tess
  10 jaar ago

  Zelfs Tess is bij Starbucks al moeilijk te begrijpen.
  Tess werd eens Des waarop ik vervolgens de vraag kreeg of Des een afkorting was van Destiny.
  Like no!

 5. Mlle Sariitha
  10 jaar ago

  Looking good!

 6. 10 jaar ago

  Bij Starbucks hebben ze mijn naal ook nog nooit juist gekregen ze.
  Ik heb gisteren de body lotion gekocht van H&M, trekt idd op niet zo veel, maar er staat een flamingo op :D
  En leuk dat je meegedaan hebt aan dat burlesque workshop, I love Jill <3

 7. 10 jaar ago

  Mijn naam is écht Isha, haha! Ik moet het wel overal spellen, zucht.
  Die ananasjes zien er wel erg leuk en zomers uit ook al zit er dan brol in. :)
  Leuke foto’s weer!

  • 10 jaar ago

   Elke keer dat je comment denk ik omg! Ik heb nog NOOIT iemand met mijn namen geweten dus is echt wel bijzonder voor mij, stiekem. :p Heb je er al eens over willen mailen maar dat leek me een beetje creep, lol! ;D

 8. 10 jaar ago

  Die ananasjes zijn soo cute!!

 9. 10 jaar ago

  Omg, die ananassen! I want!
  Heerlijk artikel weer :yey:

 10. 10 jaar ago

  Heb net dezelfde bureau al jij !
  leuk artikel btw !
  xx Liefs

 11. 10 jaar ago

  Die verpakkingen van de H&M zien idd geweldig! Ik geef ook ALTIJD een makkelijke naam bij Starbucks ;)

 12. 10 jaar ago

  Die ananassen zien er erg leuk uit als interieurdecoratie ^^ Ik had ze onlangs ook zien staan bij H&M.

 13. Liesbeth
  10 jaar ago

  Karl Lagerfeld is eigenlijk Duits ;)
  Maar leuk artikel verder :D

 14. 10 jaar ago

  Dat van je naam wist ik inmiddels al, maar dat van Starbucks niet! hihi. Wat nou als ik je ooit tegen kom? Hey Jelissa. uh Lisha, uh Laura! :P
  Die H&M annanasjes zijn cute, maar jammer dat ’t crappy is :( Leuke foto’s btw!

 15. 10 jaar ago

  En ik ben dan weer stikjaloers op jouw ubersteile haar. Waarom zit de wereld zo ingewikkeld in elkaar? Zucht… ;)

 16. 10 jaar ago

  Ah, wat schrijf je heerlijk. Heb soms het idee dat ik SATC aan het kijken ben ipv een blog aan het lezen.

 17. Eli
  10 jaar ago

  Nu weet ik weer waarom ik op jou gestemd heb bij de Blog Awards. Je schrijfstijl is gewoonweg zalig.
  Wel vraag ik me af hoe men je naam uitspreekt…

 18. 10 jaar ago

  Nog gefeliciteerd met je blog award! En die H&M potjes heb ik hier in het hoge noorden van nederland nog niet gespot, maar zien er wel ontzettend leuk uit!

 19. 10 jaar ago

  erg leuke foto’s! heb met plezier dit artikel gelezen! xoxo

 20. Linh
  10 jaar ago

  weer zo tof artikel ! I love those ! jij schrijft zo goed & heel leuk om te lezen en je dag mee te beginnen :)

 21. Eva
  10 jaar ago

  Wat een leuk en grappig artikel

 22. 10 jaar ago

  omg die ananassen xD

 23. 10 jaar ago

  Wat een enorm leuk artikel, dat is nog eens leuk ontbijten ^^

 24. 10 jaar ago

  Zo’n leuke naam dat jij hebt ! Heb gisteren de H&m producten gespot op de Meir, het zag er een klein beetje crappy uit eigenlijk, al ruikt het wel lekker !

 25. 10 jaar ago

  Leuk artikel! Ik vind je echt naam trouwens heel mooi :)

  • 10 jaar ago

   Dank je. Ik heb er een haat/liefde verhouding mee.

 26. sonja
  10 jaar ago

  Oh goed, weer een echt grappig en vrolijk Isha artikel. Ik houd zo van je stijl, echt I love it en word er ook altijd zo vrolijk van. Leuke start van mijn dag :)

 27. Leen
  10 jaar ago

  waar komt die Kneipp Amandelolie vandaan?

  • 10 jaar ago

   Heb deze van Kneipp zelf, maar kan je shoppen bij Essenza, Kruidvat, …

 28. 10 jaar ago

  denk dat ik ook maar eens een Starbucksnaam moet kiezen. Dieke werd onlangs “Igle” #wtf

 29. 10 jaar ago

  Leuk artikel! En die ananassen zijn zo cute :D Had ze ook geprobeerd in de winkel maar was inderdaad niet echt onder de indruk :P

 30. 10 jaar ago

  Ah yes, Starbucks-namen, ik ken het :)

 31. 10 jaar ago

  Haha, wat spijtig dat die ananassen brol zijn, ze zijn wel cute! Ik was al trouwens wat in de war over je naam, leuk dat je het nu uitlegt :). Echt zalig zo’n artikel!

  • 10 jaar ago

   Ja, wel eens tijd dat ik dat deed … :)