Menu & Search

Persoonlijk: beauty bloggin’ student (+preview)

mijn bureau a.t.m. : one hot mess

Diegenen die mij volgen op Twitter weten het al lang: ik ben aan het afstuderen. En dat gaat niet altijd even vlot. Op dit moment ben ik aan het worstelen met de laatste loodjes van mijn eindwerk en ik zou soms serieus iets naar mijn computerscherm willen gooien uit pure frustratie. Ik schrijf graag hoor – als het aan mij lag schreef ik heel de dag door artikels en verhalen – maar een eindwerk schrijven is toch net wat anders. Bye-bye bijvoeglijke naamwoorden en levendige zinsconstructies, héllo zakelijke, doelgerichte taal! Voor mensen die lijden aan slapeloosheid: schrijf eens een eindwerk. Werkt als een houten hamer, I tell ya!

Maar goed. Ik wilde jullie dus gewoon even informeren over het feit dat ik nogal druk bezig ben met school. Bijgevolg (Hola, kleine sneakerd van een zakelijk woord! Zomaar mijn artikel binnensluipen. Vort!) Dus blijft er bitter weinig tijd over voor Joliette. En dat is jammer. Niet alleen voor jullie, arme stakkers – ik ben er namelijk van overtuigd dat jullie het wel overleven, met al dat fijn geblog elders – maar ook voor mezelf.

Ondertussen heb ik Hema-manden vol testmateriaal dat onaangeroerd blijft. Want in times of crisis (lees: eindwerk) zijn er dingen die erbij inschieten. Zoals haarmaskers. Geen tijd! Of serums. Vergeten! Zelfs dag- en nachtcrème testen komt er niet van. Gelukkig is er één ding dat ik wel heel de dag door zit te testen voor jullie: gloss. Een heleboel gloss as it so happens. Benieuwd?

Deze glossjes staan nu mooi te wezen op mijn bureau. Af en toe neem ik er eentje uit de snoepdoos en breng het op onder het mom van ‘testen’, maar eigenlijk is het gewoon fun en tja … a girl needs her gloss. Zelfs vooral tijdens tijden als deze.
De MaxFactor Vibrant Curve Effect glossjes zitten dus in de testfase en heel binnenkort kunnen jullie een review (inclusief swatchesss) lezen op Joliette.

Nini test mee!

Een kleine preview: één van de glossjes op m’n lippen …

Maar voor nu focus ik me dus nog even op dat verdraaide eindwerk. Deadline is dinsdag!

To be continued !

29 Comments

 1. 12 jaar ago

  succes! de site kan wel even wachten!

 2. 12 jaar ago

  Ja, tis druk nu! Ik heb nog 3 weken school en het is ZO gigantisch druk. Succes! Enne dat leuke cupcakepotje heb ik ook!

 3. 12 jaar ago

  je hebt zo te horen hard gewerkt , maar nu is het ook bijna tijd om te gaan ontspannen! lekker vakantie :d xXx

 4. 12 jaar ago

  Wat zijn jullie toch lieve meiden. Thx voor alle steun! Ik heb mijn eindwerk gisteren afgegeven (na een paar nachtjes door te werken). Vandaag ga ik weer aan het werk voor de site. Echt, bedankt voor jullie motiverende reacties! :love: :)

 5. 12 jaar ago

  Haha lieverd toch :D Het komt me iets te bekend voor allemaal ;) En @Bijgevolg: stouterd! Lisha met rust laten tijdens haar pauzes, you hear me? :p
  .-= CommentLuv link : Haren knippen voor een goed doel =-.

 6. 12 jaar ago

  Nog heel veel succes!
  .-= CommentLuv link : Blogger Passion Award =-.

 7. Laura
  12 jaar ago

  Veel succes! Even doorbijten, maar achteraf ben je dan super blij!

 8. 12 jaar ago

  Oh ja vreselijk als je dit soort dingen moet en je je aandacht liever wat meer zou willen verdelen. Maar als je klaar bent mag je heel erg trots op jezelf zijn. Heel veel succes met het schrijven!

 9. 12 jaar ago

  Veel succes met je eindwerk meid! bij mij vliegt de Carmex erdoor tijdens het leren, straks maar weer een backup gaan halen haha

 10. 12 jaar ago

  Veel succes met je eindwerk! Nog ff volhouden, dan lange vakantie en tegen volgend jaar deze tijd wens je dat je weer op de schoolbanken kon zitten (als je tenminste hierna gaat werken), neem het maar aan van iemand die er na bijna tien jaar werken nog altijd last van heeft :yes:

 11. 12 jaar ago

  Succes met je eindwerk! Keep on glossing for the free world :p Het ‘ yes-ik-ben-er-vanaf-gevoel zal des te intenser zijn.

 12. 12 jaar ago

  Heeeel veel succes met het schrijven schrijven en nog ’s schrijven!
  En ik hoop natuurlijk dat je je examen haalt!

  En trouwens, wat een cute potje waar je lipgloss in zit, wauwww.
  I love cupcakes!
  .-= CommentLuv link : Faves: Budget Make-up =-.

 13. 12 jaar ago

  Ga je werk zoeken volgend jaar? Of nog iets bijdoen? Ik twijfel nog heel hard, haha :)
  .-= CommentLuv link : Leestip: Isabelle Allende =-.

 14. 12 jaar ago

  Hehe, mijn bureau ziet er ook zo erg uit, al is het nog niet voor een eindwerk, bachpaper zit er volgend jaar aan te komen , masterpaper/eindwerk het jaar erop. Als ik zie wat een frustratie en miserie het meebrengt voor andere mensen, die ik het al helemaal niet meer zitten! ;)

  In ieder geval heel erg veel succes met de laatste loodjes, nog even en je bent er vanaf! J hebt een heel lezersarsenaal achter je, dat kan niet fout gaan ;) :)

 15. Margot
  12 jaar ago

  Doet da goe! Ik moet ook nog effe en dan hoop ik dat ik het vanavond kan laten inbinden…

 16. 12 jaar ago

  I know the feeling! Ik eindwerk lekker met je mee!

  Mr komop! Je kan het! Nog maar 2 dagen en je bent er vanaf! (Over de presentatie zwijgen we even ;) )

 17. 12 jaar ago

  ik was vorig jaar ook blij toen mijn eindwerk erop zat! dus ik duim!
  .-= CommentLuv link : Smoke and Fire =-.

 18. 12 jaar ago

  Bedankt voor de steun, dames! Betekent veel :love:

 19. 12 jaar ago

  succes!!
  .-= CommentLuv link : Project 10 pan: update =-.

 20. 12 jaar ago

  Succes !! Nog heel eventjes :) :)

 21. Nele
  12 jaar ago

  Succes girl! You can do it :) Go go go Lishaaaaa !!!!

 22. 12 jaar ago

  Succes!!!!!!

 23. 12 jaar ago

  You should see my desk :p
  veel succes met je eindwerk!!
  dit vind ik best nog een leuke post om te lezen ^^ zo voel ik me niet zo alleen in het studeren

 24. 12 jaar ago

  mijn bureau ziet er ook vaak zo uit! En nu zeker met de examens :D
  zo een tof potje waar jouw lipglosses inzitten!
  .-= CommentLuv link : It’s Complicated… =-.

  • 12 jaar ago

   Veel succes met die examens, Eline!

 25. liesbeth
  12 jaar ago

  Eerst en vooral nog veel succes met je eindwerk en neem goed je tijd:D
  En die glossjes zien er al goed uit, dus ik ben wel super benieuwd hoe ze zijn :yes:

 26. 12 jaar ago

  Veel succes, nog hééééél eventjes volhouden!!

 27. 12 jaar ago

  Haha, heel herkenbaar! Veel succes met het afstuderen!! ;)

 28. 12 jaar ago

  Haha! Hier is het echt NET hetzelfde! Ze zitten ook in een mooi doosje hier op mijn bureau en ik blijf maar smeren :D
  .-= CommentLuv link : Festival Practical =-.