Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

Personal: moving, moving, moved!

Personal: moving, moving, moved!

First bath @ new place with #philosophy #kneipp #origins

A post shared by Jelissa (Lisha) L. (@lalalisha) on

Wie mij volgt op Twitter en Instagram kan het niet gemist hebben: de afgelopen dagen (wéken, in feite) waren gevuld met inpakken, meubels uit elkaar schroeven, vrachtwagen en ladderlift (en bijhorend parkeerverbod – voor een Middeleeuwse steeg bleek niet evident) te regelen. Yup, yours truly verhuist. Bon, IS verhuisd, kan ik ondertussen zeggen. Gisterenavond nam ik het eerste badje in mijn nieuwe badkamer dat bestond uit een combinatie van deze drie fijne producten. Vandaag ben ik bij mijn zus om schaamteloos gebruik te maken van haar internet (afgekoppeld op mijn oude appartement en nog niet aangesloten op het nieuwe … 3G is mijn beste vriend these days) om toch efkes te laten weten dat ik nog leef enzo. Maar bon. Da’s bij deze gebeurd, dus een quickie heads up over:

Origins ‘Calm Your Senses’ lavendel vanilla oil for bath and body

Niets zo zalig als baden met een fijne badolie. Deze van Origins is zalig op mijn huid én werkt heerlijk relaxerend. Wel iets dat je kan gebruiken na een hele dag verhuizen. (En eh … eerlijk? Een vermoeiende aanloop naar die effectieve verhuis.) Calms your senses, alright. Ik shopte hem in Selfridges, London, wegens nog steeds geen Origins in België. Bizar, want de Estée Lauder fabriek in Geel produceert volgens mij wél Origins producten?
Oh how blissful to bathe with a soothing oil that, like the name says, calms your senses. <3 Exactly what you need after a long day of moving. (And, let’s be honest here, the long and exhausting preparation phase.) I shopped this baby at Selfridges, London, ‘cause it seems to be impossible to get your hands on some Origins in Belgium. Although some of the stuff is produced here, there’s no Origins shop / counter to be found. Strange, huh?!

Kneipp fig & argan oil body cream

De geur van vijg en de werking van argan op mijn huid? Eh, yes please! Nieuw van Kneipp en totaal in mijn straatje. Heerlijk voor een klein verwenmoment ’s avonds. Niet noodzakelijk na een oliebadje, maar fuck dat, ik had gewoon keihard éxtra pampering nodig. Superzacht op de huid en ruikt zalig. Doe mij nog maar zo’n pot.
The scent of fig + the effect of argan oil on my skin? Eh, yes please! New in the Kneipp assortment and totally love it. Sure, I really didn’t need to rub on a moisturizer after having bathed with the Origins oil, but shit, I did enjoy the little extra pampering after such a tough day. So soft and comfy on my skin and smells divine. = Win! 

Philosophy ‘The Microdelivery’ exfoliating facial wash

Ik wilde een fijn maskertje – inderdaad, mijn Antipodes honingmasker – maar dat vond ik nergens terug in mijn honderdduizend verhuisdozen, dus na mijn gezicht te hebben gewassen met deze prepping scrub was het enkel een laag dagcrème. Zucht. Waarom ik hem toch vermeld? Ah, omdat het fijn spul is. De scrubdeeltjes zijn heel klein en perfect rond. Voorzichtig masseren en afwassen met kraantjeswater, uiteraard, géén badwater. (Like duh.)
It was my plan to treat myself to a nice fascial mask – yes, my Antipodes ‘Aura’ – while in the tub, so I washed my face with this prepping Philosophy scrub. But then I couldn’t find my tube of Aura. Le sigh. (Moving = losing stuff in random boxes of randomness.) So yeah, skipped that part. But I need to mention the scrub, though, it’s awesome. The scrubby parts are small spheres that allow you so slowly and carefully exfoliate. #likey

 ❤

Als alles goed gaat heb ik dinsdag terug internet. Dus nog éven stil op de blog. Just so you know. Zie jullie volgende week! x
If all goes well, I’ll have internet at the new place this tuesday. So until then the blog is gonna be rather quiet, just a little longer. I’ll see you next week! x 

14 Comments

 • 4 jaar ago

  Succes op de nieuwe plek! Stiekem wel benieuwd naar de inrichting ;)

 • 4 jaar ago

  Geniet ervan!!

 • 4 jaar ago

  Leuke update, tot volgende week! :)

 • 4 jaar ago

  Ik kan erover meespreken, verhuizen is a pain in the a**! :-) Nog effe doorbijten, meid! En knap dat je nog een update post. Ik ben zelf gewoon twee weken van de aardbol verdwenen toen ik aan het verhuizen was.

 • 4 jaar ago

  Gefeliciteerd met je nieuwe huisje! :D

 • 4 jaar ago

  Gefeliciteerd met je nieuwe huis. Succes met de dozen uitruimen, dat vond ik echt verschrikkelijk. Lekkere producten heb je gebruikt gister.

 • 4 jaar ago

  Wat leuk, dat wist ik helemaal niet. Tot volgende week x

 • Lotte
  4 jaar ago

  De Estée Lauder-fabriek produceert Origins, in het winkeltje kan je dit kopen. Maar het wordt steeds naar het buitenland gevoerd. -_-

 • Jessica
  4 jaar ago

  Nu maak je me wel heel erg benieuwd naar de Kneipp bodycream. Vind je deze beter dan de bodybutters van The Body Shop? (want daar was je toch altijd zo’n enorme fan van, dacht ik)

  En ik weet niet of je wel eens in Nederland komt; maar bij Douglas verkopen ze Origins producten. Niet zoveel als in Londen waarschijnlijk, maar toch een deel.

  • 4 jaar ago

   Die van TBS heb ik ondertussen al een hele tijd niet meer gebruikt. (A blogger’s life, eh. Altijd nieuwe dingen testen.) Deze is bijna-whipped, dus een andere structuur. Daarom moeilijk vergelijken.

 • 4 jaar ago

  Zien je volgende week weer :) succes

 • knoopje
  4 jaar ago

  Waarom ben je eigenlijk verhuisd?

  • 4 jaar ago

   Mijn vorige roomie gaat samenwonen met haar vriend. Dus new app, new roomies.

 • 4 jaar ago

  Ik ben stiekem best benieuwd naar je nieuwe appartement/huis/whatev! De vorige was zo mooi en Elle-ish ingericht! (al snap ik wel dat je dat too much information vind hoor)
  En die badproducten klinken dayumm!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close