Perfect rood: Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 10

Perfect rood: Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 10

Perfect rood: Rimmel Lasting Finish by Kate Moss – 10

Ondanks mijn ontluikende obsessie voor suikerzoete roze lippies – shit, ik <3 die pastel trend voor ss’12 – blijft een rode lipstick dé klassieker en een absolute must-have. Laat het ons niet hebben over het schaamteloze aantal rode lipsticks die ik hier in mijn nieuwe appartementje heb rondzwerven, geloof me gewoon wanneer ik zeg: ik heb d’r al véél geprobeerd. De 10 van de Lasting Finish by Kate Moss collectie van Rimmel? Perfect.

Gisteren heb ik deze naar het werk gedragen. Vroeg in de ochtend aangebracht, met daaronder het perfect matchende Exaggerate lippotlood in 024 Red Diva, en hij is de hele voormiddag per-fect blijven zitten. De héle voormiddag, jawel. De bijna-matte finish is mooi en heerlijk geformuleerd wegens niet extreem uitdrogend. 10 is niet meteen de meest hydraterende lippie, maar je krijgt er geen vieze velletjes van. Hetgeen een dikke vette plus is voor dit soort lipsticks.

Oh en did I mention dat hij helemaal budget-proof is? (€9,49) Deze wordt mijn nieuwe BFF, sweets. #FYI

19 Comments

 • 6 jaar ago

  Hele mooie lipstick, helaas vind ik die nergens meer, maar heb wel een andere van haar gescoord die ik ook mooi vind :)

 • Latanie
  6 jaar ago

  Momenteel is er een aanbieding bij ’t Kruidvat en de Di: alle Rimmel lipsticks voor 5 euro! Ne go-getter dus! ;)

 • 6 jaar ago

  Prachtig kleur ^^

 • 6 jaar ago

  Supermooi perfect rood inderdaad!

 • 6 jaar ago

  Wauw prachtig!

 • 6 jaar ago

  Prachtige kleur! Met hele goede pigmentatie! :yes:

 • 6 jaar ago

  Het is idd DE perfecte rode lipstick, en ik draag hem ook erggg graag :-D

 • 6 jaar ago

  Prachtig! Deze komt op m’n wishlist!

 • androgynes
  6 jaar ago

  als je het nog meer budget wilt: catrice heeft exact dezelfde kleyur lipstick en potlood alleen weet ik de namen niet meer..

 • 6 jaar ago

  erg mooie rode tint :D

 • 6 jaar ago

  Ik vind hem ook echt mooi, staat je vast prachtig!

 • 6 jaar ago

  vind het echt een hele mooie kleur!

 • 6 jaar ago

  Ik vind deze prachtig haha. De perfecte rood zit er voor mij alleen niet bij :(

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur ! Ik heb twee van die Kate lipsticks, gebruik ze héél graag ! Misschien haal ik deze dan ook maar es.

 • Wauw wat een pigmentatie, ben echt onder de indruk! Running to the shops as we speak!

 • 6 jaar ago

  Ik vind deze ook geweldig! Alleen kan ik hem niet op doen zonder dat er vegen naast mijn lippen terecht komen. Clumzy me? Hij ruikt ook lekker!

 • 6 jaar ago

  Heel erg mooi! Ik heb de lippenstift in 05 en de is ook heel erg goed, ben vooral fan van de formule en de prijs, hehe :).

 • 6 jaar ago

  Ik vind de pigmentatie van deze lipstick zo mooi!
  x :love:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close