Menu & Search

Peace, Love & Juicy – Juicy Couture

Hij heeft heel lang op m’n wishlist gestaan, maar nu heeft hij eindelijk een plekje veroverd in mijn collectie: Peace, Love & Juicy. Whoop whoop! Omdat er dagen zijn dat ik niet in de mood ben voor mijn zoete, klassieke en/of poederige parfums. Maar licht en luchtig komt naar mijn bescheiden mening vaak gevaarlijk dicht in de buurt van goedkoop en dertien-in-een-dozijn. Vooroordelen! Dat bewijst mijn nieuwe aanwinst met onderscheiding: een zoetige groene (zeg gerust ‘juicy’) en cheerful geur met … tja, ballen. Voila. Dit parfum is een beetje als een hobo-esque maxidress – jeweetwel – airy en comfy maar met stiekeme diva-allures. #ilike

top: hyacinth, citrus, cassis, rode appel
hart: jasmijn, magnolia, klaproos, kamperfoelie, lindebloesem
basis: muskus, patchoeli, iriswortel

In ’t kort: Peace, Love & Juicy is gewoon een heerlijk vrolijk parfum dat toch
genoeg oemph heeft om mijn parfum-loving hart te bekoren.

Ik shopte hem on-line bij Parfuma met een fijne bloggers’ korting. (Oh ik <3 mijn hobby, I do!) Zondag in m’n digitale winkelmandje gegooid, met bancontact betaald – ja echt, hoe makkelijk is dat?! – en dinsdag zat m’n lieverd al bij de post. Ocharme mijn bankrekening, want ik heb nog héél wat niche parfums op mijn verlanglijstje staan, die ik *toevallig* ontdekt heb tijdens het real life shoppen in de Antwerpse en Wijnegemse filialen. Heb ik al gezegd dat ik van Parfuma hou? Wel dan herhaal ik het bij deze.

Zalige staaltjes, trouwens. Thx Parfuma! <3

7 Comments

 1. 10 jaar ago

  Als ik die noten zie dan denk ik echt dat ’t ook een parfum pour moi is!
  En die flacon! :luv:

 2. 10 jaar ago

  Oehhh alleen de flacon al! :love:

 3. 10 jaar ago

  Dat flesje is zoooo mooi ! De geur heb ik nog niet geroken, klinkt alvast goed.

 4. 10 jaar ago

  echt een mooi flesje, en hij ruikt echt heerlijk;D

 5. 10 jaar ago

  Heel mooi flesje en lekker luchtje is dat! :)

 6. 10 jaar ago

  Wat een prachtig flesje heeft dit parfum toch, al vind ik Viva la Juicy net nog iets schattiger. Voor mij is deze net iets té airy en hippie-like, doe mij maar de originele Juicy Couture geur. Heerlijk door de mix van fruitsoorten als goudsappel, watermeloen, passievrucht met een warme bodem van crème brullée, karamel en vanille.

 7. 10 jaar ago

  Wauw wat een mooi flesje!