Menu & Search

Paul & Joe Cheek Color ’08 Candy’

Tijdens mijn ontdekkingstocht door Senteurs D’Ailleurs – waarover later (uitgebreid) meer – stootte ik op Paul & Joe, een merk dat al lang op de wishlist staat wegens niet verkrijgbaar in België. Nu dus wel. Oh dear… Maar ik was een good girl en koos slechts één blush: ’08 Candy’.
During my discovery expedition through the three shops of Senteurs D’Ailleurs – on which I shall elaborate, later – I stumbled upon Paul & Joe, a brand that has been on the wishlist for quite a while now, since it wasn’t available in Belgium. I’m a good girl so for the time being I got only one blush: ’08 Candy’.

Het merk werkt met doosjes en refills. Je koopt dus de verpakking en het product apart.
The brand works with separate compacts and refills.

Ik ga er niet om liegen: Paul & Joe heeft absoluut goddelijke verpakkingen en dat – jawel, ik geef toe – doet het ‘em voor mij echt wel. Daarnaast is de blush ook gewoon too pretty to function: snoepjesroze + gevitamineerd oranje mét microglitters. #liefde Te mengen of alleen te gebruiken, wat je wil. Heel mooi en zomers op mijn wangen, een poppy versie van de tint waarop ik verliefd werd door de Dior Nude Tan Paradise Duo in Pink Glow. Instant zomergevoel met deze poeders …
I’m not gonna lie: totally in love with the Paul & Joe packaging. It’s just absolutely divine and well, whatever looks good has got my attention, you know? The blush an sich is awfully pretty, too. Candy pink + vitaminated orange and microglitters. The colors are to be mixed as you please. #loveit  So nice & summery on my cheeks, like a more poppy version of the Dior Nude Tan Paradise Duo in Pink Glow. Instant summer feeling when I wear one of these blushes!

 verkrijgbaar available
@ Senteurs D’Ailleurs chez Francis Ferent, Brussels

prijs price
powder refill €15,75
compact €7,35

26 Comments

 1. 9 jaar ago

  Waauw, supermooi, en die prijs is valt echt goed mee!!

 2. 9 jaar ago

  Wauw, ziet er zoo mooi uit!

 3. ooh, ik ben net hetzelfde met dingen kopen omdat de verpakking zo mooi is :) ik ben net eens gaan kijken op asos.com, en daar zijn ze ook verkrijgbaar. ik vrees dat ik zodadelijk een bestelling zal moeten plaatsen :) bedankt voor de post!

 4. 9 jaar ago

  OMG ZO MOOI <3

 5. 9 jaar ago

  Wow mooi =D x

 6. 9 jaar ago

  Handig, met die refills! En de prijs van de verpakking valt goed mee.

 7. Hoe mooi! Ze zien er zo lief uit! :) Ik zou mij er zelf ook wel iets van bestellen!

 8. 9 jaar ago

  Eeeeek, zo mooi! Hij stond op mijn wishlist, zo cute! Super om te weten dat ze in Brussel verkrijgbaar zijn! ^^

 9. 9 jaar ago

  Mooi! Heel leuke vormgeving :-) En de kleurtjes zijn ook super cute.

 10. 9 jaar ago

  Oh ok verliefd yes! Echt super mooi, zowel de kleur als de verpakking. En ook de prijs valt me nog best mee :).

 11. 9 jaar ago

  Prijs valt me beter mee dan gedacht, toch maar eens een blik gunnen, dit merk.

 12. 9 jaar ago

  Omg, wat snoepig! Die verpakking maar ook ’t kleurtje vind ik ontzettend leuk. Stiekem wil ik ‘m alleen al om de verpakking hebben!

 13. 9 jaar ago

  Omg, de verpakking ziet er zoooo schattig uit :D beetje oldskool, maar überschattig !

 14. 9 jaar ago

  Oehh the pretty! De verpakking doet een beetje denken aan mijn bomma, maar dan in a good way. Zo’n beetje old fashion design, iets wat in mijn bomma haar vanity zou gelegen hebben vroeger. Aahh memories..

 15. 9 jaar ago

  Oh mijn god die verpakking… Super mooi!!

 16. 9 jaar ago

  Ik wil ook!

 17. 9 jaar ago

  *sigh*.. P&J staan bekend om hun drop dead gorgeous verpakking..
  Ik wist niet dat ze dat hadden dus dringend eens binnenspringen!

 18. 9 jaar ago

  wat een pareltje.. de verpakking is zooo gorgeous

 19. Claudia
  9 jaar ago

  Wauuw mooi! Ik had het duurder verwacht.. maar voor die prijs gaat het ook op mijn wishlist… dat doosje ook! <3

 20. Wauw!! Pretty!!!

 21. 9 jaar ago

  Prachtige verpakking, en de prijs valt heel goed mee. Jammer genoeg kom ik zo goed als nooit in Brussel…

 22. 9 jaar ago

  Die verpakking: wauw!

 23. 9 jaar ago

  die verpakking is inderdaad heel mooi :)

 24. 9 jaar ago

  Super mooi! :3

 25. 9 jaar ago

  Mmmmm. Ik had high end prijzen verwacht. Net niet dus. Hellloooow Paul&Joe. Binnenkort in de collectie. For sure!