Parfum: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Parfum: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

daidyfresh1

I’m in love. Ze heet Daisy Eau So Fresh. Eigenlijk hebben we nog niet echt kennis gemaakt, maar ik heb een glimp opgevangen van d’r looks en ben als een blok voor haar gevallen. Zo roze! Met een zonnig boeket madeliefjes… té lief!

Zelfs al zou het flacon leeg verkocht worden, moest ik het nog hebben. Maar er hoort natuurlijk een spannende nieuwe geur bij. De manier waarop die beschreven staat in de persmap doet mijn hart niet minder snel slaan – integendeel. Daisy Eau So Fresh is “een heldere, bloemige, fruitige geur die een zonnige, sprankelende energie uitstraalt.” De geur is als volgt opgebouwd:

Top: robijnrode grapefruit, framboos, groene bladeren, peer
Hart: viooltjes, wilde rozen, appelbloesem, lychee
Basis: Muskus, pruimen, cederhout

Daisy Eau So Fresh is een creatie van parfumeur Alberto Morillas die eerder ook o.a. Flower by Kenzo, Bvlgari BLV, Georgio Armani Sensi, Cartier Le Baiser du Dragon, etc. creëerde. De flacon is een ontwerp van Wilhelm Linden.

Ik zit alvast ongeduldig te wachten op het moment dat Daisy & ik elkaar beter kunnen leren kennen. Ze zal vanaf februari twee maanden exclusief verkrijgbaar zijn bij Ici Paris XL, om vervolgens haar opwachting te maken in andere parfumeries.

De richtprijzen voor het Eau De Toilette zijn €73 (voor 75 ml) en €93 (voor 125 ml). Er is ook een bodylotion van 150 ml voor €33.

Meer Joliette

20 Comments

 • 7 jaar ago

  Leuke flesjes!

 • 7 jaar ago

  Lijkt me weer een heerlijke geur van MJ zoals altijd eigenlijk :lick:

 • 7 jaar ago

  Echt hé, omg! Toen ik de foto’s in m’n inbox kreeg had ik ook een lentekick. De lente mag beginnen! #zinin

 • 7 jaar ago

  Ohh, ben jaloers! :D

 • 7 jaar ago

  Ik heb de originele daisy en das echt een perfect geurtje voor overdag! Maar dit flesje is nog mooier, ik zou het eigenlijk al bijna voor het flesje alleen kopen. :-) Ik ga er zeker eens aan ruiken.

 • 7 jaar ago

  Die flesjes zijn zo mooi altijd :love:

  Benieuwd naar het geurtje :)

 • Caro
  7 jaar ago

  die looks:D
  ben benieuwd naar de geur :) wel jammer dat die enkel in zo grote verpakking bestaat:) kan mijn portefeuille toch nog net niet aan:D

 • 7 jaar ago

  De verpakking is erg mooi!
  Net als de reclamefoto trouwens.

 • 7 jaar ago

  mooie flesjes!

 • 7 jaar ago

  Die ziet er idd erg mooi uit!!! Ben benieuwd naar de geur!

 • 7 jaar ago

  Die verpakking alleen al! :love:

 • 7 jaar ago

  Ik heb al de originele en vind die heerlijk, dus deze is de volgende keer ook een snufje waard!
  mooie verpakking

 • 7 jaar ago

  Ik hou van Marc Jacobs luchtjes :) Mijn lievelingsgeurtje is Daisy van MJ :)

 • 7 jaar ago

  Hmm, ik krijg weer helemaal zin in de lente als ik de verpakkinng zie :)

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed, zeker eens aan gaan snuffelen! :)

 • 7 jaar ago

  Deze ga ik zeker even ruiken!

 • Freya
  7 jaar ago

  Heb al de flacons met witte, blauwe en gouden madelief erop. Deze zal er ook nog wel bij kunnen. ;)

 • Marieke
  7 jaar ago

  De geur lijkt me geweldig, het flesje is prachtig, maar ik krijg een zenuwtrek van prijs :dood: Waarom liggen mooie dingen toch altijd boven mijn budget?

 • 7 jaar ago

  Hmm lijkt me echt een fijn luchtje!

 • 7 jaar ago

  Lijkt me een lekkere geur! En dat flesje is echt heel erg leuk!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close