Menu & Search

Parfum : Harajuku Lovers G

Dit is België : in één week van winter naar zomer, haha! Ik heb alvast m’n zomergarderobe bovengehaald – daar horen niet enkel kleding en accessoires bij, maar ook make-up en parfum. Eén van mijn favo zomerparfums van vorig jaar is running low. Ik heb het dan ook superveel gebruikt! Vandaag een artikeltje over dit geurtje.

De Harajuku Lovers uit 2008 zijn een team van 5 parfums : Love, Music, Lil’Angel, Baby en G. De geur die ik heb (G) werd ontworpen door Steve Demercado die wel meer celeb geurtjes creërde, maar ook een variatie op de klassieker Tommy Girl (Tommy Girl Jeans), Blush van Marc Jacobs en Escada Magnetic Beat. Soit, geen ‘grote’ klassieke neus dus, maar wel iemand die vooral frisse, jonge geuren creëert. En dat is G! Niets schreeuwt ‘tropisch’ als een melange van kokosnoot, mandarijn en sandalhout – met dit geurtje op lijk je nog het best op een rondwandelende cocktail. Mmm!

topnoten : mandarijn, kokosnoot en rode appel
hartnoten : sambac-jasmijn, freesia, magnolia
basisnoten :  crème de coco, witte muskus, katoen

Ongeveer een jaar geleden werkte in een maandje (want studentenjob) aan de receptie van een bekend muzieklabel. Telefoontjes beantwoorden & doorverbinden, gasten ontvangen en koffietjes maken … Big fun. Het leek me wel toepasselijk om een luchtje van Gwen Stefani, één van hun artiesten, te dragen. Dat stond namelijk al een tijdje op mijn boudoir mooi te wezen, maar ik vond de geur te kinderlijk om te dragen.
Schijn bedriegt, want toen ik hem opdeed transformeerde hij al snel in een heerlijk tropische, vrolijke maar ook best sensuele geur. Een maand later, wanneer mijn leuke studentenjob er op zat, was het flacon zo goed als leeg. De volledige 30ml heerlijkheid was op. Tragisch einde van een midzomer romance. Ik hem toen niet opnieuw gekocht omdat de winter er aan kwam en het lijkt me gewoon niet fijn om naar kokos te ruiken als het sneeuwt, weetjewel? Deze zomer komt er een nog tropischere versie uit van de geur. Ik wacht dus even af voor ik een nieuw flacon haal … Misschien wil ik wel zo’n G met bikini :)

17 Comments

 1. 12 jaar ago

  ik heb angel, die vond ik toen het lekkerste.
  helaas blijft ie bij mij niet goed hangen :(
  is dat bij deze anders?
  had deze ook geroken en wil deze ook kopen!
  .-= CommentLuv link : Shoplog/haul: ELF en kruidvat spulletjes! =-.

 2. 12 jaar ago

  Oh wat zien ze er schattig uit! ;o :love:
  .-= CommentLuv link : =-.

 3. 12 jaar ago

  Ik zou ze alleen kopen voor de popjes! :yey:
  .-= CommentLuv link : Benefit Stash =-.

 4. 12 jaar ago

  ik dacht altijd dat die parfums enorm stonken, na het lezen van allemaal reviews toentertijd. maar zelf heb ik ze nog nooit geprobeerd.

  • 12 jaar ago

   Ik vond ze ook niet lekker ruiken – maar ik kocht deze in NL voor €21 (supergoedkoop!) voor de schattige flacon. En toen ontdekte ik dat hij het bij mijn huid supergoed deed *happy* :yey:

 5. 12 jaar ago

  Ik had daar 5 mini’s van en G was ook mijn favoriet. Maar ‘k heb hem jammergenoeg nooit gekocht :(

 6. 12 jaar ago

  Die ga ik eens testen in de winkel! ik hou van kokos in de zomer :)

 7. joelly
  12 jaar ago

  haha , echt GEWELDIGE parfums vind ik ze … ik heb love …lekker geurtje én mooi om je bureau te sieren :lick:

 8. 12 jaar ago

  Ik heb ze allemaal geroken een tijd terug maar vond ze niet zo geweldig.. wel apart maar toch niks voor mij. :) Ze zien er wel supercute uit. \ :)
  .-= CommentLuv link : Review: Gosh Trio – Golden Sea =-.

 9. 12 jaar ago

  He flesje is zo cute! :D
  .-= CommentLuv link : NOTD: I’m a VIP (Appeal) =-.

 10. 12 jaar ago

  Die flacon is echt super schattig!
  .-= CommentLuv link : Shoplog #15 =-.

 11. 12 jaar ago

  Ik vind ze er ook super uitzien hoor, maar mss ligt het aan mij maar ik vind ze uiteindelijk niet zo supergoedkoop…

  • 12 jaar ago

   Nee, ze zijn duur … Voor een flacon van 30 ml (echt klein) betaal je €30+ :uh: :(

 12. Andrea
  12 jaar ago

  Die wil ik graag hebben die van lil girl maar ik wil ze graag in de solid vorm dat zal moeilijk worden
  om te vinden geloof ik

 13. 12 jaar ago

  Haha, die heb ik ook AND I LOVE IT! Kokos, mmmm <3

 14. 12 jaar ago

  die zijn echt ZALIG! Ik heb ook die G (omdat mijn naam ook met een G begint ;)) en hou ENORM hard van die subtiele kokosgeur die erin zit… Echt een zalige parfum!

 15. Kelliii
  12 jaar ago

  Oooh die geurtjes zijn echt hemels!
  Ik heb ‘music’ , maar jammer genoeg is die al leeg :( maar als ik eventjes aan het dopje ruik word ik weer helemaal blij :lol: