Menu & Search

Parfum crush: Angel Étoile des Rêves (Thierry Mugler)

Niet alleen het flacon, maar ook het parfum an sich is to die for ... *-*


Volgend weekend is het zo ver: ons eerste familiefeest van de reeks. Ik weet al wat ik ga aandoen. Angel Étoile des Rêves van Thierry Mugler. En mijn outfit baseer ik daar wel op (thinking Kimono, dat past mooi bij deze gourmand oriëntal). Ik weet dat het niet voor iedereen de gangbare praktijk is om eerst het parfum te kiezen en dan pas de kleding, laat staan voor zo’n heady cult parfum als Angel (en dan nog wel de avond edit., lalala…) maar alles is geoorloofd in tijden van liefde en oorlog en dit is, lieve lezer, ware liefde.

Mijn plan is om een lekkere body lotion te gebruiken – ik heb er hier wel een paar liggen – en dit Eau de Parfum heel spaarzaam aan te brengen op mijn polsen en middenrif. Het vintage flacon maakt het makkelijk om een minimal puffje te sprayen. Hoe LEUK is dat flacon, trouwens?! Zo dromerig en poëtisch, die blauwglazen maan.

Het parfum an sich, een limited edition avond variatie van Angel, doet denken aan het origineel van 1992. Een romige, kruidige gourmand met praliné en vanille, bergamot, patchoeli en veel witte muskus. Dit is geen doordeweekse geur. Een schoolboek voorbeeld van een love-it-or-hate-it geval. Wat deze variant betreft, sta ik ergens hoog bovenaan het lijstje van die categorie.

Ben jij een Angel fan?
Heb je deze Étoile des Rêves al geroken? Thoughts?

foto: mijn eigen engeltje/kleine zus (<3!!!) & ik

Exclusief bij Planet Parfum
€87/100ml

2 Comments

  1. Margot
    4 jaar ago

    Geniet van de feestdagen. Xxx