Menu & Search

Parfum: Bronze Goddess Capri – Estée Lauder

Ontmoet mijn nieuwe zomerparfum. Is ze niet mooi? Toen ik bij de PR dame van Estée Lauder schaamteloos hints dropte in de richting van de Bronze Goddess zelfbruiners, kreeg ik deze gelijknamige eau fraîche toegestuurd. Eh … mijn inner bleekscheet zuchtte moedeloos en greep uit pure frustratie naar een paar verse flacons zelfbruiner uit de supermarkt. De naam van mijn nieuwe lieveling is namelijk niet van toepassing of Yours Truly. De geur, however? Loves it lots!

top citroen, mandarijn, cassis
hart jasmijn, meiklokjes en pioen
basis amber, muskus, pacthoeli en vanille

Het parfum is fris en tegelijkertijd zwoel. Doet me denken aan de geur van zon op je huid. Je weet wel: na een dagje strand op een (semi-)tropisch eiland. Maar de magie van Bronze Goddess Capri zit hem in de poederige finish. Dat geeft de geur een klassieke feel. Très sexy, maar nog steeds ladylike & classy. Goed gespeeld, Estée Lauder.

Nu verkrijgbaar. €56,80 voor 100ml

18 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Ben héél benieuwd naar dit parfum.
  Vorige week hadden ze hem nog steeds niet bij IciParisXl hier in de buurt, jammer!

  • 9 jaar ago

   Bij Inno hebben ze hem al liggen…

 2. 9 jaar ago

  Zoals het omschreven wordt klinkt het heerlijk!

 3. 9 jaar ago

  lijkt mij een heerlijk geurtje!

 4. sonja
  9 jaar ago

  ik vind hem ook geweldig
  :)

 5. 9 jaar ago

  Prachtige flacon!

 6. 9 jaar ago

  Het flesje alleen al doet mij dromen van Capri. *droom*

 7. 9 jaar ago

  klinkt lekker! Ga ik is aan snuffelen! :-)

 8. 9 jaar ago

  Heb er al veel goede dingen over gehoord dus wil deze zeker eens uitproberen! xoxo

 9. 9 jaar ago

  klikt super ! en mooi flesje !

 10. 9 jaar ago

  prachtig flesje :)

 11. 9 jaar ago

  heel mooi chique flesje. Deze gaan we zeker proberen!

 12. 9 jaar ago

  Las ik daar citroen? Oke, dit wordt een must have.

 13. 9 jaar ago

  lijkt me een hele fijne geur!

 14. 9 jaar ago

  Ooh, daar ga ik zeker eens aan ruiken in de winkel… Klinkt heerlijk!
  Mooie verpakking ook!

 15. 9 jaar ago

  Klinkt yummie! En de fles ziet er echt summery uit, I like!

 16. Jessica
  9 jaar ago

  De topnoten spreken me aan, maar de rest niet echt.
  Grappig dat de PR dame je een béétje verkeerd begrepen heeft. ;)

 17. 9 jaar ago

  Mmm die ga ik es gaan besnuffelen in de parfumerie !