Parfum: Amor Amor – Forbidden Kiss (Cacharel)

Parfum: Amor Amor – Forbidden Kiss (Cacharel)

De originele Amor Amor is een goed voorbeeld van een ‘typische’ geur waar ik niet zo van hou. Wegens … een beetje inspiratieloos. Of gewoon niet mijn ding. Whatever, ik doe er niet aan. Toen ik de flanker Amor Amor Forbidden Kiss toegestuurd kreeg rolde ik dan ook even met mijn ogen en speelde met het idee hem door te geven aan Nini. Omdat ik dacht dat het een tienerparfum zou zijn, weetjewel. Tot ik hem op deed om toch even snel te testen. (Hey, ik test alles dat binnenkomt en van toepassing is op mijn huid- of haartype. #nieuwsgierigmuch)

Ondertussen heb ik hem al een paar keer echt gebruikt en … stiekem vind ik hem wel errug lekker ruiken: lief, doch spannend genoeg om te boeien en met een hint van tropische zomervibes – zeer welkom in deze grijze winterperiode. De fruitige toets neigt een klein beetje naar het cheape, maar de frisse pioen en hint van koffie redden de show en geven ruimte aan een zoete basis die net zwoel genoeg is om de gitzwarte verpakking te verantwoorden.
De geur blijft helaas niet lang op mijn huid.

top pompelmoes, mandarijn, geel fruit, roze peper
hart hint van koffie, pioen
basis muskus, vanille, blank hout

Amor Amor Forbidden Kiss doet me erg denken aan Black XS van Paco Rabanne, een parfum waarover ik dezelfde mening heb: neigt naar het typische, maar I like.

Prijzen: €35,50 voor 30ml, €57,00 voor 50 en €86,50 voor 100ml.
Verkrijgbaar sinds oktober 2011.

Meer Joliette

14 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik heb de geur Amor Amor wel gehad. Een keer raden wanneer, ja in mijn tienerjaren haha. Nu neig ik meer naar de zwaardere en warme geuren. Deze had ik al geroken en ik vind hem niks voor mij…hij is wel lekker zoetig. Maar het heeft inderdaad iets goedkoops en ik vind dat hij te snel vervliegt.

 • 6 jaar ago

  Klinkt best lekker, maar voor mij niet echt een must have ;)

 • Chiara
  6 jaar ago

  Nee, deze rook na een tijdje zelfs een beetje ranzig zoet op mijn huid. Hetzelfde verhaal geldt voor Black XS. Beide parfums bevatten een overdaad aan synthetische vanille… Ik hou het voorlopig bij Black Orchid van Tom Ford :-)

 • 6 jaar ago

  Klinkt lekker! =)

 • 6 jaar ago

  Ik ben wel erg benieuwd hoe die ruikt;D

 • 6 jaar ago

  Hmmm, klinkt interessant en lekker :-)

 • 6 jaar ago

  klinkt best lekker :)
  het orgineel ken ik verder niet.

 • 6 jaar ago

  De gewone Amor Amor heb ik in een staaltje en vind ik wel lekker. Maar hey, ik ben dan ook een tiener haha! Deze lijkt me ook erg lekker!

 • 6 jaar ago

  Ik vind de originele Amor Amor helemaal geen tienerparfum. Ik vind hem niet zo lekker maar mijn moeder is er helemaal fan van ;). Ben wel benieuwd naar deze.

 • 6 jaar ago

  Ik ben geen zo’n Amor Amor fan, iets te zoet voor mij.

 • 6 jaar ago

  Ik ben er wel benieuwd naar, veel geuren van Cacharel vind ik wel lekker : )

 • 6 jaar ago

  Ik heb de orginele en vind die al lekker ruiken.
  Ga deze bij een volgend bezoek aan de parfumerie zeker eens ruiken ^^

 • 6 jaar ago

  Bij mij viel hij ook beter mee dan ik dacht :) Maar hij blijft idd niet zo lang hangen, een beetje jammer!

 • 6 jaar ago

  Heb deze nog niet geroken, maar ik vind de amor amor elixer ook erg lekker en de normale versie juist niet zo :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close