Menu & Search

& Other Stories Paschmina Bay (vs. Dior Bleuette)

Ik heb een zwak voor babyblauwe nagellak. Altijd al gehad. Ik ben er dan ook vrij zeker van dat ik meer babyblauw in mijn collectie heb dan rood en roze samen. Mijn ‘Breathe’ pinterest board is een vrij accuraat beeld van mijn nail stash… In ieder geval, crush du jour is het delicaat blauw van deze & Other Stories ‘Paschmina Bay’. De formule is niet zo top (in die zin dat het a pain is om egaal aan te brengen, plus snel tipwear) maar dat is babyblauw wel vaker. Met uitzondering van Bleuette, het blauw uit de lentecollectie van Dior. Die breng zo fijn aan! En mijn ervaring is dat Dior lak ook (veel) langer mooi blijft. <3

Hier en daar wordt gezegd dat de twee dupes zouden zijn maar eh, nope. Naar mijn bescheiden mening is het verschil zéker groot genoeg om beiden bij de hand te houden dit voorjaar, maar dat is gesproken door een addict mét sample access. Het bijna-wit van Paschmina Bay wint qua kleur nog net over het pastelblauw-met-hint–van-seafoam Bleuette. Maar die laatste wint het hands down wat betreft formule. Mag ook, met een veelvoud (x4) van de prijs van een & Other Stories lak. Je kan hem ook wel ongeveer een veelvoud van die dagen dragen, dum-dee-dum…

IMG_7661

*
verkoopinfo

& OTHER STORIES Paschmina Bay – €7 / 9ml
DIOR Bleuette – €27,45 / 10ml, parfumerie

samples

Save

8 Comments

 1. 6 jaar ago

  @ Noor : Affirmatief! ;D

  @ Chiara : Inderdaad. Vind het ook een hele fijne handcrème, ik ben echt verslaafd aan de geur. <3 Zo lekker...

 2. Erg leuke blog! Ga zo door!
  Groet Cees

 3. Chiara
  6 jaar ago

  Spot ik daar toevallig de handbalsem van Kenzoki? Die is zalig <3

 4. 6 jaar ago

  Wat een schattig kleurtje.

 5. 6 jaar ago

  Wat een mooie tint!

 6. 6 jaar ago

  Ik vind Paschmina Bay stiekem veel mooier dan Bluette! Jammer dat de houdbaarheid van &Other Stories lakjes op weinig trekt, ik heb ook een prachtig blauw lakje van hen maar heb binnen de kortste keren last van tipwear…

 7. 6 jaar ago

  Die van Dior vind ik echt supermooi en ga ik me zeker en vast aanschaffen, maar zoals je zegt: die van & other stories kost echt niet veel, dus die zal ik dan ook maar aan mijn stash toevoegen. Want nagellak heb je nooit teveel, toch? ;)

 8. 6 jaar ago

  wat een mooi kleurtje