Opgemaakt / Finished products

Opgemaakt / Finished products

Opgemaakt / Finished products

Mijn blogpost over de favorieten van 2012 is in de maak, maar deze twee onlangs opgemaakte producten geven al een hint van wat ik wel héél fijn vond afgelopen jaar. Eerst en vooral de chance encounter van het jaar: Chanel Dissolvant Doux (LOVE it, omg!!). Wie raadt het tweede product?

My blogpost on favourites of 2012 is in the making, but these two recently finished products give a little hint. I absolutely ADORED these (and have re-buyed, yessir). My chance encounter with the Chanel Dissolvant Doux led to an unanticipated high-end nailpolish remover love affair and … who can guess the second product?

EDIT: Yup! La Roche Posay, Effaclar K : )

21 Comments

 • 5 jaar ago

  ging jij dat fleske Chanel niet bijvullen? ;-)

  • 5 jaar ago

   Nee, ik wil gewoon een nieuwe Chanel. :3

 • Alizé
  5 jaar ago

  Ha, op basis van dit artikeltje meer gezocht rond effaclar k, et voila, staat in de badkamer. Ik ben benieuwd…

  • 5 jaar ago

   Ah, benieuwd wat je ervan vind! :D Hoop dat het evengoed werkt voor jou als voor mij. (If so, you’ll LOVE it!)

 • 5 jaar ago

  Haha, die Effaklar heb je goed opgebruikt zeg :-) Ik heb ‘m ook gebruikt, en ik vond hem erg goed.

 • 5 jaar ago

  Ik heb al veel goeds gehoord over de Chanel nagellakremover! Nog nooit zelf geprobeerd, shame on me.. Liefs xoxo

 • Carmen
  5 jaar ago

  Effaclar K van La Roche Posay, ook bij mij een grote favoriet!
  De remover van Chanel staat op de wishlist, misschien wel als cadeautje voor mijn aankomende verjaardag begin februari :)

  • 5 jaar ago

   Toch nie 6 februari eh? Want dan zijn wij keihard een tweeling :)

   • Carmen
    5 jaar ago

    7 februari ^^ tscheelt niet veel é!

   • 5 jaar ago

    :D

 • Gloria
  5 jaar ago

  Iets van La Roche Possay?

 • Jolien
  5 jaar ago

  La Roch Possay <3 Héérlijk merk!

 • 5 jaar ago

  mooi kunstwerkje ;)

 • 5 jaar ago

  Oh ik weet het :P

 • Je hebt me nu toch al een paar keer benieuwd gemaakt naar die Chanel remover, wil ik nu toch ook wel proberen, zeker omdat’ie lekkerder ruikt!

  <3

 • 5 jaar ago

  Hahhaah, dat tweede product! Helemaal opgemaakt en wel, geweldig om te zien. Ze lijken me beide echt superfijn, haha.

 • Jessica
  5 jaar ago

  DIt soort artikels vind ik echt super leuk om te zien! (daarom dat ik je de tip een tijd geleden ook gemaild had)
  Ik ben nu al benieuwd welke producten zich in je favorieten van 2012 zullen bevinden; maar ik vermoed dat deze twee er zullen bijzijn. :)

 • 5 jaar ago

  Ahhh La Roche-Posay is ook één van de weinige merken waarvan er hier in huis al meerdere keren een product helemaal leeg gaat (en opnieuw gekocht wordt!). Ben nu trouwens wel benieuwd naar de remover van Chanel..

 • 5 jaar ago

  Effaclar K !

 • 5 jaar ago

  Die van Chanel wil ik ook wel eens proberen, maar ik ben heel benieuwd naar jouw favorieten!

 • 5 jaar ago

  Effeclar k van La Roche Posay??? Die van Chanel will ik eens proberen, de meeste dissolvants haat ik omdat ze zo verschrikkelijk stinken!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close