Menu & Search

Opening Forever 21 Antwerpen (foto overload)

Ah, Forever 21 in Antwerpen. EINDELIJK! Ik ben er een paar keer – laat ons bescheiden zeggen een keer of honderd – voorbij gelopen, maar de maandag opende het big ass gebouw z’n deuren en Yours Truly huppelde er vrolijk rond met d’r iPhone voor foto’s. En met een mandje vol goodies, uiteraard. Maar de shoplog volgt later, voor nu: foto’s!

In al m’n enthousiasme – ik wilde binnen! – ben ik vergeten foto’s van de gevel te maken. #dom Maar no worries, als je over de Meir loopt ga je de winkel niet missen. Wegens eh … huge. Check de bovenste foto voor een zicht vanaf de middelste roltrap en je ziet meteen een gigagrote ruimte met delish mix & match van klassiek en modern.

De juwelen. Duizend stijlen, inclusief spot-on trends en heel budget-proof.

#prettyness

Schoenen. Véél schoenen.

N e v e r e n d i n g rekken, kasten en tafels met kleding, serieus! Ga er ook een keer verdwalen ofzo…

Verliefd op de jeansafdeling. Ik trek er een uurtje (of twee) voor uit tijdens mijn volgende shoptrip @ ’t stad.

En meer trends.

Note to self: De volgende keer een échte camera meebrengen, (sneaky) outfitfoto’s maken en bloggers vastleggen op film.

Het leuke aan de winkel is dat je er echt heel veel uiteenlopende stijlen onder één dak terugvindt. Classy én edgy. Beetje zoals H&M maar dan Amerikaanser, quoi. Al dat geweld is niet samengepropt op een rek, er is ruimte genoeg om te ademen (goed plan: adem in, adem uit … en dan terug naar shoppen shoppen shoppen!) en rustig een dansje te placeren of een picknick te houden. Ik zeg maar. #ruimtegenoeg

Oh ennuh … Nini & ik <3 de muziek! Wij willen van die corny, souvenir-esque CD’tjes met muziek die ze in de winkel draaien, plz!

Forever 21 op de Meir is NU open! Dus niet 3 september zoals eerst gecommuniceerd. Go shop!


24 Comments

 1. 11 jaar ago

  Ik wil zo graag eens gaan! Denk dat ik volgende week even de trein neem. :D

 2. Denise
  11 jaar ago

  Me haves to go there! Ik ben wel benieuwd naar de prijzen, wie weet er meer over haha?

 3. 11 jaar ago

  Mooie foto’s!

 4. 11 jaar ago

  <3 is all i can say haha.

 5. 11 jaar ago

  ben er ondertussen al 3 keer geweest:)
  de eerste keer was echt WOOOOW ookal was ik er al eens in new york geweest zo iets in belgie:p ik wist echt echt echt neit waar kijken er is zooo veel…
  Vandaag ging ik even kijken om oorbelletjes te kopen… uiteindelijk geen gekocht wegens kon niet kiezen ( en geen 25 euro bij):)

 6. 11 jaar ago

  Ahh wat gaaf!! In Rotterdam is er voorlopig nog geen spoor van de F21 dus dat wordt snel een bezoekje aan Antwerpen brengen!

 7. 11 jaar ago

  Ik moet nu zeker weten een tripje antwerpen plannen.
  Ik. Moet. Shoppen. Bij. Forever21. NU!

 8. 11 jaar ago

  Ik hoop volgende week eens binnen te springen, alhoewel dat een opdracht wordt van een paar uur vrees ik ;-)

 9. 11 jaar ago

  wuah! de hemel :D

 10. 11 jaar ago

  In Brussel ben ik al binnengelopen maar dit is inderdaad echt een veelvoud daarvan. Wow! Ik ga volgende week naar Antwerpen, dus ik zal er vast wat uurtjes doorbrengen… :luv:

 11. 11 jaar ago

  Prachtig en wat leuk dat mocht foto`s maken

 12. 11 jaar ago

  Must.shop.now. Ik zie ’t al, die winkel gaat een serieus gat in m’n budget happen!

 13. 11 jaar ago

  Ik móet daar naartoe! Volgende shoppingspree wordt weer in Antwerpen zo te zien!

 14. 11 jaar ago

  Heel leuke foto’s!
  Ik kan echt niet wachten om het met mijn eigen ogen te zien :)

  xxx
  Laura

  http://the-shoe-issue.blogspot.com

 15. 11 jaar ago

  Ziet er echt huge uit, bedankt voor het delen van deze foto’s :-)

 16. 11 jaar ago

  Ik was al verliefd op de winkel in Brussel, maar dit…. zo groot! Ik denk dat je gerust de andere winkels op de Meir kunt overslaan en hier een dagje in rondwandelen. Ik heb er ruim een uur rondgelopen en volgens mij ben ik nog de helft vergeten. Love love love it!

 17. 11 jaar ago

  Doe mij zo’n sieradenafdeling in huis later!

 18. liesbetv
  11 jaar ago

  O mijn god, waarom hebben ze dit niet in Gent?? Dat wordt dus dringend een shoppingtrip naar Antwerpen plannen!

 19. 11 jaar ago

  I wanna goooo!!! *jaloers*

 20. 11 jaar ago

  It’s so pretty I’m gonna die! Ik zit iedereen zijn artikels over de winkel te lezen, het ziet er zo fantastisch uit! Ik kan niet wachten tot ik eens in Antwerpen geraak :)

 21. 11 jaar ago

  Ik ben er zelf nu al twee keer geweest, heb een hele hoop foto’s gemaakt, heb een hele hoop verschillende blogartikels over de winkel gelezen, EN TOCH ZIE IK CONSTANT NIEUWE DINGEN WAARBIJ IK DENK “WANNAHAVE”! :)

  En yes, volgende keer outfitfoto’s maken, jullie zagen er alletwee weer supercute uit!

 22. 11 jaar ago

  Ik merk van mezelf dat ik nu al minder snel iets in een andere winkel koop. Denk bij mezelf, ik spaar m’n geld op voor een shoppingtrip naar Forever21, want die kleren zijn leuker, meer trendy én goedkoper! ;)

 23. 11 jaar ago

  I want to gooooo! <3