Menu & Search
Op mijn beauty-radar

Op mijn beauty-radar

wishlistofnovelties2

2016 belooft zo’n spannend jaar te worden in beauty, oeh-la! Zoals ik eerder al verklapte, staan er een paar nieuwe foundations klaar die stuk voor stuk solliciteren voor een vaste plaats op uw make-uptafel, niet in het minst een paar cushions. Want cushion foundation gaat mass market in 2016. Dit jaar gaan we ook massaal voor vloeibare lipstick. Een matte finish is heet – we zijn nog niet over de Kylie lip – maar ik spot ook heel wat glossy finishes. Ik vraag mij al langer af wanneer mijn meest gehate beauty item (gloss, mes chères) een comeback zal maken, maar ik heb nog geen geld staan op 2016. Misschien omdat ik al dat geld aan het sparen ben voor de nieuwe Tom Ford lip release want hartjesss! Andere coup de coeurs waiting to happen zijn volgens mij o.m. de Make Up For Ever Ultra HD Concealer (getipt als top foundation voor de eerste lijntjes), de Estée Lauder Sumptuous Knockout mascara (het borsteltje ziet er uit als een BFF voor mijn wimpers) en de nakende parfum olie trend. Kort: de component alcohol wordt vervangen door olie, waardoor het parfum langer en intenser op de huid aanwezig is. Plus it’s very vintage…

Toen ik in mijn nieuwjaarspost zei: “het beste moet nog komen”, had ik gewoon uiteraard gelijk. De samenwerking tussen Gwen Stefani x Urban Decay resulteerde namelijk niet alleen in een oogschaduwpalette, nee, het mooiste zit er nog aan te komen. Wie het palette heeft gekocht heeft al een sneak preview gekregen: Gwen, beroemd om haar muziek, stijl én haar rode lipstick, ontwikkelde samen met het merk een reeks lipsticks en -potloden in redelijk tot zeer geniale kleuren. Vier variaties op haar signature rood, een diep fuchsia en een prachtig nude. Voor de Gwenny blondines is er een wenkbrauwkit en ter compensatie voor ons, brunettes, een blushpalette met zes uiteenlopende kleuren: het lichroze Cherry, mauve Easy, de bronze & peachy Lo-Fi, Hush & OC en het mooie Angel champagne. De perfecte blush-garderobe, lijkt mij. Te noteren op de wishlist!

*
M.A.C. Matchmaster Foundation – €34,50, 16 januari
Giorgio Armani Si huile de parfum – €101, sinds oktober
Tom Ford Patent Finish Lip Color – allicht februari
Estée Lauder Sumptuous Knockout Defying Lift & Fan Mascara – voorjaar
Make Up For Ever Ultra HD Invisible Cover Concealer – januari
Urban Decay x Gwen Stefani: blush palette, lipstick & lip pencil – Februari, Ici Paris XL
getoonde kleuren: Rock Steady (boven), Ex Girlfried (midden), Firebird (potlood)

Save

10 Comments

 1. 6 jaar ago

  Ja lap, ik wil alles :D

 2. 6 jaar ago

  @ Peggy : Wij moeten echt zo hard eens samen gaan beautyshoppen (in London/New York). Hoe is dat eigenlijk nog nooit gebeurd?! :D

 3. 6 jaar ago

  I love perfume oils! Ik kocht er onlangs nog een tje in Londen, Amber/Oud en die is verrukkelijk! Trouwens, als ze roll on’s verkopen doe je beter de roller eruit en plaats je er een gewoon staafje in, blijkbaar houdt het parfum zonder roller beter!

 4. 6 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar de Gwen Stefani collectie – het palette krijgt bijna dagelijks een hoop liefde van me! Ben zelf ook benieuwd naar de Retro Matte liquid lipstick collectie van MAC :).

 5. 6 jaar ago

  Ik ben ook heel benieuwd wat 2016 op beautygebied allemaal zal brengen. Het blushpalette van UD staat in ieder geval al torenhoog op mijn wish list!

 6. 6 jaar ago

  Ik denk dat de Gwen Stefani collectie op zowat iedereen zijn radar zit nu, hehe.

  • 6 jaar ago

   @ Kiss & Make-up: Anders is uw radar stuk gewoon, haha!

 7. 6 jaar ago

  De Gwen Stefani collection ziet er zo mooi uit ! Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe cushion foundations. Die van Lancôme vond ik in elk geval al super.