Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

On-board beauty

On-board beauty


Om twaalf uur ofzo op het vliegtuig te zitten, vind ik deze on-board beauty kit heel erg bescheiden… Kan zijn dat ik er last-minute nog tien samples, sheet masks en sprays bij haal (vooral in het terugreizen, dan) maar bon, het plan is om te starten met het Caudalie detox serum en de nieuwe matching nachtolie. Na het passeren van de heated towelettes om te verfrissen breng ik de oog- en dagcrème aan over een paar druppeltjes van het plumping La Prairie Cellular Radiance Concentrate Pure Gold serum; het goud geeft bovendien instant éclat maar werkt ook actief tegen onzuiverheden. Favoriet Clarins Lip Comfort Oil voor de lipjes en wat kalmerende Stress Fix body lotion van Aveda. Een fris parfum – Un Jardin sur le Toît van Hermès – om het hoofd helder te houden. Et voilà, airco-induced skin crisis averted! (Ik had toch ook maar mijn tube Wonderblur van The Body Shop bij, gelukkig niet ‘nodig’ gehad.

P.S. Ik geef vijf mini Caudalie detox setjes weg. Stuur me een direct message via twitter of instagram en in contacteer de winnaars. (Pas op, ik kan je alleen iets terugsturen als je me volgt!) Loopt tot en met zondag, jullie tijd.

Save

12 Comments

 • Heerlijke producten!

 • 3 jaar ago

  Note to self: ga naar de Ici Paris en koop die lipolie van Clarins!

 • 3 jaar ago

  Mooie producten!

 • 3 jaar ago

  Fijne producten allemaal! Heel slim hoe je dit aanpakt! Leuke tip in ieder geval!! x

 • Altijd fijn om even wat essentials mee te nemen op reis, vooral bij een lange vlucht.

 • 3 jaar ago

  Die Caudalie producten wil ik zeker een keertje testen. Heb je een tweetje gestuurd

 • 3 jaar ago

  Toffe productjes! Heb nog niet veel over de Caudalie items gehoord, mijn interesse is gewekt!

 • 3 jaar ago

  Slim! Zo slim was ik dus niet, met alle gevolgen vandien ;-) Heb je getweet. Direct messagen kan alleen als jij mij ook volgt.

 • 3 jaar ago

  Ik heb je een DM gestuurd (:

 • 3 jaar ago

  Erig handig ik denk daar nooit aan en dan ben ik geland en dan denk ik had ik het nou maar wel gedaan!!!

  elisabethsmusthaves.com

 • 3 jaar ago

  Handig lijstje producten voor onderweg :p

 • 3 jaar ago

  Fijne producten!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close