Obsessie du jour: fluo roze lippen (Candy Yum Yum)

Obsessie du jour: fluo roze lippen (Candy Yum Yum)

Als er één make-up product is waar ik dol op ben, dan is het wel lipstick. Liefst in een fel kleurtje. Op dit moment ben ik helemaal hoteldebotel op Candy Yum Yum van M.A.C. (Remember? Uit de Quite Cute collectie van april.) Ik weet niet wat het is, maar deze neon roze maakt me blij. Wegens niet bepaald work-proof is ie gereserveerd voor de weekends of after-work affairs.

Er is nog een reden waarom ik hem niet elke dag, héél de dag draag. De formule (matte) is niet zo aardig voor mijn lippen. Ik ben nog steeds – desperately – op zoek naar de Holy Grail matte lipstick die mijn lippen niet uitdroogt. So far no luck. Maar da’s ok, want ondertussen huppel ik gewoon vrolijk verder door het leven met mijn Candy Yum Yum op.

De kleur blijkt trouwens perfect voor lazybones als Yours Truly, want perfect te combineren met … uh … wel, helemaal géén make-up. Of toch heel weinig. Hier en daar wat concealer, beetje poeder, mascara, een subtiele blush et voila. Kwestie van geen Nicki Minaj’ke te doen.
Oh hey … nu we het toch over haar hebben? Miss Minaj en Ricky Martin worden de gezichten voor de komende M.A.C. Viva Glam actie. Wie stemt voor fluo roze lippies?! #waarzijndiehandjes

Meer Joliette

32 Comments

 • 6 jaar ago

  Geweldige kleur!

 • 6 jaar ago

  Ben ik echt heel benieuwd naar! :)

 • 6 jaar ago

  Een echte tour gaat niet gebeuren, maar plan al wel een tijdje een artikeltje met detailfoto’s zegmaar. Mijn kamer blijft alleen nooit lang hetzelfde (ik verander altijd wel wat) dussss stzl het uit… :p

 • 6 jaar ago

  Goh, ik sta ook niet met alles hoor. Vaak is het gewoon proberen. Of je ‘erover’ zetten. Ik weet niet of je Vera Camilla leest (you should) maar eerst dacht ze niet met rode lippen te staan, toch droeg ze dat een keer en eens ze wende aan het idee … :) Staat haar trouwens prachtig, vind ik.

  Voor de rest helpt het uiteraard als je de rest van je make-up op de lipstickkleur afstemt. Daar kan je echt al veel mee forceren.

 • 6 jaar ago

  Heb je nog andere tips voor deze kleur? Andere lipsticks, bedoel ik? #wilmeer

 • 6 jaar ago

  Hele mooie roze kleur, staat je erg goed! :)

 • 6 jaar ago

  Staat je super ;D

 • Marieke
  6 jaar ago

  Supertoffe kleur ;)

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur, hij staat je goed!

 • 6 jaar ago

  Mooi, staat je goed :) Van de nieuwe lipstick Chanel Rouge Allure Velvet heb ik al veel goede reviews gelezen. Die zou je lippen niet zo erg uitdrogen.

 • 6 jaar ago

  OMG dat is ook mijn obsessie de laatste tijd!!! En Candy Yum Yum is een favoriet :D

 • 6 jaar ago

  Staat je goed zeg :)

 • 6 jaar ago

  Super mooi! Staat erg goed bij je ;D
  Om een of andere reden staat er geen enkele kleur lipstick mij precies. Ik heb al roze geprobeerd en knalrode. Ligt het aan de vorm van mijn lippen, of het feit dat ik blond haar heb en dat heel moeilijk matched met kleuren? o_O

 • 6 jaar ago

  leuke kleur!! Staat je echt goed!

 • 6 jaar ago

  Zaaaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiig :D

 • 6 jaar ago

  Staat je prachtig!

 • xxxxBrenda
  6 jaar ago

  Looks great on you, girl!!

 • 6 jaar ago

  Heel mooi kleurtje, btw vind je foto leuk! Heey je zou eens een room tour doen :)

 • 6 jaar ago

  Ik wil hem ook, hij staat je fantastisch!

 • 6 jaar ago

  mooi!

 • 6 jaar ago

  super mooie tint :D

 • 6 jaar ago

  Wha! Staat je dropdead gorgeous! De nieuwe matte Chanel lippies zouden niet uitdrogen :D

 • 6 jaar ago

  Erg mooie kleur! Ik draag zelf ook graag knalroze lipstick. Staat je erg mooi.

 • Laura
  6 jaar ago

  Leuk om af en toe eens een full face foto te zien :) Het kleurtje staat je trouwens heel er goed!

 • 6 jaar ago

  Staat je goed hoor, die felle kleur!
  Ben inderdaad ook benieuwd met wat voor lipstick ze nu komen voor Nicki Minaj! en Ricky Martin!

 • 6 jaar ago

  Wauwie!! Dat is echt een hele toffe in youre face kleur! Staat je goed hoor :)

 • 6 jaar ago

  Fel!! Voor mij een no go maar bij jou staat het wel! :)

 • 6 jaar ago

  Mooi kleur! En deze staat je super goed! :D

 • 6 jaar ago

  Leuke kleur ! Het is idd wel erg ‘ in your face pink’. Je hebt btw een hele mooie haarkleur :-)

 • Kelly
  6 jaar ago

  Wow, deze staat je zo goed!
  Mooie foto’s ook :-D

 • 6 jaar ago

  supere toffe kleur! staat je echt heeel mooi

 • 6 jaar ago

  Staat je erg leuk zeg! x

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close