O.P.I. Swiss Collection

O.P.I. Swiss Collection

O.P.I. komt deze winter met de Swiss Collection, gebaseerd op … Zwitserland. De kleuren lijken op het eerste zicht behoorlijk shimmery. Er zitten een paar leuke rode lakjes tussen en ook de blauwe en groene lak spreken me aan. Toch loop ik niet bepaald warm voor deze collectie. Maar ik heb dan ook niet echt iets met Zwitserland. Nee, doe mij nog maar een tropische collectie à la Hong Kong, Australia, Mexico, Espana of India!

I’m Suzi & I’m a Chocoholic – From A to Z-urich – Color So Hot it Berns
Just a Little Rösti at This – William Tell Me About OPI – Ski Teal We Drop
Diva Of Geneva – Lucerne-tainly Look Marvelous – Glitzerland
Yodel Me on My Cell – The Color to Watch – Cuckoo for this Color

Betere afbeeldingen volgen …

Benieuwd naar deze collectie ? In welk land moet O.P.I. dringend eens wat inspiratie gaan opdoen volgens jou?

b r o n : Nail Mall

12 Comments

 • 8 jaar ago

  Ik vind het echt een supermooie collectie! Vooral die paarsrode tinten spreken me aan ^^

 • Margot
  8 jaar ago

  Ik wil color so hot it berns and ski teal we drop.

 • 8 jaar ago

  niet echt bijzonder ;p
  .-= CommentLuv link : Nailetc =-.

 • 8 jaar ago

  Nee niet zo super vind ik :P doe maar geïnspireerd op een tropisch eiland ^^

 • cupcakelover
  8 jaar ago

  niet zo schitterend idd deze collectie… in de winter blijf ik felle kleuren dragen,en deze zien er nog al ik-heb-een-winterdipje uit, dus deze laat ik effe passeren :nono: de hongkong collectie van O.P.I vond ik super, ik zou wel nog es een collectie willen geïnspireerd op italië ofzo B) vrolijk in ieder geval :)

 • 8 jaar ago

  Ooh leuk! Mijn favo tante woont in Zwitserland, dus dit is echt een collectie voor haar :P Ik vind Yodel me on my cell, Cuckoo for this color en Diva of Geneva.

  x Martine
  .-= CommentLuv link : Autumn in Spring Look! =-.

 • 8 jaar ago

  Vind het niet zo bijzonder, ze kunnen beter inspiratie op gaan doen in India ofzo. :luv:
  .-= CommentLuv link : Wat je al niet koopt/krijgt op 1 dag! =-.

 • 8 jaar ago

  niet wauw maar ook niet ieuw! haha!

 • 8 jaar ago

  Hmm, niet mijn ding. Ik vind de France-collectie nog steeds de mooiste!
  .-= CommentLuv link : EOTD =-.

 • 8 jaar ago

  Ik vind ze ook niet zo … doe mij maar Bali of zo! :D

 • 8 jaar ago

  De namen zijn echt wel leuk, maar de kleuren vind ik niet zo bijzonder.
  .-= CommentLuv link : Uitslag winactie =-.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close