Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

O.P.I. Summer Flutter (swatches)

O.P.I. Summer Flutter (swatches)

Voor deze hete zomer komt O.P.I. met de Summer Flutter collectie: vier lakjes die me helemaal enthousiast kregen. Toen ik de swatches zag op de Amerikaanse sites, waas ik head-over-heels verliefd op … tja, alle vier de kleurtjes eigenlijk. Ik was dus heel blij om te vernemen dat de collectie ook in België verkrijgbaar was én dat er een minisetje in de winkel ligt met alle vier de kleurtjes – kwestie van niet al m’n geld uit te geven aan nagellakjes. Er zijn grenzen, namelijk. Zélfs voor een makeup-addict als Yours Truly.

Nu ik de kleurtjes in huis had, ging ik meteen aan het testen. Benieuwd naar mijn swatches? NOTD’s volgen nog, maar in dit artikel krijgen jullie alvast een eerste indruk …

Catch Me In Your Net (petroleum/oceaanblauw)
Wing It! (shimmery fuchsia)

Van deze twee glitterlakjes verwachtte ik dat ze het meest bijzonder zouden zijn, en dat is gedeeltelijk zo. Ze zijn mooi en ze zijn speciaal, maar Wing It! vind ik een tikkeltje teleurstellend. De kleur is prachtig, maar de formule is erg waterachtig en doorschijnend. Je hebt zeker drie laagjes nodig, maar opaak krijg je hem niet.

Catch Me In Your Net is dan weer net iets blauwer dan ik verwachtte. Ik had swatches gezien op de Amerikaanse blogs en daar leek hij meer groen. Kan aan het licht liggen … Hoe dan ook, een hele mooie kleur. Voor mensen die – net zoals ik eerst – zouden denken dat het een tweede Absolutely Alice is, hij is echt helemaal anders van formule, kleur en finish. Toch doet hij er aan denken inderdaad. Wel fijn : deze is er véél makkelijker af te halen!

Voor glitterlakjes (of toch kinda) zijn ze makkelijk te verwijderen. Dus geen geklooi met vilt deze zomer.

Flit a Bit (oranje)

Als fan van oranje lakjes, was ik heel benieuwd naar Flit a Bit. Hij staat heel leuk met m’n huidskleur, maarrr …  de formule is echt gruwelijk. Als in echt heel erg. Hij is stroperig en trekt in groeven. Sorry O.P.I., deze dikke lak brengt gewoon niet lekker aan! Misschien is deze mini een uitzondering, of zijn er nog mensen met een full-size die dit ervaren ?

Flower-to-Flower (hot pink)

Roze lakjes zijn niet mijn ding, maar Flower-to-Flower vind ik compleet onverwacht een heel mooie kleur. De subtiele glimmer oogt superschattig en als ik hem op heb lijken mijn nagels van suikergoed. Lief lakje! Van deze wil ik absoluut een groot flesje.

Het hele setje.

Verkrijgbaar bij Instant Spa voor €17,90 – check hier voor verkoopadressen in België.

24 Comments

 • Kimsh
  8 jaar ago

  Waaaaaauw! :love:
  Zouden ze deze nu héél misschien nog hebben in Antwerpen?! :s
  Dinsdag staat er toch een tripje naar daar op het programma!
  Anders toch eens gaan kijken want ik ben helemaal verliefd op dat setje!
  Ik vrees dat ik er wel te laat voor zal zijn:(

 • 8 jaar ago

  super leuke kleuren! :love:
  .-= CommentLuv link : Terug van Miami… =-.

 • 8 jaar ago

  Wat mooooi!
  Het zijn echt héééle mooie lakjes! :love:
  Ben verliefd op de kleuren ;)

  x

 • 8 jaar ago

  wauuw ik ga het setje denk ik ook kopen! echt looooovely :love:

 • 8 jaar ago

  Woooow flower-to-flower :love:

 • 8 jaar ago

  Wat een vrolijke kleurtjes! Ik vind ze erg leuk :D

 • 8 jaar ago

  Wauwie, echt cute!
  .-= CommentLuv link : How to- Cupcake Nails =-.

 • 8 jaar ago

  ja die flower to power is hot! hebben hebben hebben
  .-= CommentLuv link : EOTD- Samoa Silk -amp Swiss Chocolate =-.

 • 8 jaar ago

  Prachtige producten :love: :love:

 • 8 jaar ago

  Wat een mooie kleurtjes! Alle 4!
  .-= CommentLuv link : Mini Pizza’s =-.

 • 8 jaar ago

  mooie lakjes! maar naar mijn smaak zijn je nagels echt te lang. :bloos: op de eerste twee foto’s (catch me in your net / wing it) lijken je vingers twee keer breder dan je nagels, ziet er een beetje raar uit vind ik. :bloos:

 • 8 jaar ago

  ohhh Wing It en Flower To Flower, erg erg mooi!

 • 8 jaar ago

  Damn, nu ik je swatches zie wil ik precies toch ook enkele lakjes van die collectie!
  .-= CommentLuv link : NOTD- OPI Isn’t it romantic =-.

 • 8 jaar ago

  Super mooie kleuren! :love:

 • 8 jaar ago

  Wat een leuk setje zeg! :) wel jammer van de formule bij het oranje en fuchsia lakje. Flower-to-flower vind ik het leukste!

 • 8 jaar ago

  Flower to Flower vind ik echt prachtig! Ik heb er toevallig gisteravond swatches van geplaatst, en ik ben helemaal verliefd ;)
  .-= CommentLuv link : Swatch- OPI – Flower To Flower =-.

 • 8 jaar ago

  Gek! Ik had gedacht dat ik deze collectie aan me voorbij zou laten gaan.
  Maar nu ik die roze zie… Terwijl ik normaal niet zo hou van candy-roze.
  Je brengt me aan het twijfelen!

  Laatste artikel (die CommentLuv werkt niet bij mij!): Nail Of The Day: Hup Holland Hup – http://www.it-girl.be/?pagina=archief&id=1411

 • 8 jaar ago

  Heb het mini setje ook gekocht :) ben echt verliefd op deze collectie! :love:
  .-= CommentLuv link : L’Oreal – Inoa =-.

 • 8 jaar ago

  ik vind ze zoooooo mooi (L) ga ze over een paar weekjes in engeland kopen, daar zijn ze nog veel goedkoper :D

 • 8 jaar ago

  Super schattig setje! :D
  .-= CommentLuv link : Birthdaypresents part 2 =-.

 • 8 jaar ago

  oeh flower-to-flower is prettttty!
  .-= CommentLuv link : 83 Jade Stone MODELS OWN =-.

 • 8 jaar ago

  Wing It! lijkt me echt helemaal geweldig, super mooi :love:
  .-= CommentLuv link : NOTD- Konad Pink =-.

 • 8 jaar ago

  Die blauwe heeft precies wat weg v Absolutely Alice??

 • 8 jaar ago

  Catch Me In Your Net en Flower-to-Flower zijn echt prachtig!
  .-= CommentLuv link : EOTD- Twilight Saga =-.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close