O.P.I.’s Shrek-tacular mini’s (swatches)

O.P.I.’s Shrek-tacular mini’s (swatches)

O.P.I.’s Shrek-tacular mini’s (swatches)

Toen de Shrek collectie van O.P.I. werd aangekondigd, was ik niet te spreken over het hele ding. Ik vond het stom, lelijk en een verschrikkelijk commerciële zet. Fast forward naar een paar maand later: de Shrek collectie komt uit en ik ben helemaal verliefd op zowat de halve collectie. Ok, het feit dat Chanel onlangs een lichtblauwe it-lak showde voor z’n cruise collectie kan er iets mee te maken hebben.

De hele collectie aanschaffen is een beetje duur. Toch wilde ik What’s With The Cattitude, Fiercely Fiona en Rumple’s Wiggin’ deze zomer op mijn nagels! Wel, O.P.I. heeft de meest zwembad-waardige lakjes verzameld in een mini-setje. Mijn drie must-haves plus de kleur waar ik in maart de oorlog aan verklaarde (en die Hannelore Knuts vrolijk droeg op de Elle cover die maand): Who The Shrek Are You?

Rumple’s Wiggin (pastel lila)
What’s With The Cattitude (pastel zwembad-blauw)
Fiercely Fiona (pastel geel)
Who The Shrek Are You? (Shrek groen)

Who The Shrek Are you? vond ik eerst een afschuwelijke kleur, maar na hem eens geswatcht te hebben moet ik mijn mening lichtjes herzien. De ironie wil namelijk dat hij heel mooi staat bij m’n huidskleur. Toch blijft het een bizarre kleur. Deze nagellak lakt lekker, dekt heel goed en droogt snel.

Fiercely Fiona is een pastel geel met een groene hint. Geen vanzelfsprekend kleurtje, maar heel mooi in de zomer bij een zongebruinde huid. Hij doet mijn handen er ook optisch bruiner uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. Nice ;) Ook deze lakt fijn, dekt vrij goed (twee laagjes) en droogt snel.

What’s With The Cattitude? is samen met Chanel’s Nouvelle Vague dé it-kleur van deze zomer en zomers it is! Heerlijk kleurtje, alleen jammer dat het niet de makkelijkste nagellak is. Bij de eerste laag trekt hij in strepen en vlekken – bah. Bij de tweede laag is hij wel mooi opaak.

Rumple’s Wiggin’ is nog maar eens een lila voor mijn nagellakcollectie. Ik vind lila gewoon overal goed bij gaan en het staat bovendien mooi bij mijn huidskleur. Rumple’s Wiggin’ is net iets donkerder dan alle lila die ik tot nu toe heb. Heel mooie ! Deze lakt trouwes ook weer goed.

Het hele setje. Vergeef me het stof, zag ik achteraf pas ;)

De Shrek-tacular mini’s zijn in België verkrijgbaar bij Instant Spa voor €17,90. Check hier de verkoopadressen.

23 Comments

 • Lindy
  7 jaar ago

  Als je 2 laagjes op doet, laat je het dan eerst tussenin drogen of niet?
  Ik ben een ramp in nagels lakken, het maakt altijd strepen. Het is nooit mooi egaal op mijn nagels…. :(

  • 7 jaar ago

   Als ik m’n nagels lak, dan zorg ik ervoor dat de eerste laag niet te dik is. Vervolgens lak ik gewoon elke nagel van m’n linkerhand, dan m’n rechter, en tegen de tijd dat ik weer begin aan m’n linker is de nagellak al droog genoeg om niet in strepen te trekken tijdens de tweede laag. Ik laat ze dus niet helemaal drogen.

   Ik zou zeggen: zoek een systeem dat voor jou werkt. Hier hoe het voor mij werkt: zorg altijd dat er genoeg nagellak op je borsteltje zit, want een ‘droog’ borsteltje maakt strepen en droogt de nagellak uit die dat heel stroperig en in vlekken op je nagel terecht komt. Dus zorg dat je een vette druppel op je nagel hebt. Maak dan je borsteltje een beetje schoon en smeer die druppel uit over heel je nagel. Ik begin in het midden en ga dan naar de twee kanten. Dat is het. Niet onnodig lang liggen knoeien aan één nagel want dan droogt je nagellak ondertussen al wat en krijg je ook strepen.

 • 7 jaar ago

  ze zijn ubercute!
  .-= CommentLuv link : Flip Flop Fantasy Poolside collection China Glaze =-.

 • 7 jaar ago

  Die blauwe vind ik zo moooooi!!
  Maar kan nergens bij de gewone drogisterijen in Nederland zo’n kleur vinden :(
  .-= CommentLuv link : Reading Challenge update =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vond de andere drie kleurtjes ook het leukste, maar WTSAY? heeft ook zo z’n charme ;)

 • 7 jaar ago

  Hele aparte kleurtjes. Zou ze zelf niet dragen, behalve Rumple’s Wiggin’.

 • 7 jaar ago

  Hahaha, erg grappig dat jij die groene zo afschuwelijk vond, dat is de enige in de collectie die mij dus wél aanspreekt. Hoe verschillend kunnen smaken zijn :)

  • 7 jaar ago

   Haha. Gelukkig maar – hoera voor diversiteit! (En toch nog steeds stiekem iets minder hoera voor dat groen, lol! ;) )

 • 7 jaar ago

  ohh mooi <3

 • 7 jaar ago

  Ooh wat een liefde <3 Ik wil dit setje echt héél graag :)

  x Martine

 • 7 jaar ago

  Ik vind ze supertof! :love:
  .-= CommentLuv link : NOTD- Herôme WIC – San Francisco =-.

 • 7 jaar ago

  De hele collectie doet me eigenlijk niets. Ik zit in mijn rood/roze periode wat betreft nagellak, dat kan wel eens de oorzaak zijn :D

 • 7 jaar ago

  die blauwe is echt mooi!
  .-= CommentLuv link : FOTD- Summery Purple =-.

 • 7 jaar ago

  Wauw die blauwe kleur vind ik gorgeous. :love:

 • 7 jaar ago

  De lichtblauwe en de lila :love:

 • 7 jaar ago

  Wat een leuk setje mini’s!

  Jammer dat ze die hier nergens verkopen :(

  Oh wacht! Verkopen ze OPI niet bij V&D?
  .-= CommentLuv link : Return to paradise – Essence =-.

  • Lisha
   7 jaar ago

   Niet dat ik weet. Misschien dat je het bij de Sephora (winkel-in-winkel bij sommige V&D’s) kan kopen? Maar ik ben niet zo thuis in Nederlandse winkels :oeps: :)

 • 7 jaar ago

  Vind de What’s With The Cattitude het mooist, de MOOI bij ons had hem ook staan. Jammer dat ik ze heb laten staan :love:
  .-= CommentLuv link : Nagelwielen =-.

 • 7 jaar ago

  Nice! Die lichtgroene vind ik echt leuk. :)
  .-= CommentLuv link : Nieuwe layout- =-.

 • 7 jaar ago

  Wat een mooie collectie!
  Ben er helemaal verliefd op!
  Helaas vin dik geen adres waar ik dit kan kopen :(

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close