Menu & Search

O.P.I. Burlesque Little Teasers

Rising Star, Take The Stage, The Show Must Go On en Ali’s Big Break

Ze liggen dan eindelijk in de winkel, net op tijd voor de kerstinkopen: O.P.I.’s Burlesque nagellakcollectie. Als ik aan burlesque denk, dan komen er beelden in me op gevuld met hysterische glitter, warme gouden tinten, rokerige maar glamoureuze theaters en pluimen in elegante, bootyshaking show-derrières. O.P.I. vertaalde dit mooi naar een best grote collectie waarvan zowaar elke nagellak origineel is. Ok, Burlesque telt verschillende tinten roze, maar ook verschillende gradaties van glitter! Het resultaat is dat de collectie waar ik eerst niet gewéldig enthousiast over was, in z’n gehele volledigheid bovenaan mijn wishlist prijkt. (Shit.)

Take the Stage, Ali’s Big Break, The Show Must Go On, Rising Star

The Show Must Go On, Rising Star
Ali’s Big Break, Take The Stage

Ali’s Big Break heb ik gisteren op gehad en de kleur was geweldig en veel glitteriger dan uit deze snelle swatches blijkt. Take The Stage – zit as we speak mooi te wezen op m’n nagels – is echt heavy on glitter en is eerder een foil-lakje: eens hij op je nagels zit lijkt het of er een folie over zit. Beetje Minx, zegmaar. Er zitten ook échte glitterlakjes in de collectie à la Absolutely Alice en Mad as a Hatter uit de Alice in Wonderland collectie. Heel leuk allemaal, maar verschrikkelijk om er af te halen. Dus ik ben wel heel blij met deze vier – toevallig (of niet) net de vier die ik op het oog had!

Aangezien de kleuren 200% christmas-proof zijn, een leuk cadeautje voor deze feestdagen. Of lekker voor jezelf, zo dat je ze de hele feestperiode kan dragen.

NOTD’s volgen zoals gewoonlijk de komende weken…

De Little Teaser mini’s kosten tesamen €17,90 en zijn te koop bij Instant Spa.

27 Comments

 1. 11 jaar ago

  waar kan ik deze nagellak kopen?

 2. 11 jaar ago

  de lakjes zeggen me niet veel, de film wel :p

 3. 11 jaar ago

  en erg benieuwd naar de NOTD’s!

 4. 11 jaar ago

  Love it! Vooral The Show Must Go On!

 5. 11 jaar ago

  Mooie lakjes!

 6. 11 jaar ago

  Zo’n mooie kleurtjes <3

 7. 11 jaar ago

  Love them!!

 8. 11 jaar ago

  ik ben niet zo voor de super glitterige nagellakjes,maar de kleurtjes zijn wel mooi!

 9. 11 jaar ago

  Oehhhh! Die moet ik hebben! :D

 10. Caro
  11 jaar ago

  heb ze donderdag in breda ( sephora) zien staan… maar allemaal te glitterig voor mij :) niet zo mijn ding:D

 11. 11 jaar ago

  hier stond ik vrijdag nog naar te kijken… al twijfelend. heb het niet gedaan en heb al een beetje spijt :)

 12. 11 jaar ago

  Ik wil ze allemaal! :)

 13. 11 jaar ago

  Ze zien er allemaal lekker shiny uit, ben benieuwd naar de swatches! :D

 14. 11 jaar ago

  O zo mooi, ik denk dat ik de Rising Star ga kopen want die vind ik echt het mooiste.
  Past ook perfect bij onze kerstmisversiering :love: :bloos:

  xoxox miss MATC

 15. Margaux
  11 jaar ago

  Ik heb alleen Sparkle-icious van de bulesue Collectie

 16. 11 jaar ago

  Ohhh nooo, ze zijn er wel! Ik ging laatst naar de MOOI parfumerie in Rotterdam omdat ik dit setje wilde hebben… helaas waren ze er niet, dus kocht ik maar 1 grote nagellak van deze mooie collectie (maarja die maak ik never-nooit op…)

  ’t Zijn prachtige nagellakjes, ik heb ‘the show must go on’ Soo pretty!
  Wat is jouw favoriet??

  Liefs Ilja

 17. 11 jaar ago

  Die roze glitter en die andere roze vind ik mooi!

 18. 11 jaar ago

  Leuk zo een setje! Vind de rode lakjes het mooiste denk ik =)

 19. 11 jaar ago

  Ziet er leuk uit, ik ben benieuwd naar de notd’s! :cute:

 20. 11 jaar ago

  The Show Must Go On is heel mooi!

 21. 11 jaar ago

  Alleen taking the stage vind ik mooi. De rest is niks voor mij :)

 22. 11 jaar ago

  Deze kleurtjes vind ik volgens mij de minste uit de hele collectie…

 23. 11 jaar ago

  Zou het kunnen dat rising star alreeds uitgekomen was? Want als ik swatches zoek, krijg ik een gewone gouden nagellak te zien ipv die met glitters.

 24. 11 jaar ago

  Die twee rechtse zijn nice, maar ik krijg al flashforwards van de glitterhorror die erbij hoort.

 25. 11 jaar ago

  ik vind ze wel leuk, maar ben benieuwd naar de NOTD’s ^^

 26. 11 jaar ago

  Ben benieuwd naar de NOTD’s… Tot nu toe loop ik niet echt warm voor de kleurtjes.