Menu & Search
Nude nails met CHANEL

Nude nails met CHANEL

Mooi nude - lees: (ogenschijnlijk) naakte perfectie - is in make-up een bijzonder ambitieus streven. In het oneindige kleurenspectrum juist die ene tint vinden die identiek is aan jouw huidkleur is quasi onmogelijk. De kunst bestaat er in een formule en textuur vinden die een tint naadloos laat overgaan in de jouwe. Een mooi afgemeten nude kan oh zo elegant en ladylike zijn. <3 Chanel vertaalt deze twee kernwaarden naar nagellak in Precious Beige en Beige Pur.


Mooi nude – lees: (ogenschijnlijk) naakte perfectie – is in make-up een bijzonder ambitieus streven. In het oneindige kleurenspectrum juist die ene tint vinden die identiek is aan jouw huidkleur is quasi onmogelijk. De kunst bestaat er in een formule en textuur vinden die een tint naadloos laat overgaan in de jouwe. Een mooi afgemeten nude kan oh zo elegant en ladylike zijn. <3 Chanel vertaalt deze twee kernwaarden naar nagellak in Precious Beige en Beige Pur.

Ze zijn behoorlijk transparant, deze lakjes. Beige Pur, een redelijk neutraal beige met een hint van geel, heeft twee dikke lagen nodig om nog maar bijna-opaak te zijn. De jelly finish oogt effortless maar … dit is geen makkelijke match qua kleur. Ik zou hem zéker eerst even swatchen (op uw nagel!) in de winkel.
Precious Beige is donkerder, warmer (op mijn nagels een delicaat bruinbeige met subtiele oudroze ondertoon) en kreeg microshimmer mee. Hij dekt iets beter dan Beige Pur, maar is – nudes will be nudes – ook niet de makkelijkste nagellak dus ik raad ook hier absoluut een in-store swatchke aan.

Persoonlijk heb ik een voorkeur voor Beige Pur omdat die kleur het meest aanleunt bij mijn eigen huid, doch koester enige stiekeme jaloezie voor wie in het mooie Precious Beige een ideale match vindt.

Bon, tijd voor een kleine demonstratie, dacht ik zo:

verkoopinformatie

CHANEL Le Vernis
661 Precious Beige – 659 Beige Pur

bij de parfumerie
€23 / 13ml

P.S. Nu is allicht een goed moment om te vertellen dat ik acrylnagels heb laten zetten. Eerste keer en moet er nog een beetje aan wennen, wow.

Save

13 Comments

 1. 7 jaar ago

  @ Kim : Uhu. :) Je moet die er wel af halen met een nagellakremover zonder aceton, maar dat doe ik altijd al.

 2. 7 jaar ago

  Heel mooie nagels! Dus nagellak kan gewoon over acryl? Handig!

 3. 7 jaar ago

  Wauw, heel erg mooi!!

 4. 7 jaar ago

  Wat een verschrikkelijke mooie kleuren. Wauw!

 5. 7 jaar ago

  Prachtige kleuren, en je nieuwe nagels <3!

 6. 7 jaar ago

  Love it!! (L)

 7. 7 jaar ago

  Pretty <333

 8. 7 jaar ago

  Oh wauw, heel mooi!

 9. 7 jaar ago

  Prachtige kleur, love it.

 10. 7 jaar ago

  Echt, LOVE uw nagels. Hoe lang blijft dat zitten & daar kan dus gewoon nagellak op? #takingnotes

  • 7 jaar ago

   Haha, danku. <3 Is de eerste week dus nog even zien hoe snel mijn nagels groeien. & Yez! Wel afhalen met een aceton-vrije remover, maar dat doe je sowieso al, gok ik. :)

 11. 7 jaar ago

  Wauw! Ziet er heel mooi uit!