Nude nails bij Marc Jacobs

Na het posten van mijn vorige NOTD kwam ik een artikel tegen over Marc Jacobs’ collectie @ de New York Fashion Week en wat zie ik … ook nude nagels ! Blijkbaar stuurde hij al zijn modellen de catwalk op met : Samoan Sand , Malaysian Mist , Barefoot in Barcelona en Dulce De Leche. Daarover kregen ze een laagje OPI Matte Nail Envy.


Ruik ik daar een trend ? Wat vinden jullie daar trouwens van , van zo’n nude nageltjes ?

5 Comments

 • 8 jaar ago

  Nu heb ik zo’n zin om die lakjes te bestellen. Ik draag enkel nude of donkere kleuren. :’)

 • 8 jaar ago

  Nude is mijn favoriet, zo mooi!

 • 8 jaar ago

  Ik hou echt van nude! <3

 • Nele
  8 jaar ago

  Ik verkies nude!!

 • 8 jaar ago

  mooi nude nagels, maar af en toe mag het ook wel eens knallen!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close