NOTD: zomers koraalroze

Ontmoet mijn tweede Hema nagellakje, zo’n mini-versie in kleur 07. Mijn recente ervaring met een nude lak van hen, deed me het ergste vrezen. Maar ik wilde gewoon die kleur op mijn nagels, weetjewel? Ik mis Dior’s Paradise – like woah – en had nood aan zomers roze. Liefst neon, uiteraard, wat ik helaas niet terugvond in mijn budget-stash. Dus 07 it is!

Deze 07 lakt heel fijn, door een plat borsteltje dat de lak mooi egaal (en snel) over de nagel verspreidt. Deze nagellak heeft een bijna-sorbet finish waardoor hij niet honderd procent dekt – normaal gezien een heikel punt, maar de laatste tijd hou ik van dat effect. Like I said: mijn nagelrandjes mogen erdoor komen schijnen. #pretty Op de foto heb ik drie lagen op, maar twee is mooier.
Bovendien droogt 07 heerlijk snel, in fel contrast met z’n collega 13 die veel meer tijd nodig had. Daarmee kan ik dus even vertellen dat niet alle Hema lak bagger is. Deze is gewoon heel fijn. En budget-proof, ha! #winner

Meer Joliette

27 Comments

 • 6 jaar ago

  super kleurtje!

 • 6 jaar ago

  Haha! Echt hé? Bij mij ging het ook ongeveer zo. Ik heb twee van die lente-lakjes maar wil meeerr!

 • 6 jaar ago

  Ziet eruit als een mooie kleur! Lekker zomers!

 • natalie
  6 jaar ago

  Super !!

 • Cindy
  6 jaar ago

  Deze is zo mooi, ik heb hem ook! Ik ging van de week naar de HEMA voor wattenschijfjes, ik kwam thuis 10 potjes nagellak (en ik wil meer!), die nieuwe lente lakjes van HEMA zijn zo mooi :)

 • 6 jaar ago

  Deze moet ik hjebben!

 • 6 jaar ago

  Supermooie kleur! Word er vrolijk van! :-)

 • 6 jaar ago

  Oh mooie kleur :)

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur! Lekker zomers :)

 • 6 jaar ago

  Leuk kleurtje!

 • 6 jaar ago

  Prachtig kleurtje!

 • 6 jaar ago

  Wouw heel mooi!

 • 6 jaar ago

  Wat is dit een heerlijk neon zomers kleurtje!

 • 6 jaar ago

  Heel mooi kleurtje! :love:

 • 6 jaar ago

  Pretty!

 • 6 jaar ago

  mooi fris kleurtje :D

 • Ik vind koraal een prachtige kleur, ook op de lippen trouwens.

 • 6 jaar ago

  Wat een heerlijk zomers kleurtje. :)

 • 6 jaar ago

  Wat een prachtige kleur zeg!

 • 6 jaar ago

  Wow, die is lekker zomers :D!

 • 6 jaar ago

  Nice! Ik heb een dupe hiervan van Pieces: Rough Red.

 • 6 jaar ago

  Oeps, iets te vlug geklikt! :)

  ’t Moest zijn: ‘Deze ga ik ook halen!’ :D

 • 6 jaar ago

  Heel mooi!
  Deze g

 • 6 jaar ago

  Erg leuk en lekker zomers kleurtje! :love:

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje :)

 • 6 jaar ago

  Wauw, wat een mooie zomerse kleur zeg!

 • 6 jaar ago

  Leuk kleurtje eigenlijk wel! :D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close