NOTD: wrapped in glitter

NOTD: wrapped in glitter

Bon. Hoewel ik keihard géén fan ben van nail wraps – nooit netjes, steeds te groot voor mijn kleine kindernagels – val ik elke keer weer als een blok voor de fun designs. #zucht It’s so pretty, weetjewel?!
So. Even though I’m not a nail wrap fan – at all, since they never look neat and are always too large for my unladylike, tiny nails – I keep falling in love with their fun and gorgeous designs. Just … you know, too goddamn pretty not to buy & apply

Ik vond deze bij H&M, bij de accessoires en beauty. Leuk voor een feestje of op momenten – zoals vandaag – dat je gewoon nood hebt aan ’n beetje extra sparkle. Je zoekt de juiste maat op de strip, knipt ze indien nodig een beetje bij qua breedte en plakt ze op de nagel, zo dicht mogelijk bij de nagelriem maar er – obvs! – niet op wegens oncomfy. Goed duwen, de ‘overschot’ over de tip van je nagel wegvijlen en le voilà. Blijft niet bijster lang goed zitten bij mij (goed voor een avondje, één dag tops), maar ’t is fun. Achteraf gewoon er af te prutsen.
I found these at H&M, in the accessories and beauty corner. Thought they’d be nice for a party or any given moment – like um … today – that I’m in a desperate need of sparkle. Just choose the right size of wrap, trim it a bit if needed and stick it on your nails. Push well, file off the excess part over the tip of the nail et le voilà. Doesn’t last very long (a night, one day tops) though I do think they’re fun. Afterwards I just peel them off. (Which is, let’s admit it, also sort of fun.)

 

verkrijgbaar available
@ H&M

prijs price
€3,95 for 24
(only 1 set somewhat my size)

34 Comments

 • 5 jaar ago

  Erg mooi, op de foto lijkt het dat je bijna niet ziet dat het nailstickers zijn. Vind het effect van deze stickers erg mooi. Hoelang blijven ze zitten eigenlijk?

  • 5 jaar ago

   Meh, na een dag zijn ze al niet meer mooi. :(

 • 5 jaar ago

  Ik heb ze meteen ook gekocht, vond ze keimooi op je foto. T ziet er hier wel mooi uit maar k vond het echt niet makkelijk om ze aan te brengen, vooral dat vijlen ging niet goed. Normaal koop ik er van sephora,die zijn heel mooi en die blijven ook superlang zitten. Benieuwd hoe lang deze zullen blijven zitten!

 • 5 jaar ago

  Beautiful and nice watch !

 • Ik vind het echt een erg mooi resultaat! Ik hou van het ombré effect :)

 • 5 jaar ago

  Oh zo mooi ! Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar daar wil ik vlug verandering in brengen :)

 • 5 jaar ago

  Ze zijn cute!!

 • ik ben niet zo handig met nail-artsy-dingen, maar dit ga ik misschien ook eens proberen. bedankt voor de tip!

 • 5 jaar ago

  Hele mooie kleuren!

 • 5 jaar ago

  Cute! Op mijn mini-nagels zouden ze wss ook niet passen.

 • 5 jaar ago

  Ik vind het super mooi! Maar ik vind het altijd veel geld voor 1 dag/avond. Deze vallen nog wel mee in prijs maar soms is het echt 12€ en daar kan je een heel flesje mee kopen.. Maar idd voor die dagen dat je extra sparkle nodig hebt!

 • 5 jaar ago

  Ziet er nog best goed uit!

 • 5 jaar ago

  Schitterend! Ik had bij de eerste foto nog niet eens door dat het om nagelstickers ging. Love het ombre effect wat heel natuurlijk verloopt. En gurl, wat kan je toch mooie foto’s maken. Elke keer verbaast het mij weer. :)

 • 5 jaar ago

  Deze zijn wel erg pretty! <3 De kleurtjes gaan ook zo mooi op in je lay-out mhihi!

 • Ziet er mooi uit!!!

 • 5 jaar ago

  Ooh ziet er heel mooi uit :D x

 • 5 jaar ago

  hoe bewerk jij je foto’s?

 • 5 jaar ago

  Wel tof met dat ombre-effect. Zelf ben ik ook niet al te zot van die wraps, maar voor een avondje vind ik ze fantastisch. Ook al omdat het niet moet drogen :D

 • 5 jaar ago

  Wat grappig! Voor 1 avond is dit super leuk!

 • Leuk! Ik vind de horloge ook super mooi!

 • 5 jaar ago

  Oh, ziet er mooi uit!

 • 5 jaar ago

  Ooh die zijn echt mooi!

 • 5 jaar ago

  Voor die prijs zijn ze wel te proberen, maar ik heb echt geen mooie nagels voor die dingen, helaas.

 • 5 jaar ago

  Ze zijn best wel pretty eigenlijk!

 • 5 jaar ago

  verrassend mooi :)

 • 5 jaar ago

  Ik vind ze wel leuk, zeker voor een keertje. En niet eens zo duur als die van L’oréal, ugh!

 • 5 jaar ago

  Love it! Vooral dat ombre-effect :)

 • 5 jaar ago

  ziet er super pretty uit :D

 • 5 jaar ago

  Oh die zien er leuk uit! Nail wraps zijn voor mijn nagels ook altijd veel te breed :(

 • 5 jaar ago

  Dat ziet er nog best leuk uit!
  Ik ga snel eens een setje proberen te scoren bij h&m.

 • 5 jaar ago

  heb deze ook al vaak zien liggen, maar ik ben echt zo’n kluns met nagelstuff dat ik hoogstwaarschijnlijk zelfs dit taakje al niet aankan

  • 5 jaar ago

   Maar één manier om het te leren! ;D

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close