Menu & Search

NOTD: vintage Hollywood feel

Op sommige dagen heb je zin in nood aan klassiek … met een edge. Ik koos voor dit perfecte rood: één laagje Dior Marilyn #liefde. Ziet er op het eerste zicht al heel Hollywood & ladylike uit, maar wanneer je dichterbij gaat kijken

I like a classic red manicure, but some days it just needs an edge. So I painted my nails with Dior Marilyn (LOVE this polish) which already looks all Hollywood & ladylike, but when you take a closer look …

… heb je de subtielste blauwe glitter van mijn YSL Première Neige top coat. Favoriete combinatie du jour, yessir! Ziet er supermooi uit, blijft eeuwen zitten en past bij elke mogelijke outfit. Als ik één manicure zou moeten kiezen voor de rest van mijn leven, dan was het deze. Jammer dat beide producten limited edition zijn. </3

… you’ll see the subtle, sparkly blue glitter of my YSL Première Neige top coat.  Favourite combo du jour, yessir! Looks fab, lasts for ages, matches every possible outfit. If I had to choose one mani for life this would most definitely be it. Bummer those polishes are limited editions. </3

P.S. Als ik die eerste foto zo zie wordt het stilletjesaan tijd voor een anti-aging handcrème. Djeez … ._. Bon, een nieuwe zoektocht! Tips? Judging by the first pic, its about time to start using an anti-aging hand cream. Oh dear … ._. So, yet another search for a holy grail. Tips? 

20 Comments

 1. 9 jaar ago

  Een leuke Belgische site ontdekt! Mooie combinatie ^^ x Ik volg je x

 2. 9 jaar ago

  Zo chic en tergelijkertijd ook schattig.

 3. Gloria
  9 jaar ago

  Classy!

 4. 9 jaar ago

  Hot stuff. Mooie combinatie, love de iphonecover! Maar girl, aan de anti-aging? Als jij moet, dan mag ik wel als de wiedeweerga gaan smeren met tonnen creme. :””)

  • 9 jaar ago

   Jij bent 20, ik word over een kleine maand 27… ;)

   En shit jij hebt perfecte huid dus hooeeezooooo?! :D

 5. 9 jaar ago

  Mooie nagellak maar geweldige Iphone cover! En de PS heeft me toch even laten lachen ;)

 6. 9 jaar ago

  Mooi! En wat die anti-aging handcrème betreft zou ik me niet te veel zorgen maken. Mijn handen zien er soms uit als die van een bejaarde, puur door de droogte :-( Gewoon goed smeren dus!

 7. 9 jaar ago

  Die topcoat er over heen maakt die rode kleur even prettier!

 8. 9 jaar ago

  Prachtige combinatie! Ik ben fan! xoxo

 9. 9 jaar ago

  mooie combinatie :)

 10. 9 jaar ago

  Heel erg mooi!

 11. 9 jaar ago

  Wauw, die topcoat is echt super mooi!

 12. 9 jaar ago

  Wauw! In love met de topcoat! (En de hele notd hoor!) So pretty! :)

 13. katrien
  9 jaar ago

  Leuke combinatie, ik had een tijdje geleden ongeveer dezelfde combinatie maar met andere kleuren gevonden :) Wel jammer dat je je nagels nogal ‘vierkant’ lakt, is dat de bedoeling?

  • 9 jaar ago

   Enerzijds vind ik het handiger en gezonder (geen pigment dat in je nagelriemen kruipt, dus je moet niet gaan schrobben met remover) maar anderzijds zie ik gewoon graag nog een beetje van mijn eigen nagel. Vind ik eleganter om één of andere reden. Ik kleur mijn haar, maar met een balayage zodat ik mijn eigen roots nog zie. :p Ik weet niet … het is gewoon een … ding.

   • Jolien
    9 jaar ago

    Ik lak mijn nagels ook zo. Vind het op één of andere manier mooier.

   • 9 jaar ago

    :3 #teamvierkant

 14. 9 jaar ago

  Ik vind het altijd zo tof dat je het zowel Engels als in het Nederlands doet! Wat een prachtig rood lakje en de glitters zijn lekker subtiel heerlijk! Me like!

 15. Hele mooie combinatie! Die topcoat is echt prachtig.