NOTD: Up in the Air

Oh dear, ik heb een nieuwe obsessie: hemelsblauwe lakjes, please! Ik kocht er afgelopen weekend drie. Ja, drie. (Ik weet het. Maar een mens gaat vreemde dingen doen bij afkickverschijnselen. #projectbudget) Deze Up in the Air van Catrice voldoet perfect aan de vereisten voor een goede nagellak – lakt fijn, dekt goed, droogt snel – afgezien van die uh … tja, wat zijn het eigenlijk? Bubbels? Korrels? Het ziet er in ieder geval niet heel pretty uit en ik ben er een beetje pissig van geworden. Het had zo’n mooie manicure kunnen zijn.
Ik heb echter wél een theorie. Tijdens het lakken was ik namelijk youtube-filmpjes aan het kijken. Op een gegeven moment heb ik de kwast naast het postje geduwd in plaats van er in. Check maar even de blauwe vlek op de plaats delict, net waar de dop eindigt. Proper! Mijn vermoeden is dat er op die manier stof in het borsteltje is gesukkeld, en zo op mijn nagel eindigde om mijn nail-do te saboteren. Meh.

Meer Joliette

17 Comments

 • 6 jaar ago

  Wauw heel mooi!

 • Miranda
  6 jaar ago

  Huh, ik heb gisteren precies dezelfde lak aangebracht en ook die rare luchtbelletjes! Heel lelijk vind ik het! Inmiddels zitten er al 3 lagen topcoat over bij mij, maar t mag niet baten. Jammer, want hij is zo mooooi! :love:

 • 6 jaar ago

  Dat kan zo ambetant zijn hé, die korreltjes! Ik heb hier zo’n OPI lakje dat niet wil meewerken.

 • 6 jaar ago

  Prachtig kleurtje! Wel spijtig van die korrels inderdaad!

 • 6 jaar ago

  Hé wat jammer! ik heb er toevallig gisteren ook een post over gedaan en ik heb geen bubbeltjes!

 • Amarantje
  6 jaar ago

  Ik denk niet dat het stofjes zijn. Sommige lakjes van mij hebben dat probleem ook. Soort luchtbubbels tussen de lagen lak in DX

 • 6 jaar ago

  Wat een mooie blauwe kleur ^^

 • 6 jaar ago

  Ik kan me ook zó ergeren aan die bubbeltjes, korreltjes etc.
  Het is wel een leuk kleurtje trouwens!

 • 6 jaar ago

  Prachtige kleur!

 • 6 jaar ago

  erg pretty kleurtje :D

 • 6 jaar ago

  Beetje raar van de bubbeltjes! Maar wel een mooie kleur!

 • 6 jaar ago

  Wauw, wat een mooi lakje. :)

 • 6 jaar ago

  Hij staat je mooi, helaas ben ik echt een fervent tegenstander van de kleur blauw haha!

 • 6 jaar ago

  Wat een lekker kleurtje! :)

 • 6 jaar ago

  Hij is mooi he? Ik heb m ook en al met veel plezier gedragen! <3

 • 6 jaar ago

  Heel mooi kleurtje!

 • katrien
  6 jaar ago

  spijtig van de korreltjes idd, wel mooi lakje :) ik ga me ook eens wagen aan de blauwe lakjes denk ik

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close