NOTD: Turquoise & Caicos

NOTD: Turquoise & Caicos

De feesten liggen alweer achter ons, en gisteren leek het zelfs heel eventjes een lentedag te gaan worden. Dus ik heb mijn glitterlak opgeborgen en de meer exotische kleurtjes bovengehaald waaronder deze Turquoise & Caicos van Essie. Dit zijn twee laagjes zonder topcoat. Oorspronkelijk wilde ik hem alleen gisteren op – hey, blauwe en groene lak past niet voor élke gelegenheid – maar ik ga gewoon lak hebben aan de norm en een derde laagje aanbrengen om vervolgens mijn geliefde Orly Won’t Chip topcoat erover te lakken zodat hij de rest van de week mee kan.

Turquoise & Caicos doet me denken aan tropische eilanden in de zon. En ook wel een beetje aan Tiffany’s… Soit – een instant moodbooster voor deze vroege januaridagen, dus.

Ik kocht dit Essie lakje trouwens bij Cosmeticary in Antwerpen: Nieuwe Gaanderij, Huidevettersstraat 38 – 2000 Antwerpen

22 Comments

 • 7 jaar ago

  Oh, ik verlang naar de zomer bij het zien van zo’n lentekleurtje…
  Ik heb je blog net ontdekt en je schrijft heel goed! Doe zo verder :)

 • Charlotte Bxl
  7 jaar ago

  Ik had in een vorige post al eens gelezen over de orly bonder en de won’t chip. Moest je eens de tijd vinden, wil je deze beiden eens reviewen? Ben superbenieuwd, maar zoek nog wat meer info vooraleer tot de aankoop over te gaan :)

  • 7 jaar ago

   Hey Charlotte. Ik heb ze al besproken! De reviews vind je hier! ;)

   • Charlotte Bxl
    7 jaar ago

    Dat is dus het probleem om via bloglovin’ berichtjes later te lezen :yey:
    Thanks voor de review!

 • 7 jaar ago

  Lekker zomers kleurtje :)
  x

 • 7 jaar ago

  Wat een supermooie kleur :-)

 • Vann
  7 jaar ago

  Waar kan je die orly topcoat eigenlijk kopen?

 • 7 jaar ago

  Super leuk kleurtje!

 • 7 jaar ago

  Krijg zin in de lente!

 • 7 jaar ago

  zomers kleurtje inderdaad!!

 • 7 jaar ago

  Echt een mooi kleurtje!

 • 7 jaar ago

  Wat een lief kleurtje :)

 • 7 jaar ago

  Prachtige foto, en ook een heel mooi kleurtje nagellak!

 • 7 jaar ago

  Ik vind hem echt zo mooi! Ik wou hem nog bestellen, maar ik vond niet zoveel swatches ervan!
  Maar ik vind hem prachtig!

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur
  lente in een flesje ^^

 • 7 jaar ago

  Lenteeee <3

 • 7 jaar ago

  hele mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Oehhh ik zie het zonnetje al bijna komen! :yey:

 • 7 jaar ago

  Zalig kleurtje! Laat de lente maar al komen :)

 • 7 jaar ago

  Mooi kleurtje zeg! en inderdaad lekker zomers :luv:

 • 7 jaar ago

  Wat een prachtige nagellak! Echt heel zomers, echt een musthave voor aankomende lente en zomer!

 • 7 jaar ago

  Hihi, ik krijg er ook meteen een zomers gevoel bij ;)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close