Menu & Search
NOTD: Tiers Of Joy – Essie

NOTD: Tiers Of Joy – Essie

Back on track op 't gebied van nagellak met deze nieuwe uit de Essie lentecollectie.


Paarse nagellak is niet zo mijn ding. Groen? Leuk. Blauw? YES PLEASE! Lila? Kan ik mee leven. Tenzij het Baby Cakes van Essie (zie hier) betreft, want dat is naast Black Satin van Chanel de enige nagellak die ik ooit opmaakte. Licht lila met een subtiele shift. En vooral: heel erg onbeschikbaar online of in de winkel.  Toen ik de eerste swatches zag van de Essie lentecollectie 2019, spotte ik deze Tiers Of Joy, een lavendelkleur met mintgroene shift, en was ik all 👀👀👀.

Brengt makkelijk aan volgens het typische Essie principe: eerste laag is weird, tweede laag is perfectie. Droogt snel, niet helemaal mat en niet helemaal glanzend, soortvan satijn finish. Het duochrome-ish effect is duidelijk en maakt de kleur heel uniek en interessant. Blijft lang mooi zitten, standaard tipwear, chipt bij mij pas na een vier/vijf dagen. Heel blij met deze toevoeging aan mijn collectie.

Ook op de radar: Touch Of Sugar (semi-transparant rozegoud) en Teacup Half Full (theebruin met gouden shift) uit dezelfde collectie … 🤔💸

💸

bij Di en Kruidvat
+/- 12,50

0 Comments