NOTD : Sky high

Ik keek heel erg uit naar een nieuwe blauwe nagellak, maar weet niet goed wat ik van Sky High moet vinden … Hij doet me niet iets te veel denken aan smurfenblauw. Met een laagje semi-transparante witte nagellak met een shimmer (O.P.I. I’ll Take The Cake of Essie’s Jackie O) ziet het er al wat meer classy uit. Deze kleur is volgens mij mooi bij donkerdere & hele donkere huidtypes, maar voor een bleekscheet als ik is hij net iets te flashy. Dat is toch mijn mening, misschien denken jullie daar anders over?

Ook deze kleur brengt snel en makkelijk aan, droogt in een oogwenk maar heeft twee laagjes nodig. Chipt naar mijn mening al veel minder snel dan de grijze variant. Bijna perfect lakje, dus. Alleen de kleur …

Dit is één van de nieuwe Rimmel 60 Seconds kleuren. (artikel quick swatches)

Meer Joliette

14 Comments

 • 7 jaar ago

  Offf … Konad? XD

  Oh wat leuk, een trouwfeest :yey:

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Goh ik heb binnenkort een trouwfeest en heb een blauw met zilver kleedje. Ik ben aan twijfelen zou ik blauwe nagellak of zilvere aandoen?

  Watcha think? :oeps:

 • 7 jaar ago

  Ik denk dat ik gek ben op smurfenlak! Ik vind hem heel tof!
  .-= CommentLuv link : Swatch: Catrice Nude Sensation (C01) Soft Coral Lipstick =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind ‘m juist erg leuk :D

  x Martine

 • 7 jaar ago

  Hmm, blauw is mijn lievelingskleur, maar ik denk niet dat ik het op m’n nagels zou doen… Vind het wel tof van de meiden die het wel dragen, ik vind dat lef hebben :yes:
  .-= CommentLuv link : NOTD: Catrice “Just Married” =-.

 • 7 jaar ago

  Heel zomers ^^
  .-= CommentLuv link : Nude nailpolish! =-.

 • 7 jaar ago

  oe nice!! Zeker gaaf kleurtje :D
  .-= CommentLuv link : So Sweet =-.

 • 7 jaar ago

  Inderdaad een opvallende kleur, maar toch vindt ik hem mooi…Het rare is dat ik blauwe nagellak opvallender vindt dan bv groen :-)……..

 • 7 jaar ago

  Ik vind het juist wel een mooi kleurtje :D!
  .-= CommentLuv link : Spam it: De blogs =-.

 • 7 jaar ago

  Ik vind het echt een mooie kleur en je lakt ook altijd zo mooi!!

 • 7 jaar ago

  ik vind hem echt mooi juist! ik heb hem toevallig gister ook gekocht!

 • 7 jaar ago

  Ik zou ‘em denk ik ook niet dragen, precies wat jij zegt: smurfenblauw, haha :P
  .-= CommentLuv link : Look what I’ve won! =-.

 • Justine
  7 jaar ago

  Hihi, smurfenblauw is inderdaad het juiste woord. Ik vind ‘m wel mooi op foto maar zou dit kleurtje zelf niet dragen denk ik…
  .-= CommentLuv link : NOTD: Pebble beach =-.

 • 7 jaar ago

  Wauw, die is eigenlijk nog mooier dan de blauwe!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close