NOTD: Skull & Glossbones

Een grijze manicure voor een grijze dag, uit O.P.I.’s lievige On Stranger Tides collectie. De hele lijn is delish, en er is geen enkel lakje dat ik niet wil. Maar deze Skull & Glossbones, ah, die riep mijn naam!  Ik hou namelijk heel erg van bleek grijs op mijn nagels. Stiekem vind ik grijs leuker dan nude, en net zo draagbaar en makkelijk te combineren. En dat de naam van deze kleur? Geniaal! Dus ja, die moest ik gewoon.

M.A.C. Light Affair – O.P.I. Skull & Glossbones – Essie Body Language

Voor er iemand gaat gillen dat ik deze kleur al had: don’t think so, muchacha. Mijn all-time fav Body Language is rozer. Net als Light Affair (maar dat is eigenlijk dezelfde kleur als Body Language, lol!). Skull & Glossbones is echt behoorlijk wat groener. Zie je? Voila, perfect excuus.

Meer Joliette

10 Comments

 • 6 jaar ago

  De Essie lak vind ik nog tienduizend keer mooier! In love, again and again.

 • Yv
  6 jaar ago

  Mooi! Ik twijfelde, nam hem niet omdat ik dacht dat het niet mooi zou staan bij mijn huidskleur, en ben voor Mermaids tears gegaan. Wellicht dat ik hem toch nog per ongeluk in mijn winkelmandje leg als ik in de parfumerie ben :yey:

 • 6 jaar ago

  Nice! Prachtige kleur! Ik had m in mn mandje bij NailSupplies.us, maar hem er toch weer uitgehaald i.v.m. het eventueel kunnen lijken op Pelican Gray van CG! SPIJT!!

 • 6 jaar ago

  Heel mooi lakje! (:

 • 6 jaar ago

  mooi kleurtje!

 • Jessica
  6 jaar ago

  Speciale kleur! Wel mooi.

 • 6 jaar ago

  mooie tint :D

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur!

 • 6 jaar ago

  Apart kleurtje, alleen weet wel zeker dat het niet matcht met mijn huidskleur. :(

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje zeg! :D

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close