NOTD: rosy sand

Nude is soms niet heel nude, zo bewijst deze foto. Bummer! Het penseel had m’n nagel echter al geraakt en ik moest snel zijn, want had een afspraak – zal je altijd zien – anders was ik overgegaan tot plan B. (Tickle My France-y van O.P.I.! Beware, het is een blogpost uit 2009.) Na een hele dag te hebben rondgelopen met deze Rosy Sand van Maybelline NY ben ik er nog altijd niet uit of ik hem mooi vind. De kleur sowieso! Gewoon niet bij mij.

Jammer, want de lak an sich is heel fijn. Het kwastje is handig en je kleurt er makkelijk mee binnen de lijntjes. De formule lakt lekker weg en met twee lagen heb je een perfecte dekking. Droogt behoorlijk snel, chipt niet (foto gemaakt op het einde van de dag) en is budget-proof. Andere kleur, plz!

Meer Joliette

8 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik vind hem er heel mooi uit zien! Volgens mij lijkt hij wel wat op Catrice Ultimate Nude Petit Four as a Dessert?

 • 6 jaar ago

  ik vind het best een mooi kleurtje, maar meer iets voor in de herfst/winter denk ik..

 • Jessica
  6 jaar ago

  Ik vind het een heel mooi kleurtje;
  alleen zou ik het pas in de herfst en winter opdoen.

 • 6 jaar ago

  Bruintinten vind ik wat minder voor in de zomer, maar voor in de herfst/winter vind ik dit echt een mooi lakje :)

 • 6 jaar ago

  Geef mij maar lekker een zomers, fel kleurtje!
  Ben ook niet zo van de bruintinten, al kan het soms wel leuk zijn natuurlijk!

 • 6 jaar ago

  ik zie ook liever een fel kleurtje :D
  x

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje! Btw wat heb jij lange nagels.. Jammer genoeg heb ik een ziekelijke gewoonte dat ik percé mijn nagels moet knippen :'( Kan ze nooit deftig laten groeien :)

 • 6 jaar ago

  Ik ben ook niet echt fan van zulke nude kleurtjes, geef mij maar een vrolijk kleurtje :yey:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close