NOTD: Riviera Red

Vandaag is het 1 juni, wat betekent dat mijn maand met strictly budget cosmetica afgelopen is. Finito! Over & done with! #happydance Toch heb ik het gevoel dat dit niet meteen mijn laatste budget NOTD gaat zijn. De nieuwe nagellakjes van Rimmel – uit de Lycra Pro serie – zijn namelijk heerlijk. Ze lakken lekker handig weg, met hun afgeronde borsteltje. Bovendien drogen ze erg snel.
Deze glam Riviera Red dekte in één laag. Letterlijk een vijfminuten-manicure, quoi. Echt een must-have om bij de hand te hebben, voor die situaties waarin je in no time een diva look moet. (En face it, dat is verbazend vaak.)

Meer Joliette

18 Comments

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur rood!

 • 6 jaar ago

  Mooi kleurtje! Ik heb een behoorlijke Rimmel nagellakstash. Ze zijn budgetvriendelijk en lakken nog eens goed ook, aanrader!

 • 6 jaar ago

  Wauw erg mooie kleur!

 • 6 jaar ago

  Deze heb ik ook en vind hem net als jij super!

 • 6 jaar ago

  Mooie rode kleur :D

 • 6 jaar ago

  ben blij voor jou dat het afgelopen is:) mooi kleurtje:)

 • 6 jaar ago

  I like! Een mooie rode nagellak is toch wel een must-have vind ik :)
  x

 • 6 jaar ago

  Absoluut. Denk aan ’n filmpje, aangezien ik daar ook mee begonnen ben.

 • 6 jaar ago

  Ga je nog een artikel doen over hoe het de afgelopen weken was voor jou met je project budget?

  Heel mooi kleurtje trouwens :D

 • 6 jaar ago

  Heel mooi kleurtje, love it!

 • 6 jaar ago

  Mooi rood kleurtje! :D

 • 6 jaar ago

  Dit is zeker een mooie rood. :)

 • 6 jaar ago

  Jij hebt het toch goed volgehouden hé! :D

 • 6 jaar ago

  Rimmel London stelt me nooit teleur. Mooie kleuren en ze blijven ontzettend lang zitten. Mooi kleurtje is dit trouwens :).

 • 6 jaar ago

  Heerlijk kleurtje, ik heb één lakje van Rimmel (omdat ik ze niet echt heel budget vind) en ik heb een blauwe en die is ook echt fantastisch. Denk dat ik deze rode ook wil, rood is echt mijn kleur. :love:

 • 6 jaar ago

  wauw :D

 • 6 jaar ago

  Gorgeous colour!!

 • 6 jaar ago

  Mooie kleur!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close