Menu & Search

NOTD: Riva

Even terugspoelen naar eind ’10, begin ’11: de Chanel cruise collectie wordt vergezeld van een babyblauwe nagellak die heel snel z’n weg vindt naar de top van menig wishlist, including die van Yours Truly. Maar aangezien hij très limited edition was – enkel te koop bij Chanel boetieks en die shizzle – had ik de hoop stilaan laten varen dat deze schat ooit in mijn bezit zou komen. Maar aanschouw, eindelijk Riva op mijn nagels!

op de foto’s: drie lagen / gemaakt na twee dagen

Ik had de waarschuwingen gehoord. Het zou niet zo’n fijne lak zijn. Maar fuck triviale dingen als gebruiksvriendelijkheid, want wij willen mooi, right? Toch enkele bedenkingen bij deze nagellak. Voor, weet ik veel, moest je’m ooit willen scoren op Ebay ofzo.
De lak is heel transparant en heeft drie lagen nodig voor volledige dekking. Met twee lagen heb je een soort van milky porseleinen finish die ik best kan appreciëren, dus ik denk dat ik de volgende keer niet voor drie ga. Compleet opaak is namelijk so last season. Nog een nadeel bij het aanbrengen is het feit dat hij behoorlijk streaky is. De eerste laag voelt en ziet er uit als een Essie (lees: vlekkerig, transparant, …) maar waar een tweede laag Essie een perfecte manicure tovert, blijft Riva oneven. Oh, en ik krijg bubbeltjes. #boe Gelukkig vind ik de kleur dan weer helemaal perfect en blijft hij lang mooi zitten – zeker voor een Chanel – met enkel wat tipwear na twee dagen.

P.S. Ik was al in het bezit van een O.P.I. dupe, maar zoals jullie kunnen zien is hij toch wel anders dan m’n I Vant to be a Lone Star. Die is iets grijziger en heeft een meer opvallende micro-shimmery finish.

21 Comments

 1. 11 jaar ago

  Prachtig kleurtje!

 2. 11 jaar ago

  Vind hem erg mooie maar vind hem erg lijken op Essie Sag Harbor die ik toevallig een uurtje geleden op mijn nagels heb gedaan.

 3. 11 jaar ago

  mooi kleurtje!

 4. 11 jaar ago

  ohhh mooie kleur! love it!

 5. 11 jaar ago

  Beauty<3

 6. 11 jaar ago

  very pretty!

 7. kirsten
  11 jaar ago

  Ik krijg ook bubbeltjes bij de nagellak!

 8. 11 jaar ago

  Hoe mooi de kleurtjes ook zijn, ik koop nooit meer een Chanellakje. Ik vind hun nagellak waardeloos en voor dat geld kan ik 4 Essielakjes kopen die vijf keer langer meegaan. Ik zoek wel een dupe van deze.

 9. 11 jaar ago

  super gorgeous lak :D

 10. 11 jaar ago

  Superleuk kleurtje!
  Jammer dat ie alleen wat minder fijn lakt!

 11. 11 jaar ago

  Zo’n mooie kleur, ik ben er helemaal verliefd op. wel jammer datie kwalitatief niet zo fijn is, maar bon, it’s Chanel, dat vergeven we Karl elke keer opnieuw ;-)

 12. 11 jaar ago

  Wel jammer van de bubbeltjes en de dekking, maar ik vind hem toch erg mooi! :)

 13. 11 jaar ago

  Opaak is idd soooo last season! En hij mag dan niet opperbest lakken, ik merk geen chips? Heel mooi kleurtje trouwens. <3

 14. 11 jaar ago

  Hele mooie kleur :)

 15. 11 jaar ago

  super mooi! echt zo’n baby tintje!

 16. 11 jaar ago

  Love love lovinnnn the kleur! Echt heel erg cute, wanna have :yey:

 17. 11 jaar ago

  Je had echt gelijk. I Vant to be A Lone star lijkt daar enorm goed op Riva :o

 18. 11 jaar ago

  Pretty! Hij staat je erg goed!

 19. 11 jaar ago

  Wat mooi kleur! Wel jammer die ie niet zo fijn lakt…

 20. 11 jaar ago

  Jammer dat hij niet zo fijn lakt, de kleur is wel erg mooi

 21. 11 jaar ago

  Mooi! Wat jammer dat hij niet zo fijn lakt, though.