Menu & Search

NOTD: Rainbow Voodoo

Ik had zin in roze nagels, maar geen zin in iets gewoontjes. Uiteindelijk werd het deze zomerse manicure. De lak: Hoodoo Voodoo van O.P.I. en Rainbow van Gosh. Die eerste is mijn favoriete raspberry-roze van O.P.I. en Rainbow is een transparante nagellak met flakes in. Ik noem het ook wel eens ‘mijn rasta lakje’, omdat de flakies een duochrome finish hebben en van groen naar geel naar oranjerood gaan. Beide zijn één laagje.

Ah, wat ben ik nog steeds verliefd op Hoodoo Voodoo. Net zoals elke O.P.I. nagellak vult hij mijn nagel mooi op waardoor die helemaal egaal oogt. “Zijn dat jouw echte nagels?” krijg ik dan best vaak. O.P.I., dit is een formele liefdesverklaring – just so you know. Rainbow is helaas niet meer te koop, sinds Gosh besloten heeft om hem niet meer te produceren. Waarom? Een hele goede vraag. Maar ik kan je alvast vertellen dat ik drie flesjes heb liggen als back-up!

20 Comments

 1. 11 jaar ago

  Haha lang leve het Kruidvat in Ledeberg voor die drie backups hé ;)

 2. 11 jaar ago

  Mooi! Ik vind het juist wel mooi dat het heel subtiel is en niet overheersend!

 3. 11 jaar ago

  Mooi!

 4. 11 jaar ago

  Mooi! :love: Rainbow, stom dat het niet meer verkocht wordt he! Ik heb gelukkig ook een potje op de kop kunnen tikken :) .

 5. 11 jaar ago

  Niet mijn smaak :)

 6. 11 jaar ago

  nice!! :love:

 7. 11 jaar ago

  Dat geeft een leuk effect :)

 8. 11 jaar ago

  Mooi!

 9. 11 jaar ago

  Wauw echt mooie combi :yey:

 10. 11 jaar ago

  Wauw, ziet er supermooi uit!

 11. 11 jaar ago

  Oooooh, pretty! Die lak van OPI wil ik ook wel :)

 12. 11 jaar ago

  Prachtig, alleen wel jammer dat je de flakies niet echt ziet

 13. 11 jaar ago

  De flakjes zie je nauwelijks.. dat is wel jammer.

 14. 11 jaar ago

  Mooi flakie lakje!

 15. 11 jaar ago

  Leuke combinatie, heel mooi visitekaartje ook!

 16. 11 jaar ago

  Wat mooi :D

 17. milou
  11 jaar ago

  ah wow wat mooi :love:

 18. 11 jaar ago

  Jij hebt een mooie stock in huis :)

 19. W.
  11 jaar ago

  prachtig!