NOTD: Pink happy thoughts

Mijn obsessie met lievige roze dingen resulteerde een aantal dagen geleden in deze glittery manicure. Het was grappig, het was leuk en nu is het niet meer. Ik verfde er namelijk een laag fuck-it-all zwarte crackle over. Een NOTD ter illustratie van mijn moodswings, quoi. Dezer dagen schakel ik over van poëtische, dromerige buien naar rebelse periodes waarbij ik tegen schenen wil schoppen. Vijfentwintig – shhht! – is getting to me, en ik weet zoals elke zichzelf respecterende twenty-something niet wat ik wil. (Damnit. Het is de puberteit all over again. #quellehorreur)
Maar terug naar de nagels. Het grote voordeel aan de glitters is dat ze als prima topcoat fungeren en chips + tip-wear minimaliseren. Na een paar dagen de hele handel toetakelen met crackle verbergt alle imperfecties en rekt je nail-do nog een poosje. Handig in drukke tijden!

de break-down:

basis: Orly Bonder
kleur: Sparrow Me the Drama (O.P.I.)
glitter: Teenage Dream (O.P.I.)
crackle: Black Shatter (O.P.I.)
topcoat: Dior Top Coat

Meer Joliette

18 Comments

 • 6 jaar ago

  die met die glittertjes vind ik wel leuk gedaan!

 • Yv
  6 jaar ago

  Hahaha gewoon lekker blijven doen hoor :yes:

 • 6 jaar ago

  Daar heb je’n sterk punt. Blijf ze toch lekker dragen. ;D

 • 6 jaar ago

  Prachtig kleur met of zonder glitters en leuk combi met die crack

 • Yv
  6 jaar ago

  Leuk, alleen de crackle vind ik sooo last season :bloos:

 • 6 jaar ago

  vooral de eerste foto vind ik heel mooi!

 • 6 jaar ago

  Erg leuk!

 • 6 jaar ago

  waaauw, nageltjes nicely done!

  xxx

 • gloria
  6 jaar ago

  Waaauw, die glinstertjes zijn echt supermooi!

 • 6 jaar ago

  Heel mooi :-)

 • 6 jaar ago

  we love crackle!!

 • 6 jaar ago

  Waaaarom nou weer die crackle?
  Op zich apart vind ik het ook tof namelijk. Al is crackle ook niet verkeerd natuurlijk!

 • 6 jaar ago

  ;D #TeamRebl We is in it!

 • 6 jaar ago

  De eerste is leuk, zo lekker girly ! Zelf ben ik niet zo gek van crackle, het ziet er wel tof uit :-)

 • 6 jaar ago

  Ik vind beide mani’s leuk :) Maar ik denk dat mijn voorkeur uitgaat naar de tweede, lekker rebels!

 • 6 jaar ago

  Zonder de crackle vind ik hem echt heel erg cute ^^

 • 6 jaar ago

  De eerste is mooi, de tweede vind ik al wat minder maar dat heeft gewoon te maken met het feit dat ik geen fan van crackle ben :)

 • 6 jaar ago

  Ik vind je eerste mani echt geweldig! zit ook in een soort tweede puberteit à la “Ik ben volgend jaar 25 en woon nog thuis, heb geen lief en wil ander werk. Is dit het?”… vreselijk :o Bij mij uit het zich vooral in mn kleren, die moodswings :p De ene keer enorm girly, andere dag rockchicklike,… (maar stiekem is het leuk, dat rellen :p)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close