Menu & Search

NOTD Pink Blush

Deze Models Own lak in Pink Blush heb ik dus op de Antwerpse Meir gekocht, in de River Island. Omdat ik totaal geen ervaring had met die lakjes wist ik niet wat te verwachten. De nagellak ruikt in ieder geval naar van die ouderwetse nagellak: behoorlijk stevig chemisch luchtje. De kleur zelf is ook een beetje retro. Hij doet me denken aan het 80’s Barbie-roze uit mijn kindertijd, haha. Een bijster elegante kleur is dit niet (net iets te hoog in-your-face gehalte), maar wel een hele poppy roze waar ik instant vrolijk van word.

In iets kouder licht …

Pink Blush heeft trouwens maar één laagje nodig. Wat jullie zien op de foto is dus echt maar één laagje. Omgwtf, right?! Heel leuk lakje, ik ben al benieuwd naar de rest …

EDIT: Dat ene laagje bleef bij mij alvast anderhalve dag zitten zonder chips of tipwear. Maar ik had andere dingen te testen/swatchen dus heb er over gelakt. In ieder geval een erg fijne en goede nagellak!

21 Comments

 1. Lisa
  12 jaar ago

  Mooi kleurtje en 1 laagje klinkt echt geweldig :D

 2. 12 jaar ago

  Die is leuk!

 3. 12 jaar ago

  1 laagje! Dat is inderdaad omgwtf :p
  Lekker flashy kleurtje :)

 4. 12 jaar ago

  mooi, mooi!

 5. 12 jaar ago

  Wauw, wat een prachtig kleurtje ♥

 6. 12 jaar ago

  Moooooooi (l)

 7. 12 jaar ago

  Wow, zo’n felle kleur had ik écht niet verwacht :D Très mooi :x

 8. 12 jaar ago

  ahumm… 1 laagje!!? toch maar eens gaan kijken dan!
  klein pinkje groeit goed zie ik ;)

  • 12 jaar ago

   Thihi! Indeed … Maar nog lang niet snel genoeg naar mijn goesting.

 9. 12 jaar ago

  Leuk kleurtje!

 10. 12 jaar ago

  En wat kost dit mooie feestje? :)

 11. 12 jaar ago

  Wauw! DIT vind ik nou een leuk kleurtje :D!

 12. 12 jaar ago

  Leuk kleurtje!

 13. 12 jaar ago

  Mooi! Alleen spijtig van de geur, ik krijg daar altijd hoofdpijn van.

 14. 12 jaar ago

  Ik vind het echt een prachtkleurtje! :D

 15. 12 jaar ago

  Heel erg leuk kleurtje, lekker vrolijk en zomers. En dit met één laagje is echt wel super! :yes:

 16. 12 jaar ago

  ziet er super delish uit haha ik zou bijna beginnen nagelbijten van die kleur! ;)

 17. 12 jaar ago

  Eén laagje? W.A.U.W.

 18. 12 jaar ago

  Gave kleur! Ik wil hem ook :)

 19. 12 jaar ago

  Wow 1 laagje? dat is echt goed en ook zon mooi kleurtje! wow!