NOTD: Perfect middernachtblauw

NOTD: Perfect middernachtblauw


Deze nagellak, Suzi Skis in the Pyrennees van O.P.I., had ik op voor oudejaarsavond en… ik heb hem nog steeds op. In de operatiekamer hebben ze hem er niet afgehaald, na enige tegensputtering van Yours Truly. Je hebt geen idee wat een morele steun nagellak kan zijn! Zeker als hij matcht met je zwartwitte satijnen pyjama (niets superfancy, gewoon van Hunkemöller – ik wil niets anders meer, absolute zaligheid!)… Beetje afwerken met een verzorgende Lancôme Juicy Tube en de hele ervaring wordt gelijk veel comfortabeler – en een tikje meer glam.

Soit. Terug naar de nagellak. Het is één van mijn ultieme favorieten en naar mijn mening het perfecte middernachtblauw. Nét niet zwart en een beetje dusty grijs voor een vintage twist. J’adore! Net zoals alle O.P.I. lak doet hij het goed op mijn nagels. Hij ziet er niet meer zo vol en glanzend uit, maar hij zit nog helemaal op zijn plek.

19 Comments

 • 7 jaar ago

  Ahh wat nagellak al niet kan doen! :yey: je had inderdaad geluk dan, de mijne moest er ook af toen ik in het zh lag :nono:

 • 7 jaar ago

  Je bent wel een die hard beauty fan hoor, dat je ‘m erop liet zitten ;) Mooi kleurtje!!

 • 7 jaar ago

  Ziet er echt tof uit. heeeeeel veel beterschap! :xxx:

 • 7 jaar ago

  Wauw, mooi kleurtje (L)!

 • Mlle_Sariitha
  7 jaar ago

  Zelfs ziek zijn en op een operatietafel liggen kan jij GLAM doen klinken DX

 • Charlotte
  7 jaar ago

  Wauwie, en ik wil je nog even beterschap wensen. :love:

 • 7 jaar ago

  mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  Mooi kleurtje, maar mij te donker.

 • 7 jaar ago

  Mooie kleur! En beterschap nogmaals!
  Xx

 • 7 jaar ago

  Niet mijn kleur! Nogmaals beterschap!

 • 7 jaar ago

  :love: wat een mooie nagellak! Veel beterschap :)

 • 7 jaar ago

  Wat leuk dat je je nagellak op mocht houden! Toen ik op de spoed lag, moest het eraf van de anesthesist om de kleur van mn nagelbed te kunnen zien terwijl ik onder narcose lag :(
  Heel erg mooie kleur en heel fijn dat je weer terug bent! Hopelijk herstel je goed en ben je weer voor de volle 100% je fab zelve^^

  • 7 jaar ago

   Ik lak niet op of over mijn nagelriemen … En het was een spoedoperatie … Misschien dat ik hem daarom mocht houden? Geen idee eigenlijk. Maar was wél blij! ;)

 • 7 jaar ago

  Die blijft goed zitten zeg! Mooi kleurtje ook :)

 • 7 jaar ago

  Mooi lakje!

 • 7 jaar ago

  Mooi kleurtje! Heb de Opi Suede hier van gehad maar die was niet zo mooi! Vond ik dan toch :)

 • 7 jaar ago

  Ik vind het toch zeker een mooi kleurtje! :)

 • 7 jaar ago

  Mooi kleurtje!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close