NOTD : Pebble Beach

NOTD : Pebble Beach

Een pastelgrijs lakje met een matte finish? Moest ik echt hebben! Gelukkig was het van Catrice dus lekker budget – mag wel want ik ben op zo’n strak budget waar Dita’s korsetten jaloers op mogen zijn :(
Hoe dan ook. Dit lakje is Pebble Beach en komt uit Catrice’s Oceana collectie die nu in de winkel ligt. Lakt fijn, heeft twee laagjes nodig om te dekken (op mijn rechterhand bizar genoeg drie … huh?) en droogt inderdaad mat. Mooi, trendy lakje. Niet de béste kwaliteit maar zeker goed genoeg voor z’n budgetvriendelijk prijsje.

Heb jij iets uit de Oceana collectie? Bevalt het wat?

15 Comments

 • 8 jaar ago

  Mag ik misschien vragen welke camera jij hebt?

 • 8 jaar ago

  Ik heb hem ook!
  Zeker niet de beste, maar zo’n mooi muismattegrijze kleurtje :D!
  .-= CommentLuv link : Verslag: De Gelukkige Huisvrouw =-.

 • 8 jaar ago

  Nice! Jammer dat dit lakje hier nergens meer te krijgen is…
  .-= CommentLuv link : Update Kaptafel =-.

 • 8 jaar ago

  Ik hou niet zo van grijs meestal, maar omdat hij zo licht is vind ik hem wel mooi. :yes:
  .-= CommentLuv link : Wat je al niet koopt/krijgt op 1 dag! =-.

 • 8 jaar ago

  Heb ik ook en vind het o zo scheun :love:
  .-= CommentLuv link : Shopping haul =-.

 • 8 jaar ago

  Ik heb de twee matte lakjes, dus dit en het appelblauwzeegroene :) Heb dit al opgehad en i love it! Alleen jammer dat ie aan de randjes na 2,5 dagen begon af te bladderen. Als ik geen topcoat gebruik heb ik dat altijd, maar vond het matte effect te leuk :)

  • 8 jaar ago

   Matte bladert nog sneller af dan gewone lak. Dat is toch mijn ervaring … Je zou er een topcoat over kunnen doen (zoals Essie’s Matte About You of de recentere matte topcoat van Hema) maar ik denk dus niet dat die veel gaat helpen :?:

 • 8 jaar ago

  Ik heb hem ook en nog de groene, inderdaad niet de beste kwaliteit maarja wat wil je voor 2.50 euro?

 • 8 jaar ago

  vraag me af waarom ik hem eigenlijk nog niet gekocht heb…

 • 8 jaar ago

  Ik heb er geen lakjes van, zien er wel leuk uit :yes:
  .-= CommentLuv link : Viktor en Rolf Flowerbomb en Eau Mega =-.

 • 8 jaar ago

  zijn nou al die lakjes van die collectie mat? ik vind deze erg mooi, ik ga binnenkort eens langs de kruidvat!

  • 8 jaar ago

   Er zijn twee matte lakjes (dit grijs en een appelblauw-zeegroen) en twee gewone (koraalrood en donkerblauw) :)

 • 8 jaar ago

  Deze heb ik ook en ik vind hem prachtig :D
  .-= CommentLuv link : Uitslag winactie =-.

 • 8 jaar ago

  Ik heb dit lakje ook en vind hem echt super mooi!!

 • 8 jaar ago

  Ik heb ‘m ook, zo’n mooi lakje <3

  x Martine
  .-= CommentLuv link : Etagère filled with Make up! =-.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close