Menu & Search

NOTD: Party in my cabana

Dit is een lakje uit de South Beach collectie die O.P.I. in de zomer van 2009 lanceerde – tot op heden trouwens mijn favo collectie ooit van het merk. Toch heb ik er maar één lakje van, haha. Tja, er komen steeds zoveel nieuwe, spannende lakjes uit …

In ieder geval, dit is dus Party in my cabana. Het is een roze creme die me doet denken aan Strawberry Shortcake en andere lievige, zoetige dingen. Op lange nagels vind ik hem eerder cheap dan schattig, dus toen ik deze ochtend mijn nagels weer een heel stuk korter vijlde haalde ik dit lakje nog eens boven.


Check m’n zielige pinkje … De nagel is nog steeds niet helemaal hersteld van het snorkel-accident op vakantie, maar wel goed op weg. Hij komt van ongeveer het midden van m’n nagel – waar de huid al lang terug begonnen is, weetjewel? Gah, pijnlijk was dat! Ik ben heel blij dat de nagel terug ongeveer over m’n vingertop komt.

19 Comments

 1. 11 jaar ago

  geweldig kleurtje!

 2. 11 jaar ago

  Hartstikke leuke & toffe kleur!♥

 3. 11 jaar ago

  Waaauw, mooi kleurtje!

 4. 11 jaar ago

  Dit is tot hier toe het enige OPI kleurtje dat ik heb en ik vind het zelf ook een geweldig kleurtje! :D

 5. 11 jaar ago

  Oei dat klinkt pijnlijk! Ik heb mijn nagels ook moeten knippen snif :(
  Super mooi kleurtje!

 6. 11 jaar ago

  Oooh, dit is echt een Elsemiek-kleurtje! Heel erg mooi :)

 7. nathalie
  11 jaar ago

  Supermooi! En aan je pink te zien, ook erg mooi op korte nagels ;)

 8. 11 jaar ago

  mooi!!

 9. 11 jaar ago

  Zomers! Klinkt wel pijnlijk van je pinknagel, auw…

 10. 11 jaar ago

  Prachtige kleur!

 11. 11 jaar ago

  Supermooi, deze wil ik ook! Echt hét perfecte roze!

 12. 11 jaar ago

  Wauw, prachtig kleurtje. :love:

 13. 11 jaar ago

  Super leuk kleurtje! Mooi gelakt ook ^^

 14. 11 jaar ago

  Wat een mooooieee kleur!

 15. 11 jaar ago

  Geweldig mooie kleur roze zeg! :D

 16. 11 jaar ago

  Vet mooi kleurtje (L)

 17. Roxanne
  11 jaar ago

  Arm pinkje! :(

 18. 11 jaar ago

  aahhh wat een lief pinkje hihi
  mooi kleurtje! Je lakt ook mooi btw

 19. 11 jaar ago

  Ik vind dit wel een mooie lengte qua nagels, haha! & lief kleurtje trouwens :D