Menu & Search

NOTD: Orange Fizz

Paradoxal, Particulière en Black Pearl zijn fijne lakjes, maar mijn persoonlijke it-kleur van Chanel is toch wel Orange Fizz. Deze nagellak dateert al van 2009, toen kwam hij samen met Golden Sand uit in de zomercollectie. Voor mij is het een recentere ontdekking, aangezien ik hem cadeau kreeg. Ik weet niet wat jullie, maar Orange Fizz werkt als een behoorlijke moodbooster voor mijn humeur – zo pretty en vrolijk!

De kwaliteit van de lak is echt heel goed: hij dekt mooi en blijft lang zitten. Hoewel iedereen beweert dat dit typisch is voor Chanel lakjes, heb ik een aantal kleuren die al heel snel gaan chippen. Deze absoluut niet. Hell, ik herinner me een aantal keren waarop ik deze kleur een week op had. Love it!

27 Comments

 1. Milou
  11 jaar ago

  Wauw! Echt prachtig gewoon!

 2. 11 jaar ago

  Pretty pretty!

 3. 11 jaar ago

  Erg mooi kleurtje, vooral voor de zomer :D

 4. 11 jaar ago

  wowz mooie kleur!! Soms vindt ik coral tinten niet zo mooi op lange nagels, maar deze is echt super:)

 5. 11 jaar ago

  Mooi kleurtje

 6. 11 jaar ago

  Orange Fizz is één van die kleuren die altijd kunnen vind ik. Mooi zomers en steekt lekker af in de winter.

 7. 11 jaar ago

  Mooi klerutje!

 8. 11 jaar ago

  Mooie kleur! En hoe lak jij je nagels zo perfect? Dat lukt bij mij nooit…

 9. 11 jaar ago

  Ik krijg weer zin in de zomer :love:

 10. 11 jaar ago

  Prachtig zomers kleurtje!

 11. 11 jaar ago

  Wauw wat een mooie kleur :D

 12. 11 jaar ago

  mooie kleur!

 13. 11 jaar ago

  Mooi lakje!

 14. 11 jaar ago

  Mooie kleur!

 15. 11 jaar ago

  Wat een mooie vrolijke kleur!

 16. 11 jaar ago

  Leuke kleur!

 17. 11 jaar ago

  oeh zomer <3

 18. 11 jaar ago

  pretty :D

 19. 11 jaar ago

  Vrolijk kleurtje! Geeft je een instant summer feeling! :)

 20. 11 jaar ago

  Very nice! Ik zeg; VOOORJAAR! <3 Mooie lak!

 21. 11 jaar ago

  Ik vind dit inderdaad zo’n ultiem zomerkleurtje. Om vrolijk van te worden! :D

 22. 11 jaar ago

  Zomers indeed!

 23. 11 jaar ago

  Heel leuke kleur!

 24. 11 jaar ago

  Zomers kleurtje :)

 25. 11 jaar ago

  Ik heb deze niet! Dacht altijd dat hij NOG feller was, maar wel mooi! B)

 26. 11 jaar ago

  Ik vind het een zomers kleurtje :D

 27. 11 jaar ago

  Inderdaad een vrolijk kleurtje :)