Menu & Search

NOTD : Noir de Noir

Stiekem vind ik de herfst nog wel een toffe periode. Gezellig onder een dekentje op de zetel hangen met een kop koffie en de tijd nemen om mijn nagels te doen. ProNails heeft in hun najaarscollectie ‘Weekend’ een prachtig zwart zitten, ‘Noir de Noir‘ met mijn naam op.
Secretly I kind of love autumn. The perfect time to cosy up in a blanket on the couch and elaborately do your nails, yay. The ProNails fall collection ‘Weekend’ features a cute black ‘Noir de Noir‘ that has my name written all over it…

De lak dekt in twee lagen. De eerste bracht streperig aan en ik vermoedde het ergste, maar met een tweede laag was het perfect. Dik aan te brengen. De lak droogt behoorlijk snel, dus ik heb de steentjes aangebracht in de top coat. Doe er wel nog even minstens één laag top coat over om te voorkomen dat de steentjes er af vallen, uiteraard. Sowieso ben ik van de zwarte nagels, maar met de steentjes – vaaglijk geïnspireerd op kattenogen – nog extra tof en net iets minder dagdagelijks. (Leuk voor Halloween vrijdag, understated maar present.) De hele Weekend collectie balanceert trouwens op die lijn van goede basic / beetje een edge. Date Night lijkt me prachtig, Gold & Pepper het perfecte grungy goud, Me Time perfectie en Barista … wel, ik ben niet zo voor de bruine nagellaktrend, maar laat ons zeggen dat de naam wel resoneert. Dus jawel, #wishlisted!
Noir de Noir needs two layers. The first one went on gooey and stripey and I feared the worst, yet the second layer appeared smooth and my nails looked well-polished. I applied thick layers to deal with the goop. Dries quite fast, so when I decided to add the rhinestones, I pushed them onto the top coat. Add another layer (or two) to keep those things from falling off.  I’m such a fan of a black nail, yet the stones – vaguely inspired by cat eyes – give them the extra edge. Perfect for an understated Halloween nail. I also love the other polishes in the Weekend collection, at least by the look of them on the website. Date Night looks gorgeous, Gold & Pepper the perfect grunge gold, Me Time utter nude pink perfection and Bariste, well … I’m not one for the brown nail trend but this one looks kind of cool. Might be the name adding to the charm, though! 

verkrijgbaar available
ProNails salons (list)

prijs price
€ 12,57

9 Comments

 1. 8 jaar ago

  Mooie nail art, leuk met die steentjes :)

 2. 8 jaar ago

  Héél erg mooi!! Gotta love black. Verder ben ik niet zo weg van steentjes.. zelfs al zit er een top coat overheen.. ik ga er dan aan zitten enzo totdat die eraf valt xD

 3. 8 jaar ago

  Jouw nagels zien er echt top uit, en die steentjes, wow… Een hele mooie collectie, maar mijn voorkeur gaat uit naar Date Night en Barista :-)

 4. 8 jaar ago

  Mooi! Ik neig zelf eerder naar Gold & Pepper precies…

 5. 8 jaar ago

  Geef mij maar gold en pepper, I Like! :)

 6. 8 jaar ago

  Met zwart zit je nooit fout, heel mooi!

 7. 8 jaar ago

  My favorite black is Givenchy Noir Satin! The formula is super on-point, and the finish has mirror shine! I have to write about Barista soon. I do really like that color :)

 8. 8 jaar ago

  Ik vind het er echt goed uitzien.

 9. 8 jaar ago

  Zwart vind ik altijd zo chique! Mooie foto’s heb je gemaakt <3